• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Yukselmistir o neden moralini bozdun sonucta asıl gunun yarin
Canım bu işte ne yazık ki tecrübelendim, salı sabah 5.17 çıkan bir değerden hayır gelmez :( bir önceki pozitiflerimde tranfer sonrası 8. gün değerinin çok daha iyi olması lazımdı. Ki blast transferi oldu. O yüzden eminim sonucumdam, inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.

Canım bu işte ne yazık ki tecrübelendim, salı sabah 5.17 çıkan bir değerden hayır gelmez :( bir önceki pozitiflerimde tranfer sonrası 8. gün değerinin çok daha iyi olması lazımdı. Ki blast transferi oldu. O yüzden eminim sonucumdam, inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.
Anlıyorum

Kizlar demin halıyı tam kaldirmadim.ama böyle çektim kalın haliydi acaba bişey olur mu ya stres oldum ya kasigim ağrıyor sanki şimdi :(

Herkese merhaba kızlar.. 1 aralık 3. Gün tek embriyo taze transfer oldum, test tarihi 13 aralık🤗 3. Transferim. İlk bebeğimi 9 haftalık ikincisini 22 haftalık hamileyken kaybettim. Maalesef tecrübelendim biraz… dilerim hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız…
3 gündür sabah İdrar testi yapıyorum acaba ben mi uyduruyorum diyecek kadar siliktiler. Hatta bu sabah 2. Çizgi hiç çıkmadı ama akşam kan testi yaptırdım bhcg 19,25 çıktı 🥹♥️ Heyecanla cumartesiyi bekliyoruz…
Test gününüz gelene kadar ümidinizi kaybetmeyin 🍀

5. Gün çok ağrım oldu sizde durumlar nasıldı?
Hiç bişeyim yok ya da olsun diye kendim uyduruyorum bazen kasıkta tuhaf ağrı sızı gibi hisler, belim ağrıyo gibi heralde gün içinde uzandığım için genelde hareketsizlikten. Bilmiyorum ne olacak dua dinliyorum içime sıkıntı geldikçe meryem suresi filan iyi geliyo gibi 🙏

Hiç bişeyim yok ya da olsun diye kendim uyduruyorum bazen kasıkta tuhaf ağrı sızı gibi hisler, belim ağrıyo gibi heralde gün içinde uzandığım için genelde hareketsizlikten. Bilmiyorum ne olacak dua dinliyorum içime sıkıntı geldikçe meryem suresi filan iyi geliyo gibi 🙏
Kesinlikle bende elimi karnıma koyup sürekli o süreyi dinliyorum bnde de kaşık ve bel ağrısı oluyo bazen ara ara ama sürekli yatma bence evin içinde küçük adımlarla yürü hafif minik hareketler yapabilirsin kan akışını da sağlamış olursun

Kızlar dün gece uyurken klima açık kalmış üstüme üflemiş aşırı terlemiş uyandım 🥲 açıkcası cok endişeliyim sonuçta sıcak ortam yasak diye biliyorum size doktorunuz sıcak ortam ile alakalı birşey demiş miydi? İlaçların etkisi de olabilir ama ortamda sıcaktı baya sırılsıklam uyandım ağlayacağım valla

Ben de oyleydim bi daha olursam o kadar sıkişmam ama o kadar sıkışık olmama ragmen retrovert uterus(ters rahim) oldugum icin mi ne zor gorduler rahim icini ultrasonla
Aynı şeyi yaşadık demek ki.. bana da rahim ağzın çok geride rahim değişik yerde falan dedi kaç kere muayene etti kendisi hiç öyle bir şey duymadım.. idrara çok sıkışıktım kateteri taktı göremedi sonda takıp boşalttı idrarı iyiki boşaltmışız dedi yoksa göremezdik dedi..

Kızlar dün gece uyurken klima açık kalmış üstüme üflemiş aşırı terlemiş uyandım 🥲 açıkcası cok endişeliyim sonuçta sıcak ortam yasak diye biliyorum size doktorunuz sıcak ortam ile alakalı birşey demiş miydi? İlaçların etkisi de olabilir ama ortamda sıcaktı baya sırılsıklam uyandım ağlayacağım valla
Gunaydın canım. Korkma yazın ağustos sıcagında olsan ne olacaktı vücut kendini soğutuyor terleyerek sonuçta

1000014407.webp
Kızlar bugun t+6 predictor early testim sizce var mı çizgi pembe ama... Kalp atışını duymadan inanamayacağız sanırım

Gunaydın canım. Korkma yazın ağustos sıcagında olsan ne olacaktı vücut kendini soğutuyor terleyerek sonuçta
Chatgptye sordum oda aynısını dedi sizde aynısını yazmıssınız o kadar rahatladım ki hamam sauna vs gibi olmadığı sürece dışardan klima battaniye iç ısını değiştiremez diyor ama yinede insan gerçekten rahatlayamıyor keşke bir yol olsa gün gün bilebilsek neler olduğunu yaptığım ve başıma gelen herşeyde şansımı azaltmış gibi hissediyorum

Chatgptye sordum oda aynısını dedi sizde aynısını yazmıssınız o kadar rahatladım ki hamam sauna vs gibi olmadığı sürece dışardan klima battaniye iç ısını değiştiremez diyor ama yinede insan gerçekten rahatlayamıyor keşke bir yol olsa gün gün bilebilsek neler olduğunu yaptığım ve başıma gelen herşeyde şansımı azaltmış gibi hissediyorum
Benim ayaklarım çok üşür ben sürekli sıcak su torbası koydum battaniyenin içine. Ama ayağımın altına. Ayakların ve karnın soğuk olmaması gerektiğini okumuştum burda. Eğer dediğin gibi bi durum varsa benim hiç tutmaz. Vücudun ısısı yüksek olmamalı ortam etkilemez bence banyo sıcak su buhar hariç. Yani oda sıcak olduğunda vücut ısın 38 39 a da çıkmamıştır

Back
X