- 27 Eylül 2023
- 101
- 51
- 28
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.081
Canım merak ettim genelde herkes iğneyi göbekten kendi yapıyor seninki neden kalçadan. Sen mi öyle tercih ettin doktor özellikle kalça mı dedi? Ne farkı varmış kiİnsan gerçekten umutla varolan bişeymiş bu süreçte bunu çok iyi anladım. Sürekli bi umuda tutunarak devam edebiliyorsun. Ben aşırı sabırsız aceleci bi insandım ama bu tüp bebek süreci bana öyle bi sabrı öğretti ki resmen biraz törpüledim o yönümü
Hiç bilmiyorum ki ben transferden 5 gün öncesinden beri hergün iğneye gidiyorum kalçadan. Doktora sormadım ama benim bağışıklık problemim olduğu için belki o formu tercih etmiştirCanım merak ettim genelde herkes iğneyi göbekten kendi yapıyor seninki neden kalçadan. Sen mi öyle tercih ettin doktor özellikle kalça mı dedi? Ne farkı varmış ki
Sen acı hissetmeyesin diye verilen bir sey zaten dayanamazsin yoksa, narkozdan korkma hiç uykuya dalar gibi dalıyorsun sadece acı yok bişey yokMerhaba, yeni tüp bebek sürecine başlayan biri olarak sormak istiyorum çünkü çok korkuyorum… yumurta toplama sırasında verilen narkoz… nasıl geçti o süreciniz pek bir şey bulamadım bu konu hakkında anestezi almadan olmaz diye sordum doktora olmaz dedi mecbur alacakmışım.. ama çok korkuyorum bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız
Çok güzel derin bir uykudan uyanmış gibi hissettim ben. Sonrasında biraz sersemlik yapıyor ama gün içinde bişey kalmıyor çok hafif bir narkoz sedasyon şeklinde.Merhaba, yeni tüp bebek sürecine başlayan biri olarak sormak istiyorum çünkü çok korkuyorum… yumurta toplama sırasında verilen narkoz… nasıl geçti o süreciniz pek bir şey bulamadım bu konu hakkında anestezi almadan olmaz diye sordum doktora olmaz dedi mecbur alacakmışım.. ama çok korkuyorum bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız
Doğru haklısınızErkenden sevinmek guzel de erkenden uzulmek kotu, igneleri yaparken bile bosuna ilaclari icerken bosuna diye iciyorsun sonra
Yumurta toplamada olay yumurta toplamadan sonrasi agri sizi o zaman olabiliyor yoksa işlem kısa ve işlemde verilen narkoz az olduğu için uyanırken de çok sorun çekilmiyorSen acı hissetmeyesin diye verilen bir sey zaten dayanamazsin yoksa, narkozdan korkma hiç uykuya dalar gibi dalıyorsun sadece acı yok bişey yok
Bende kalcadan vuruluyorum canım kalcadan olanı devlet karsılıyor dıger gobekten olan karsılamıyor ve baya pahalı ıkısıde aynı işlev ama doktorlarda genelede kalcadan olanı tercıh edıyor ama tabı gobekten olan bıraz daha konforluHiç bilmiyorum ki ben transferden 5 gün öncesinden beri hergün iğneye gidiyorum kalçadan. Doktora sormadım ama benim bağışıklık problemim olduğu için belki o formu tercih etmiştir
Aa ben aile hekimine yazdıramadım. Kutusu da 1250 tl dediler siz uzman kadın doğumcudan mı yazdırdınızBende kalcadan vuruluyorum canım kalcadan olanı devlet karsılıyor dıger gobekten olan karsılamıyor ve baya pahalı ıkısıde aynı işlev ama doktorlarda genelede kalcadan olanı tercıh edıyor ama tabı gobekten olan bıraz daha konforlu
Kalçadan olanı bana kendı tup bebek doktorum yazdı fazla fazla hala kullanıyorum promester adı ıgnemınAa ben aile hekimine yazdıramadım. Kutusu da 1250 tl dediler siz uzman kadın doğumcudan mı yazdırdınız
Anladım benimkinin kutusunda progestan yazıyor belki iğneler farklıdır. Keşke karşılaşa çok fazla ödedik bu süreçteKalçadan olanı bana kendı tup bebek doktorum yazdı fazla fazla hala kullanıyorum promester adı ıgnemın
Evet canım baya pahalı ben o yuzden devlet karsılayanı ıstemıstım gun asırı ıkı ampul bırden vuruluyorum benAnladım benimkinin kutusunda progestan yazıyor belki iğneler farklıdır. Keşke karşılaşa çok fazla ödedik bu süreçte
Fıtıl baya fazlaymıs yaBende progestan dex vuruluyorum benimkide göbekten doktor insülin ucu aldırdı göbekten vurduruyor. Bende transfer günü başladı iğne birde ek günde 8 tane 6 saatte bir 2 tane progestan fitil var
İlk denemem 5.ci gün tek embriyo transferi .cok teşekkür ederim herkese hayırlı olur inş lahHayırlı olsunEkleyelim listeye canım kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı denemen acaba?
