Tüp bebekten negatif alıp normal yolla gebelik deneyenler.

Canim benjm de 14 hücre idi tutmadi ama ben tek sorunu stres olarak görüyorum ...

Amaciniz sadece bebek olmus omrunuzde biraz takmamaya çalışın biliyorum cok zor evet ama biraz bi zihninizi bosaltin en bosverdiginiz dönemde oluveriyor

İlki 3.gün embriyosu 3 tane. Hücre sayısı htrlmyrm

İkinci de bir tane blast. Tuttu 5 haftalık dusuk oldu

Benimde 1 tane blast 2. Kalite dondurulmuş embriyom var ama korkuyorum. 2 tane iyi kaliteliler tutmadı bu nasıl tutsun diyorum. Ama bak ne güzel senin ki 3 tane tutmayıp 1 tane koyunca tutmuş.

Amaciniz sadece bebek olmus omrunuzde biraz takmamaya çalışın biliyorum cok zor evet ama biraz bi zihninizi bosaltin en bosverdiginiz dönemde oluveriyor

Amacım aslında sadece bebek değil. Hobilerimiz, alışverişlerimiz, gezilerimiz tabiki var. Evde oturup nasıl çocuk yapmalıyım diye kafayı yemiyorum. Sadece üzüldüğüm bir konu sonuçta çocuk istiyoruz ve olmuyor ama hayat durmuyor tabiki bizim içinde devam ediyor. Burayada ıyiki konu açmışım çok güzel örnekler okudum. Yazan herkese teşekkür ediyorum.

Bende 6 defa tüp bebek tedavisi oldum artık tüp bebekde bana para tuzaği gibi geliyor vallahi doğal bişeyler denemek istiyorsan yanıklar baharat diye bir aktar var eşimin arkadaşınin ablası kullanmiş oda 6defa tüp bebek tedavisi olmuş aktardan bi kür alıp kullanmiş 20 gün sonra hamile kalmış şuan bir arkadaşım başladı kürleri kullanmaya 1 hafta oldu olumlu olursa sonuç inş yazarım

Tabiki illaki hobileriniz vardir ama bilincaltinizda hep bi bebek ozlemi var ben cok sukur tedavisiz hamile kaldim ama omdan once bebek dusurdum o bebegi yapana kadar 3 ay cabaladik ondan oncesinde de geri çekilme ile birlikte oluyordu bebek olursa olur diye önemsemiyorduk son uc ay kafama taktim cocugum olsun diye olmadi dr sorun yok dedi ben 3 ayin sonunda amaaannn cocuk mocuk istemiyorum ben calisicam daha yasimiz küçük dedim sonra hamile kalmisim. Zaten cok kalmadi benimle düşük yaptimda hani kafaya ciddi anlamda takmamak gerek

Allah bebeğinizi size bağışlasın. 3 ay olmayınca bile insanlar telaşa kapılıyor. Biz 60 aydır her adet günü üzülüyoruz. Ama olsun kısmette varsa olacaktır inşallah. Vakti saati vardır herşeyin.

Benimde 1 tane blast 2. Kalite dondurulmuş embriyom var ama korkuyorum. 2 tane iyi kaliteliler tutmadı bu nasıl tutsun diyorum. Ama bak ne güzel senin ki 3 tane tutmayıp 1 tane koyunca tutmuş.
Evet ama onemli olan kucagımıza alabilmek
Cok buyuk yıkım yasadım kese bile gorunmustu. Hiç olmasaydı dedim.. O kısacık zamanda bile bağlanmıştım. Nasip degilmiş
Senin yerinde olsam onları denerdim, aklında kalmaz hem
Forumda cok gordum orta kalite olupta tutan
Benim hiç embriyom dondurulmadı şimdiye kadar. Cok isterdim tekrar bi sansımın olmasını
Hep sil bastan zor oluyor

Hiç tüp bebek yapmamış üstüne negatif almamış birilerinin takmayın demesi iki üç ay beklemeyle yıllarca beklemeyi bir tutması ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yaparsan yap olmuyor. En mutlu gününün ardından komşunun bebek kıyafetlerini çamaşır asması bile bir hüzün veriyor bazen. Umarım anne oluruz ❤

Benimde 2. Denemem tutmuştu. Aynı şeyleri yaşadım kese oluşmuştu. Ultrasyon görüntüsünden seviyodum onu. Ama inşallah bizde anne olacağız.

