Tüp Bebk sonrası kürtajı üzüntüsü ile nasıl başettiniz?

aynen öyle canım bizi bizden başkası anlayamaz
sanada sabırlar dılıyorum ve inşallah en kısa zamanda sende hayırlı haberler verırsın canım
14. haftadan sonra serklajı ıhmal etme bır dahakı gebelıgın ıcın benım bır arkadaşımın basına gelmıstı
ondan duydum
12.haftada serklaj yapılırmış bir daha hamile olursam canım. benim hamileliğim çok ilerlediği için 3-4 adet dönemi geçmesi gerekiyor, muhtemelen serklaj sonrası çalışamayacağım ve yeniden tedaviye başlamam için maddi olarak 3-4 aydan daha fazla zaman gerekecek belki :.(

amin hepimize sabır versin canım. hayatıma bir bebek mezarı eklendi :.( ne yazık ki risk hep var, 12. haftaya kadar dense de...
büyümüştü artık hareketlerini hissediyordum ben, öyle çok özlüyorum ki...
Oyy kıyamam canım ya Rabbim öyle bir mutluluk versin ki bu acıyı unuttursun inşallah

Allahtan umut kesilmez derler ya
ben neye ınandım bılıyor musunuz gıttgımde kese bozulmamıştı
gogus ağrılarım hafıflemıstı ve akıntım yoktu estrojen hormonundan dolayı sanırım
ben hep akıntımı cirone jelden olduğunu duşundum haftasonu cok uzgundum hatta dun ıse gıtmedım hep yataktaydım
bugun mucızemı bır sekılde mıdem bulanmaya başladı ıkı kere ögurdum
ve gogus ağrım başladı
ve akıntım gelmeye başladı
gebelik belırtısı olan sefafaf akıntı
yoksa duşumu başladı dersınız ben kan geldi diye gıdıyorum ama şeffaf akıntı gelıo
belkide benim bebegım bır hafta geriden gelıo olamazmı
5 mm altında olduğu ıcın kalp atışı alamadık aslında 10 gun öncede belkı yoktu dıger doktor yanlış gordu dıye düşünüyorum
bana kendı doktorum soyledı kalp atışı alamadık dusmesını bekledik dusmeyınce kürtaj masasında bıdaha baktık kalbı atıyordu dedı
çok umıtlı olmadan bıdaha gel dedı
hayırlısı tabıkı ama böyle mucızelerde var degıl mı

amin hepimize sabır versin canım. hayatıma bir bebek mezarı eklendi :.( ne yazık ki risk hep var, 12. haftaya kadar dense de...
büyümüştü artık hareketlerini hissediyordum ben, öyle çok özlüyorum ki...
Allah sabir versin, tez zmnda saglikli evladiniz olsun insallah, hayat garip gercekten, uzuntulerle dolu bazan, bazan cok mutluluk dolu, insallah uzuntuler bitsin yerini mutluluklar alsin..en buyuk karanlik safaktan onceymis, onunuz cok aydinlik olsun dilerim.. dediginiz gibi risk 12 hafta diyorlar ama hep var bence 9 ay, hatta bebek dogup 1 gun yasamadan tamamdir dememek lazimmis..

Allah sabir versin, tez zmnda saglikli evladiniz olsun insallah, hayat garip gercekten, uzuntulerle dolu bazan, bazan cok mutluluk dolu, insallah uzuntuler bitsin yerini mutluluklar alsin..en buyuk karanlik safaktan onceymis, onunuz cok aydinlik olsun dilerim.. dediginiz gibi risk 12 hafta diyorlar ama hep var bence 9 ay, hatta bebek dogup 1 gun yasamadan tamamdir dememek lazimmis..
sana da tedavinde bol şans dilerim canım, inşallah evladına kavuşursun. yaşanılanlar çok çok acı ama dediğin gibi umudumuzu yitirmemeliyiz, sonuna kadar çabalayacağız. allah da yardımcımız olsun, bizlere kolaylıklar versin inşallah.

gogus ağrılarım hafıflemıstı ve akıntım yoktu estrojen hormonundan dolayı sanırım
ben hep akıntımı cirone jelden olduğunu duşundum haftasonu cok uzgundum hatta dun ıse gıtmedım hep yataktaydım
ve gogus ağrım başladı
yoksa duşumu başladı dersınız ben kan geldi diye gıdıyorum ama şeffaf akıntı gelıo
5 mm altında olduğu ıcın kalp atışı alamadık aslında 10 gun öncede belkı yoktu dıger doktor yanlış gordu dıye düşünüyorum
bana kendı doktorum soyledı kalp atışı alamadık dusmesını bekledik dusmeyınce kürtaj masasında bıdaha baktık kalbı atıyordu dedı
Rabbimden ümit kesilmez canım umarım güzel haberler alırsın ya muhyi zikrini çek. Can veren demek. Ne zaman kontrolün? dualarım seninle

ve gogus ağrım başladı
Cnm ben kalp atışı duydun sandım normalde 7-8 . Haftalarda kalp atmaya başlar zaten dediğin gibi erken olabilir bence sen 1 hafta daha bekle zaten düşecekse kendiliğinden düşer ...

