- Konu Sahibi mutluannne123456789
-
Buyume hormonunu niye kullanmistinizOcak ayında tüp benek yaptırdım 10 yumurta vardı hepsi boş çıktı genetik test istediler bir sorun çıkmadı agustosta yeniden yaptırdım 6 yumurta görülüyordu 4 çıktı 2 tane yine boş ama son tedavimde büyüme hormonu kullandım önünde etkisi olabilir
Yumurtalarım boş çıktığı içinBuyume hormonunu niye kullanmistiniz
Bnde prp oldum buyume hormonu kullaniyorum suan sizde yaptirsaniza belki ise yarar sizdeYumurtalarım boş çıktığı için
Düşünüyorum aslında bende nerede yaptırdınızBnde prp oldum buyume hormonu kullaniyorum suan sizde yaptirsaniza belki ise yarar sizde
Canim ben yurtdisinda yaptirdim ama sen medicalparklarda yaptirabilirsin turkiyede suan cok nadir yerlerde yapiliyo ama yumurta varsa ise yariyomus benim 1 hafta oldu yaptirali rabbim sifa verecek insallah inaniyorum 40 uas ve civari yada altinda ise yariyomus erken menopoz durumlarinda gencseniz sansiniz daha cok oluyomus turkiyede 6 bine yapiliyo sanirim sonra gobekten igne yapiyosun 2 ay kadar sonra tup bebek deniyolarDüşünüyorum aslında bende nerede yaptırdınız
Merhaba benimde bugün yumurta toplamam oldu 14 ve 17 mm 2 yumurtam vardı fakat toplamada boş çıktı yaş 40 geçen sene 5 yumurtam vardı 5 de kaliteliydi çok üzüldüm neden böyle olduTüp bebek yaptırmak istiyordum bugün yumurtalarım toplandı ve yumurtalarımın içi boş çıktı bu konuda bilgisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz perşembe günü bende aynısını yaşadım. İlk denememdi ve 2 yumurta da boş çıktı malesef.Merhaba benimde bugün yumurta toplamam oldu 14 ve 17 mm 2 yumurtam vardı fakat toplamada boş çıktı yaş 40 geçen sene 5 yumurtam vardı 5 de kaliteliydi çok üzüldüm neden böyle oldu
Sizede geÇok geçmiş olsun. Geçtiğimiz perşembe günü bende aynısını yaşadım. İlk denememdi ve 2 yumurta da boş çıktı malesef.
Çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz perşembe günü bende aynısını yaşadım. İlk denememdi ve 2 yumurta da boş çıktı malesef.
Sizede çok geçmiş olsun nerde tedavi oldunuz yaşınız kaçSizede ge
Sizede çok geçmiş olsun nerde tedavi oldunuz yaşınız kaç
Bende 40 yaşındayım doktor ne dedi beni Mart’ta çağırdı tekrarÇok teşekkür ederim. Ankara medicana da tedavi oluyodum. 40 yaşındayım
toplama öncesi herhangi bir ek takviye virmin kullandınız mı ?Tüp bebek yaptırmak istiyordum bugün yumurtalarım toplandı ve yumurtalarımın içi boş çıktı bu konuda bilgisi olan var mı?
Bende 40 yaşındayım doktor ne dedi beni Mart’ta çağırdı tekrar
Bende İstanbul Bahçeci Umutta tedavi görüyorum benim geçen sene 5 yumurtam toplandı 5 ide kaliteliydi ve döllendi bunda 14 ve 17 mm 2 yumurtaydı hatta ben daha fazla çıkar diye düşünürken 1 tane boşBen tüp bebek tedavisiden önce bir sürü alternatif tedavi de görmüştüm. Son güne kadar iki tedavim birlikte devam etti. Yine de herşey Allah'tandı ve eğer tutmazsa seneler sonra ilk kez deneyip hayaline bile bu kadar yaklaştığım için üzülmüycektim. Buna gerçekten hazırdım. Fakat böyle yarım kalacağı ihtimaline hazır değildim, narkozdan uyanır uyanmaz doktorumdan bunu duyunca çok bişey soramadım. 3 ay dinlen ama yine aynı şeyi yaşama ihtimalin var dedi sadece. Erken mi çatladı yoksa gerçekten içi mi boştu hiç bilmiyorum.
Dün başta bi drla görüştüm, gen testi istedi sorun kalıtsal mı buna bakılacak sanırım. Siz nerde tedavi gördünüz?
Vücudumuz her sene değişiyo, bundan sonrası olumluya evrilir inşallah.Bende İstanbul Bahçeci Umutta tedavi görüyorum benim geçen sene 5 yumurtam toplandı 5 ide kaliteliydi ve döllendi bunda 14 ve 17 mm 2 yumurtaydı hatta ben daha fazla çıkar diye düşünürken 1 tane boş
Çıktı yalnız o sabah çok sol böbreğim ağrıdı kasık ağrımda vardı anlamadım vitamin prowomen kullanıyorum hap yutamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?