Tüp Bebk sonrası kürtajı üzüntüsü ile nasıl başettiniz?

peacecy canım, allah şifa versin minişe inşallah sağlıkla büyüsün tüm bebekler.
halanızın kızına serklaj mı yapıldı ikinci hamilelikte?
o da bir stres işte :KK43:
gerekmedi halamin kizina serklaj, gebelik iyi ilerledi, hic kanama lekelenme falan olmadi, ilk gebelikde hep kanamalari oluyordu, hersey yolunda gidince kontroller iyi cikinca gerekmez dediler ve 38 haftalik dogurdu gayet saglikli, belki de gerekmeyebilir size de, gerekse de insallah iyi gider, onemli olan sonu iyi olsun insallah..

Canım benım cok duygulandım cunku senı cok ıı anlıyorum. 7+5 dusuk yaptım kimseye belli etmesemde içim kAnar hala..17 ekimde kurtaj oldum.
Dılerım hersey cok daha ıyı olur bızler ıcın

gerekmedi halamin kizina serklaj, gebelik iyi ilerledi, hic kanama lekelenme falan olmadi, ilk gebelikde hep kanamalari oluyordu, hersey yolunda gidince kontroller iyi cikinca gerekmez dediler ve 38 haftalik dogurdu gayet saglikli, belki de gerekmeyebilir size de, gerekse de insallah iyi gider, onemli olan sonu iyi olsun insallah..
çok şükür canım.
bana doktorum bir sonrakinde 12.haftayı çok geçirmeden serklaj yapacağız dedi.hayırlısı allahtan. dilerim ki kimse kayıp yaşamasın.

Nisan tüp bebek anneleri grubundaydınız ve bende sizi sessiz takipkilerinizdendim.. yaşadığınız heyecanlar mutluluklar benide nedenini bilmiyorum ama benide mıtlu ediyordu..en son paylaştığınız üzücü olayı okuyunca ağladım, "nur" demiştin bebeğine, içim o kadar çok acıdı ki anlatamam..Rabbim yadımcın olsun, o acı hep kalbinin bir köşesinde olacak.. senin kaybın yanında bizim kayıplarınız ne ki bize anca şükretmek düşer.
Canım transfere geri sayım grubundan tanıyorsundur beni. Bebeğimin kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum. Sen de mi aynı olayı yaşadın hamileliğinden önce? Bebişini mi kaybettin :(

Canım transfere geri sayım grubundan tanıyorsundur beni. Bebeğimin kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum. Sen de mi aynı olayı yaşadın hamileliğinden önce? Bebişini mi kaybettin :KK43:
Evet canım tanıyorum seni :KK66: maalesef benimde acı bir tecrübem oldu.. temmuz ayında kürtaj oldum..Rabbime şükür tekrar nasip etti.. şimdi tek dileğim sağlıklı ve daim olması.. İnşaAllah sende en kısa zamanda kendini toplar yeniden başlarsın bu serüvene..

Evet canım tanıyorum seni :KK66: maalesef benimde acı bir tecrübem oldu.. temmuz ayında kürtaj oldum..Rabbime şükür tekrar nasip etti.. şimdi tek dileğim sağlıklı ve daim olması.. İnşaAllah sende en kısa zamanda kendini toplar yeniden başlarsın bu serüvene..
Rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın ;) ben de istiyorum tekrar tedaviye başlayamaya 7tane dondurulmuşum var... Canım sen ne kadar aradan sonra başladın tedaviye?

Rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın :KK66: ben de istiyorum tekrar tedaviye başlayamaya 7tane dondurulmuşum var... Canım sen ne kadar aradan sonra başladın tedaviye?
Canım benim kürtaj temmuz sonuna doğru oldu.. kürtajdan sonra dikkat ettim kendime..her sabah keçiboynuzu pekmezi içtim ve bide bal yedim.. rahmim çok kısa sürede kendini topladı.. muayenelerimde hep temiz çıktı.eylülün 29 da ki başlayan adetimle dondurulmuş tedavime başladım.kürtajla 2. Tedavi arası 60 günlk bir süre..kendini hazır hissediyorsan kürtajdan sonrada kendine iyi bakarsan, neden olmasın, sende ikinci tedavine başlayabilirsin.. Rabbim İnşaAllah en kısa zamanda gidenin yerini doldursun canım tabi seni hiç bırakmaması koşuluyla...herşey gönlünce ilerlesin canım.. Rabbim yardımcın olsun..