KatılıyorumBen hergün iğneye gidiyorum beyaz test görsem giderken acı cekerim o yüzden yapmıyorum evdekiler de katiyen yasakladı yapmamı. 15 aralıkta negatifse zaten o gün ilaçlarımı bıraktırır doktor o güne kadar umutla iğneye gitmeye devam
Canım hiç takacağın stres olacağım bir şey değil. Uyutulduğun için bi acı hissetmiyorsun. Hafif lekelenmem olmuştu hatta ertesi gün işe gitmiştim benMerhaba, yeni tüp bebek sürecine başlayan biri olarak sormak istiyorum çünkü çok korkuyorum… yumurta toplama sırasında verilen narkoz… nasıl geçti o süreciniz pek bir şey bulamadım bu konu hakkında anestezi almadan olmaz diye sordum doktora olmaz dedi mecbur alacakmışım.. ama çok korkuyorum bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız
| Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 5.gün | . | 15 aralık |
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | . | 13 aralık |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | . | 12 aralık 1.deneme |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | . | 12 aralık |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | . | 16 aralık |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık[pozitif]1.deneme |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif]4.deneme |
| 03/12/2025 | 3. Gün 2tane | . | 15 aralık |
|
K
khaleesi066
6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025 test günü |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| fezhem 29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| trecbsra | 5.gün | . | 16 aralık 1.deneme |
| Denizatilla23 | 5.gün | . | 15 aralık |
| nurselvi241 | 5.gün | . | 18 aralık |
| selinnssss | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | . | 14 aralık |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | . | 13 aralık[pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | . | 15 aralık |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
| Ceycey12345 | 3.gün | . | 15 aralık 3.deneme |
| Nrycnn | 5.gün | . | 17 aralık 1.deneme |
| gilal | 5.gün | 4aa | 18 aralık 1.deneme |
| Tugba3437 | 3.gün 2adet | . | 15 aralık |
| gunesaybulut | 5.gün | . | 14 aralık 2.deneme |
| cedd | 5.gün | 5aa | 20 aralık 1.deneme |
| hopeisalwaysthere | 5.gün | . | 20 aralık 1.deneme |
| tupbebek1 | 5.gün | 5aa | 22 aralık 1.deneme |
| lattemom | 5.gün | 5aa | 18 aralık |
| ASLI KANAK | 5.gün | . | 22 aralık 2.deneme |
| yasenya ak | 5.gün | . | 13 aralık 1.deneme |
| M mucizelerpgt | 5.gün | . | 15 aralık |
| uvercinka50 | 5.gün | . | 16 aralık 2.deneme |
| conquer | 5.gün | . | 20 aralık |
| M melek202523 | 5.gün | . | 18 aralık 1.deneme |
Evet valla banada fazla geldi ama artık ne derlerse yapıyoruz beni arada kan için çağırdı kan tahliline göre ilaçları tekrar düzenleyeceğim dediFıtıl baya fazlaymıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?