- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
İlki 3.gün embriyosu 3 tane. Hücre sayısı htrlmyrmBizim de morfoloji baş anomalisi yüksek ..peki kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu transfer edildi size
Canim benjm de 14 hücre idi tutmadi ama ben tek sorunu stres olarak görüyorum ...3. Gün embriyosu 10 hücreli transfer edildi. Gelişimi çok güzel demişlerdi.
Tutan denememde 3. Gün embriyosu 8 hücreliydi.
Negatif ilk denemem 5. Gün blast embriyoydu. Yani kısmet olmayınca olmuyor. Bazen 2. Gün 4 hücreli kötü kalite transfer ediyorlar tutuyor hemde ikiz oluyor.
İlki 3.gün embriyosu 3 tane. Hücre sayısı htrlmyrm
İkinci de bir tane blast. Tuttu 5 haftalık dusuk oldu
Amaciniz sadece bebek olmus omrunuzde biraz takmamaya çalışın biliyorum cok zor evet ama biraz bi zihninizi bosaltin en bosverdiginiz dönemde oluveriyor
Canim benjm de 14 hücre idi tutmadi ama ben tek sorunu stres olarak görüyorum ...
Aynen çevre elalem şu bu yaş rezerv acabs hiç olmayacsk mi ne kadar olumsuzluk ararsan hepsi benim kafamı içindeTüp bebek transferi olup stres olmamak mümkün mü ama en zoru o 12 gün test sonucunu beklemek.
Tabiki illaki hobileriniz vardir ama bilincaltinizda hep bi bebek ozlemi var ben cok sukur tedavisiz hamile kaldim ama omdan once bebek dusurdum o bebegi yapana kadar 3 ay cabaladik ondan oncesinde de geri çekilme ile birlikte oluyordu bebek olursa olur diye önemsemiyorduk son uc ay kafama taktim cocugum olsun diye olmadi dr sorun yok dedi ben 3 ayin sonunda amaaannn cocuk mocuk istemiyorum ben calisicam daha yasimiz küçük dedim sonra hamile kalmisim. Zaten cok kalmadi benimle düşük yaptimda hani kafaya ciddi anlamda takmamak gerekAmacım aslında sadece bebek değil. Hobilerimiz, alışverişlerimiz, gezilerimiz tabiki var. Evde oturup nasıl çocuk yapmalıyım diye kafayı yemiyorum. Sadece üzüldüğüm bir konu sonuçta çocuk istiyoruz ve olmuyor ama hayat durmuyor tabiki bizim içinde devam ediyor. Burayada ıyiki konu açmışım çok güzel örnekler okudum. Yazan herkese teşekkür ediyorum.
Tabiki illaki hobileriniz vardir ama bilincaltinizda hep bi bebek ozlemi var ben cok sukur tedavisiz hamile kaldim ama omdan once bebek dusurdum o bebegi yapana kadar 3 ay cabaladik ondan oncesinde de geri çekilme ile birlikte oluyordu bebek olursa olur diye önemsemiyorduk son uc ay kafama taktim cocugum olsun diye olmadi dr sorun yok dedi ben 3 ayin sonunda amaaannn cocuk mocuk istemiyorum ben calisicam daha yasimiz küçük dedim sonra hamile kalmisim. Zaten cok kalmadi benimle düşük yaptimda hani kafaya ciddi anlamda takmamak gerek
Evet ama onemli olan kucagımıza alabilmekBenimde 1 tane blast 2. Kalite dondurulmuş embriyom var ama korkuyorum. 2 tane iyi kaliteliler tutmadı bu nasıl tutsun diyorum. Ama bak ne güzel senin ki 3 tane tutmayıp 1 tane koyunca tutmuş.
Evet ama onemli olan kucagımıza alabilmek
Cok buyuk yıkım yasadım kese bile gorunmustu. Hiç olmasaydı dedim.. O kısacık zamanda bile bağlanmıştım. Nasip degilmiş
Senin yerinde olsam onları denerdim, aklında kalmaz hem
Forumda cok gordum orta kalite olupta tutan
Benim hiç embriyom dondurulmadı şimdiye kadar. Cok isterdim tekrar bi sansımın olmasını
Hep sil bastan zor oluyor
Hiç tüp bebek yapmamış üstüne negatif almamış birilerinin takmayın demesi iki üç ay beklemeyle yıllarca beklemeyi bir tutması ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yaparsan yap olmuyor. En mutlu gününün ardından komşunun bebek kıyafetlerini çamaşır asması bile bir hüzün veriyor bazen. Umarım anne oluruz ❤
Hiç tüp bebek yapmamış üstüne negatif almamış birilerinin takmayın demesi iki üç ay beklemeyle yıllarca beklemeyi bir tutması ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yaparsan yap olmuyor. En mutlu gününün ardından komşunun bebek kıyafetlerini çamaşır asması bile bir hüzün veriyor bazen. Umarım anne oluruz ❤
Benim de Fsh 8.15 çıktı üst değere yakın. Hangi kürleri deneyebilirimO zaman dogal yolla hamile kalmaman icin hic sebep yokcorek otu bal tarcin kuru yumurtanin biraz erken catlamasini saglar o yuzden ovulasyon testini normal gunden 2-3 gun once yapmaya baslayabilirsin.. bir de ari sutu bal polen karisimini esinle birlikte 3 ay kullanmanizi oneririm cnm..erkeklerde ve kadinlarda kanitlanmis ciddi faydalari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?