çok şükür canım.
bana doktorum bir sonrakinde 12.haftayı çok geçirmeden serklaj yapacağız dedi.hayırlısı allahtan. dilerim ki kimse kayıp yaşamasın.
seninle ve iki arkadaşınızla beraber cikmismistik bu yola tam 4 kişi hepimiz transfer olduk ve beraber gün saydık ve hepimiz pozitif görmüştük. dün gibi hepsini hatırlıyorum sevincimizi. önce ben ayrıldım aranızdan (6 haftalık dusukle) çok zor günler geçirdim 12 yıl sonra bulunca ilk defa dünya basima yıkılmıştı sanki. zamanla azaldı tabii. biraz dysununcede hersey allahtan dedik tekrar düştük tedavi yollarina ve yarin 4 cu kez transferim var. ama bir turlu nisan anneleri topigini birakamadim. senin olayını duyuncafa tekrar tekrar okudum inanamadım bu nasıl olur dedim 20 hafta ne demek sana hep dua ettim allahım sabir ver arkadaşımıza dayanma gücü ver yardım et ona diye. ben görmediğim hissetmediğim bebegim için bu kadar yandım bu kadın nasıl dayacak dedim. şimdi seni burda görünce çok sevindim umarım daha iyisidir umarım hayatındaki hersey istediğim gibi gider bu son acin olur.

B benim bebisim
Can'ım benim inşallah bu transferin pozitif olur ve kolaylıklarla geçen bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın. Aynı gün olmuştu transferimiz yenibidünya arkadaşımız ikiz bekliyor bir süre mesajlaştık onunla inşallah bebekleri onunladır ve sağlıkla doğarlar.
3 hafta geçti ve hala ilk günkü gibi dediğin gibi veren de alan da rabbimiz. Bir gün kavuşacağız diye avununmaya çalışıyorum.

B benim bebisim
Can'ım benim inşallah bu transferin pozitif olur ve kolaylıklarla geçen bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın. Aynı gün olmuştu transferimiz yenibidünya arkadaşımız ikiz bekliyor bir süre mesajlaştık onunla inşallah bebekleri onunladır ve sağlıkla doğarlar.
3 hafta geçti ve hala ilk günkü gibi dediğin gibi veren de alan da rabbimiz. Bir gün kavuşacağız diye avununmaya çalışıyorum.
amin canim. mevlam ins bizede sağlıkla kucagimiza alacagimuz yavrularimuzi nasip eder. yeni dunya yi da, nurin nisayida artık hiç görmüyorum ins onlar sağlıkla devam ediyorlar dir. allah hepimizin yardımcısı olsun. birazdan transfere gidicem bufer gecen ki heyecanın yerine korku endişe var

amin canim. mevlam ins bizede sağlıkla kucagimiza alacagimuz yavrularimuzi nasip eder. yeni dunya yi da, nurin nisayida artık hiç görmüyorum ins onlar sağlıkla devam ediyorlar dir. allah hepimizin yardımcısı olsun. birazdan transfere gidicem bufer gecen ki heyecanın yerine korku endişe var

oooyyy canım
rabbim seninle ve yavrularınla olsun
sımsıkı tutunsunlar annelerine ve ailesine
hayırlı haberlerle don
çok güzel bır transfer olsun inşallah tatlım
darısı bizim basımıza
bende bugun gıdıcem kontrole
ama bebegımın yasadıgına daır cok umudum yok dusugu bekleyip 1 reglı donemı sonrası başlayacağım tedaviye
o arada bıraz kılo vermeyı düşünüyorum

Canım benim kürtaj temmuz sonuna doğru oldu.. kürtajdan sonra dikkat ettim kendime..her sabah keçiboynuzu pekmezi içtim ve bide bal yedim.. rahmim çok kısa sürede kendini topladı.. muayenelerimde hep temiz çıktı.eylülün 29 da ki başlayan adetimle dondurulmuş tedavime başladım.kürtajla 2. Tedavi arası 60 günlk bir süre..kendini hazır hissediyorsan kürtajdan sonrada kendine iyi bakarsan, neden olmasın, sende ikinci tedavine başlayabilirsin.. Rabbim İnşaAllah en kısa zamanda gidenin yerini doldursun canım tabi seni hiç bırakmaması koşuluyla...herşey gönlünce ilerlesin canım.. Rabbim yardımcın olsun..
Ayy canım benim umut oldun bana ;) ben de kullanayım keçi boynuzu pekmezi toparlansın hemen rahim gelsin bebiş ;) Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelik nasip etsin insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım...

oooyyy canım
rabbim seninle ve yavrularınla olsun
sımsıkı tutunsunlar annelerine ve ailesine
hayırlı haberlerle don
çok güzel bır transfer olsun inşallah tatlım
darısı bizim basımıza
bende bugun gıdıcem kontrole
ama bebegımın yasadıgına daır cok umudum yok dusugu bekleyip 1 reglı donemı sonrası başlayacağım tedaviye
o arada bıraz kılo vermeyı düşünüyorum
sagol canim benim. allah razı olsun. allahtan ümid kesilmez belki bugün bir sürprizle karsiladirsin benimde dualarim seninle

hiccc beklemedim kurtajdan 38 gun adet oldum ve o adetle tedaviye basladim. Yaradan da nssip etii SUKROLSUN.
hayirli ugurlu olsun , Allah hayirlisiyla kucaklamayi nasib etsin, ne kadarlik hamilesiniz? benim adetim dusukten sonra pek duzelmedi, hep cok yogun gecior, siz ilk adetle ne guzel baslamissiniz, ben 4. adetle baslayacagim ama halen duzelmedi yani..

Back
X