Bugün 11. gün test yaptım ve beta hgc 235

❤

Allah'a çok şükür. Arkadaşlar emeklerimiz karşılık buluyor. Lütfen inanın. Her şeyi tam yapın. Ben bu dönemde transferden sonra bi bardak çay kahve bile içmedim, çok ama çok su içtim, ekmek bi dilim bile yemedim, yerleşme kanaması olurken hep dinlendim yataktan çıkmadım, paketli gıda yemedim, ilaçlarımı alarm kurup hep vaktinde aldım, geceleri uyanıp uykumun içinde fitil koydum sırf 30 dk erken koymamak için, her fitilde çok çaba sarf ettim anlarsınız

ve 30 dk yattım, erken uyuyup erken uyandım, bana stres yapan herkesten ve her şeyden uzak durdum, habire TV'de komedi bişeyler izledim

gülmek sağlık veriyormuş bebeğe hatta bi araştırmada transfer sırasında komik bişeye gülen kadınların daha başarılı olduğunu söylüyorlar

yani çok dikkat ettim ama dikkat ederken de rahat oldum, olmazsa bi dahaki ay olacak diye inandım, karnımı sevdim, elimle sıcaklık verdim ve fırça gibi bişeyle kendime akupunktur gibi masaj yaptım

yani delirdim mi bilmiyorum ama oldu işte

çok mutluyum. İnşallah kese vs hepsi sağlıklı olur, sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi