Tüp bebekten negatif alıp normal yolla gebelik deneyenler.

Benim de yumurta sayim iyi ama kalitesi kotu. IVF denedinmi ICSI yerine bana onu onerdiler. Boyle bir sikinti cekip normal yolla hamile kalan varmi ben de onu merak ediyorum.
O da denendi galiba canım demek sorunumuz aynı seninle. Bu şekilde de hamile kalan duymadım malesef

Benim sana tavsiyem testeredisli aslanpencesi cayi al ic hormonlarin dengelensin.ve o ay ovulasyon testi kullan kesinlikle hamile kalirsin bak kesin dene derim hicbisey kaybetmezsin

Amin. Senin sorunun neydi? Neden 6 defa sil Bastian yapildi tup bebek tedavin?

Amin. Senin sorunun neydi? Neden 6 defa sil Bastian yapildi tup bebek tedavin?
eşimde sperm sayısı azlığı morfoloji bozuk hareketli yok ..tedavilerde yumurtlar dölleniyordu fakat hiç biri iyi kalite olmadı tutmadı da..dondurulmuş olmadığı için hep yeni baştan başladık demek istedim..şimdi oğlum 2 yaşına girmek üzere doğal yoldan oldu tıbben nasıl oldu hala anlamıyorum ..ama şunu biliyorum rabbim büyük ve o ol derse olur..

Aynen olacagi varsa oluyor. Sagol cevap yazdigin icin. Insana moral oluyor bunlar.

Slm ben de 2 aşılama 3tup bebek tedavisi gördüm tup bebeklerden ikisi kimyasal oldu.artik hiç umudum yok imkansız gibi geliyor olsada tutucak yine kimyasal olacakmis gibi geliyor pkoluyum tüplerim tikaliydi hsgile biri laporoskopiyle de diğeri açılmıştı 5 yıllık evliyim 3 yıl önce açıldı tüplerim tekrar hsg çekilsemmi diye dusunuyorum yeni bi tup bebek merkezi bakiyorum sanki kendimi oyaliyorum olmucak ta elimden geleni yapayım en azından diyorum burayı okudukça heycanlaniyorum ama işte...

10 gün beklemeyin bence adet bitiminden hemen başlayın belkide yumurtamaniz hemen ertesi günü olamazmi?

kürler işe yaradı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…