• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar dün gece uyurken klima açık kalmış üstüme üflemiş aşırı terlemiş uyandım 🥲 açıkcası cok endişeliyim sonuçta sıcak ortam yasak diye biliyorum size doktorunuz sıcak ortam ile alakalı birşey demiş miydi? İlaçların etkisi de olabilir ama ortamda sıcaktı baya sırılsıklam uyandım ağlayacağım valla
Bir şey olmaz ya ama kendine dikkat et hasta falan olma

Benim ayaklarım çok üşür ben sürekli sıcak su torbası koydum battaniyenin içine. Ama ayağımın altına. Ayakların ve karnın soğuk olmaması gerektiğini okumuştum burda. Eğer dediğin gibi bi durum varsa benim hiç tutmaz. Vücudun ısısı yüksek olmamalı ortam etkilemez bence banyo sıcak su buhar hariç. Yani oda sıcak olduğunda vücut ısın 38 39 a da çıkmamıştır
Cok cok teşekkürler gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz gerçekten çok terleme olunca endişelendim acaba birşey oldu mu diye ama artık miniğimize güvenip sağlıkla tutunmasını bekleyeceğiz ama işte insan endişelenmedende duramıyor

Cok cok teşekkürler gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz gerçekten çok terleme olunca endişelendim acaba birşey oldu mu diye ama artık miniğimize güvenip sağlıkla tutunmasını bekleyeceğiz ama işte insan endişelenmedende duramıyor
Haklısın her şeyde bir şey arıyoruz ama bu süreçte sıcak tutman daha iyi

Chatgptye sordum oda aynısını dedi sizde aynısını yazmıssınız o kadar rahatladım ki hamam sauna vs gibi olmadığı sürece dışardan klima battaniye iç ısını değiştiremez diyor ama yinede insan gerçekten rahatlayamıyor keşke bir yol olsa gün gün bilebilsek neler olduğunu yaptığım ve başıma gelen herşeyde şansımı azaltmış gibi hissediyoru
Elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım olmazları oldurur 🙏

Valla ben zaten kilolu başladım tedaviye diyetle üç ayda verdiğimi tedavi süresinde aldım:( İyice şiştim
Araştırmalarıma ve chatgpty’ye sorduğum kadarıyla bu ilaçların yaptığı şişkinlik veya kilo ilaçlar süresince duruyormuş ama bıraktığında hemen eski haline dönüyormuş.. Ama tabii inşallah hamilelik olursa katlanarak gider sağlıklı beslenmeyle çözücez bi şekilde artık.

Araştırmalarıma ve chatgpty’ye sorduğum kadarıyla bu ilaçların yaptığı şişkinlik veya kilo ilaçlar süresince duruyormuş ama bıraktığında hemen eski haline dönüyormuş.. Ama tabii inşallah hamilelik olursa katlanarak gider sağlıklı beslenmeyle çözücez bi şekilde artık.
İnşallah gidiyordur herhangi bir bitki çayı kür de yapamıyorum şuanda malum. Gerekirse üç aydan sonra diyetisyen desteği alıcam

Kızlarrrr sabah uyanır uyanmaz midem bulandı kahvaltı yaptım hala bulanıyor erken değil mi bu belirti için

İnşallah gidiyordur herhangi bir bitki çayı kür de yapamıyorum şuanda malum. Gerekirse üç aydan sonra diyetisyen desteği alıcam
Aynen olabilir sağlıkla gelsinlerde 🥰 ya bişey sorucam progestan dex kullanıyorum göbekten iğneyi çekmeden önce bi kaç saniye bekliyorum ama cekince illaki ilaç geri geliyor sizde de oluyor mu bu ? Boşuna gidiyor ilaç resmen

Aynen olabilir sağlıkla gelsinlerde 🥰 ya bişey sorucam progestan dex kullanıyorum göbekten iğneyi çekmeden önce bi kaç saniye bekliyorum ama cekince illaki ilaç geri geliyor sizde de oluyor mu bu ? Boşuna gidiyor ilaç resmen
Aynı iğneyi ben de kullanıyorum bir kere geri geldi benim o da etimi sıktığım için oldu sıkmadığım zaman geri gelmiyor

Bir damla şeklinde mi? Eğer öyleyse bazı uygulamalarımda bende de 1 damla iğne ucunda kalabiliyor. Aslında hemen çekmeyip bi 10 saniye beklemek gerekiyor sanırım ancak 1 damladan anlamlı bir bütünlük bozulacağını zannetmiyorum 🙏🏻

Ay inanır mısınız aynısını yazmak için siteye girmiştim simdi bende biraz önce yaptım sildikce 3-4 damla gelmeye devam etti bende beklettim içerde. Chatgptye sordum progestan gibi iğnelerde dışarı ilaç gelmesi cok zor o genelde doku sıvısıdır diyor ama bende baya cıkıyor gibi hissettim

Daha 5 dk önce aynı şeyi yaşadım. Hemşirelerin videolarını izledim hepsi eti sıkıyor. Sıkarak dendim sıkmadan denedim, iğneyi batırırken sıkıp çekerken bırakmayı, yatarak oturarak djdjs hala tekniğini çözemedim

İlacı çok yavaş veriyor eşim ilaç bittikten sonra da üç dört saniye bekliyor çeker çekmez kolonyalı pamukla bastırıyorum hiç çıkmadı

Kizlar şimdi idrarimla berbaer peceteye kahverengi akıntı geldi lekelenme normal mi acaba dün halıyı çektim diye mi oldu ya da 5.gun dönmüş embriyo transferi transfer günü dahil 7.gun 😞😞😞😞

Back
X