Cnm ben kalp atışı duydun sandım normalde 7-8 . Haftalarda kalp atmaya başlar zaten dediğin gibi erken olabilir bence sen 1 hafta daha bekle zaten düşecekse kendiliğinden düşer ...

tatlım ben ılk altı haftalıkken kalp atışı gördüm pıt pıtı
sonra on gun sonra durdu dedıler hız ses duymadım
ama tup bebek doktorunu aradım
o da bana dedı kı eger gıttıgınız doktor gormuyorum dedıyse gormuyordur kendısının hata payı bugüne kadar hıc olmadı dedı
düşükten sonra iğneni ol
1 regli dönemi sonrası tekrar gel dedı

12.haftada serklaj yapılırmış bir daha hamile olursam canım. benim hamileliğim çok ilerlediği için 3-4 adet dönemi geçmesi gerekiyor, muhtemelen serklaj sonrası çalışamayacağım ve yeniden tedaviye başlamam için maddi olarak 3-4 aydan daha fazla zaman gerekecek belki :.(

Nisan tüp bebek anneleri grubundaydınız ve bende sizi sessiz takipkilerinizdendim.. yaşadığınız heyecanlar mutluluklar benide nedenini bilmiyorum ama benide mıtlu ediyordu..en son paylaştığınız üzücü olayı okuyunca ağladım, "nur" demiştin bebeğine, içim o kadar çok acıdı ki anlatamam..Rabbim yadımcın olsun, o acı hep kalbinin bir köşesinde olacak.. senin kaybın yanında bizim kayıplarınız ne ki bize anca şükretmek düşer.

Kontole gidince tam kaç günlük olacaksın

normalde bugun 7+6 yım
ama ctesı bebegım 6 haftalık gozkuyordu
kan uyuşmazlığı ıgnemı doktor kanaman başladığında hemen ol dedı
benı ıkı doktor takıp ettıgı ıcın bole aradayım suan ıkısınde dedıgıne uymaya çalışıyorum ıkısıde cok ıyı

Gulsumiklima canım benim, allah herbirimizi öyle acıdan, beterinden korusun. Nur kızımın bedenini toprağa verdim,ben çok isyan ettim ilk günlerde, feryat ettim ama hamd olsun allahıma diyorum. sabah şehit annesini izledim televizyonda, tabutu okşuyordu, senin acın yanında benimki ne ki dedim ben de ona :.( allah hepimizi korusun büyük acılardan.bebeğin sağlıkla doğsun, güzel günlerini gör inşallah.

düşüğü başlatmak için iğnemi olsam acaba?
kontrolden sonra gelismedigi onaylanirsa igne de olabilirsin cnm, ben de hap ve fitille baslattim kanamayi, sonuc olarak adet gibi ama biraz yogun gunlerce kanadim ama her gun ise geldim pek bisey olmadim, en azindan operasyon gecirmedim ve rahime mudahele edilmedi, genede memnunum halimden..nasil rahat edeceksen oyle yap bence..

Gulsumiklima canım benim, allah herbirimizi öyle acıdan, beterinden korusun. Nur kızımın bedenini toprağa verdim,ben çok isyan ettim ilk günlerde, feryat ettim ama hamd olsun allahıma diyorum. sabah şehit annesini izledim televizyonda, tabutu okşuyordu, senin acın yanında benimki ne ki dedim ben de ona :.( allah hepimizi korusun büyük acılardan.bebeğin sağlıkla doğsun, güzel günlerini gör inşallah.
beterin beteri vardir, gecenlerde bir arkadasim dogurdu usdelik 9 aylik tam zamaninda ve bebegin kalbi gelismemis, su anda hastanede, israile gotureceklermis, hic umit yokmus kalp nakli disinda, kizin hayati karardi, hamilelik boyunca da hic anlasilmadi..yani simdi bu tam felaket bir durum..ayrica sizinle ayni durumda bebegini kaybeden halamin kizinin oglu su anda 2 yasina geldi, dusukten 6 ay sonra gebe oldu tup bebekle ve dogurdu saglikla, insallah sizin de olacak..

Back
X