Ya ne güzel anlatmışınız duygularımı. Aynı hüznü yaşıyoruz. Umarım en kısa zamanda bizde o duyguları yaşarız. Dualarımdasınız

Ne güzel yazmışsınız 1 negatif denemem var yıllardır olmuyor ne dert hastalık ararsan var gel de unut gel de takma kafayı boşalt. Mayis ayında denedim halen iğne morartilarim duruyor göbeğim de kolay mı bazen delircek gibi oluyorum bazen emannn diyorum. Tam unuttum diyorum dışarı da göbeğini seven bir hamile görünce yine gözlerim bulutlanıyor.
Konu sahibi demem o ki çok zor sanırım en zor sınanma ve bizim yapabileceğiniz hiçbirşey yok verene kadar bekleyeceğiz

Ben aşırı kiloluyum. Rahimde 2 tane kist vardı aynı zamanda tiroid hastasıyım. 2 yıl boyunca korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Eşimde de hiçbir rahatsızlık yoktu. Doktorlar kistin problem yaratmayacagını söylediler. Tüplerde tıkanıklık yok dediler. Tiroid sorunum olduğu sonradan ortaya çıktı. Ama ben bundan kaynaklı olduğuna inanmadım ve tüp bebeği kafama koydum. Yarıyıl tatilini bekliyordum tüp bebek için o yüzden kafamdan atmıştım hamile kalamama olayını ve ne zaman bu konuyu gündemimden çıkardım hamile kaldım. 107 kiloyla hamile kalıp 132 kilo ile çok rahat bir doğum yaptım lohusa yatağı bile kurdurmadım kendime. Ve inanın ben çok evhamlı bir tipimdir. Hamile kalabileceğime ihtimal dahi vermiyordum. Burda yazılan kafandan at hamile kalırsın yazılarını asla ciddiye almıyordum bilimsel bir dayanak olmadığı için ama sağlam bir psikoloji çok önemli. Kafanızdan bir süre atmaya çalışsanız belki bir tatil yapsanız eminim işe yarayacak. Allah herkese istediği zamanda nasip etsin. İnşallah kucağınıza alırsınız.

Tüp bebek de pahalı artık. 9-10 bin diyorlar. Bi bayandan izlemiştim. Arı sütü poleni içmiş her sabah. Bir de yürüyüş yapmış. Kendiliğinden ikizlere hamile kalmış. Benim de olmuyor 3 yıldan beri. Kafaya da takmamak lazım galiba. Olur inş

Benim de Fsh 8.15 çıktı üst değere yakın. Hangi kürleri deneyebilirim

Ben ben varım..
10 yıla yakın evlilik 2 başarısız tüp bebek denemesi, kendiliğinden olmaz diyen doktor sürüsü..
Veee başarısız denemeden 2 yıl sonra gelen MUCİZEM..ağlayarak yazıyorum öğrendiğimde koltuktan kalkamadım 10 15 dakika
İnan canım mucizeler var ,inşallah kucağıma alırım şuan gayet yolunda herşey..
Tavisyem sağlıklı beslen organik tavuk, haftada bir balık, sigara alkol işi tamamen kalksın mucizen gelecek...

2 NEGATİF tüp bebek deneyimim var..
Embriyolar çok kaliteli 5. Gün embriyosu..
Ama olmadımı olmuyor işte...
Bende yaşım geçiyor diye devam etmek zorundayım tedaviye.. oysa gücüm tükendi hayallerim yerle bir oldu..
Bu kez olur demiştim iki embriyo birden transfer edildi.. şok oldum.. 33 yaşındayım..
Insanlardan kaçmaktan yalnizlastim..
Doktorun dediğine göre normal yolla çocuğun olur bir müddet deneyin..
Ben hiç inanamıyorum bir gün anne olacağıma.. Çok korkuyorum endişeliyim aynı sonuca varacak diye.. beni birtek siz anlarsınız.. hiç bir şey yazmasamda biliyorum ki çok iyi anlarsınız beni.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.. allah yardımcınız olsun zor çok zor bir sınav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…