- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.461
Benim ilki 211 ikincisi 302 üçüncüsü 661 çıktı da hocam yavaş ilerliyor dedi ikincisini başka yerde yapmıştım ama bence yine yavaş ilerliyorNasıl sizinki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilki 211 ikincisi 302 üçüncüsü 661 çıktı da hocam yavaş ilerliyor dedi ikincisini başka yerde yapmıştım ama bence yine yavaş ilerliyorNasıl sizinki?
Bol bol kabak çekirdeği ananas ye kuzumYa benim beta sonucum 38 çıktı. 5. Gün embriyosu 4 aralıktı transfer günüm. Çok ama çok üzgünüm gerçekten böyle düşük başlamasına
Ya öylemi pazartesi şenlik olacak o zaman sayfada :)Pazartesi bizim de burda bi çok kişi pazartesi kan verecek. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Doktor bana ananası yasakladı eminmisiniz ananasta?Bol bol kabak çekirdeği ananas ye kuzum
Yanlış yönlendirmeleri ama ananas tutunmayı sağlıyor ama sen doktorunun dediğini yapDoktor bana ananası yasakladı eminmisiniz ananasta?
Ben sadece progestan fitil ve decavit vitamin kullanıyorumYa öylemi pazartesi şenlik olacak o zaman sayfada :)
Enox iğne
Prolutex iğne
Estrofem
Asprin
Progestan fitil bunlar extra folik asit içeren vitamin ve omega kullanıyorum. Siz?
Tüp bebekte olası şeyler moral bozmak yok canımmm geç tutunuyordurBenim ilki 211 ikincisi 302 üçüncüsü 661 çıktı da hocam yavaş ilerliyor dedi ikincisini başka yerde yapmıştım ama bence yine yavaş ilerliyor
Benim biraz fazla bağışıklık ilaçları da var. Estrofem kalçadan prosgtan iğne, progestan fitil, her gün oksapar göbekten, 4 günde bir leucostim iğne göbekten, her gün deltakortril bir tane tablet, günde 3 kere endol tablet, i mom ve folic asit. İşte böyle :)Ya öylemi pazartesi şenlik olacak o zaman sayfada :)
Enox iğne
Prolutex iğne
Estrofem
Asprin
Progestan fitil bunlar extra folik asit içeren vitamin ve omega kullanıyorum. Siz?
Yoo fazla değil bence ben bağışıklık için serum almıştım transfer günümde intralipid di ismiBenim biraz fazla bağışıklık ilaçları da var. Estrofem kalçadan prosgtan iğne, progestan fitil, her gün oksapar göbekten, 4 günde bir leucostim iğne göbekten, her gün deltakortril bir tane tablet, günde 3 kere endol tablet, i mom ve folic asit. İşte böyle :)
Önlem amaçlı mı yoksa flow kır testi de sizin de yüksek riskli mi çıktı? Benim yüksek çıktı o yüzden bir de makrofaj aşısı olmak durumunda kaldımYoo fazla değil bence ben bağışıklık için serum almıştım transfer günümde intralipid di ismi
Ayyy inşallah korktum vallahi yükseliyor ama şükür sağ ol canımTüp bebekte olası şeyler moral bozmak yok canımmm geç tutunuyordur![]()
Benim de pazartesiAynen kısmette barsa zaten olacak takdiri ilahi artık :) sizin ne zaman test gününüz benim pztersi
Bu arada kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test gününüz ne zaman yazarsanız listeye ekleyelim?Yoo fazla değil bence ben bağışıklık için serum almıştım transfer günümde intralipid di ismi
Estrofem verdi pozitif olduğunda kesti hemenBenim biraz fazla bağışıklık ilaçları da var. Estrofem kalçadan prosgtan iğne, progestan fitil, her gün oksapar göbekten, 4 günde bir leucostim iğne göbekten, her gün deltakortril bir tane tablet, günde 3 kere endol tablet, i mom ve folic asit. İşte böyle :)
O test nedir bilgim yok, ben kendm istedim doktorun önerdiği için tutunmaya biraz yardımcı oluyormuş diyeÖnlem amaçlı mı yoksa flow kır testi de sizin de yüksek riskli mi çıktı? Benim yüksek çıktı o yüzden bir de makrofaj aşısı olmak durumunda kaldım
İlk tüp bebek deneyimim, 5. Gün embriyosu test günüm pazartesiBu arada kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test gününüz ne zaman yazarsanız listeye ekleyelim?
İşte kandan bakılıyor cd56 gibi değerlere bağışıklık sisteminin saldırganlığına bakılıyor bir nevi. Embriyoyu yabancı algılamasın saldırmasın diye de makrofaj aşısı oldum bazı doktorlar da serum uyguluyor aynı sebepten sanırmO test nedir bilgim yok, ben kendm istedim doktorun önerdiği için tutunmaya biraz yardımcı oluyormuş diye
Benim biraz fazla bağışıklık ilaçları da var. Estrofem kalçadan prosgtan iğne, progestan fitil, her gün oksapar göbekten, 4 günde bir leucostim iğne göbekten, her gün deltakortril bir tane tablet, günde 3 kere endol tablet, i mom ve folic asit. İşte böyle e
endol ne için vermişti doktorun acaba ? Onu başka kullanan var mı ben ilk defa duydumBenim biraz fazla bağışıklık ilaçları da var. Estrofem kalçadan prosgtan iğne, progestan fitil, her gün oksapar göbekten, 4 günde bir leucostim iğne göbekten, her gün deltakortril bir tane tablet, günde 3 kere endol tablet, i mom ve folic asit. İşte böyle :)
Beklıyorumm jala cıkmadı daha