Tüp mide ameliyatı oldum. Adım adım süreç...

Bugun ameliyatın 3.günü biraz ağrım var yalan söylemeyeceğim ancak cok iyiyim. Bilgi icin cok teşekkür ederim. Umarım 6 ay sonunda istediğim kiloya gelebilirimm
tebtik ederim kuzum. ağrıyla savaşmanın en iyi yolu yürüyüş. yürüdükçe kaslar açılıyor ağrı azalıyor. bol bol yürüyüş tavsiye ederim. ben bi cahillik yapip ağır kaldırdığım için 1 ay yansıma ağrısı cekmiştim. yürüyerek aştım hep. mide beyaz kas miden acimiyor dikişler acıyor o da kaslar yırtıldığı için. yürüdükçe gecşer ve ağrın diner. Ben 7. ayımdayım ve 60 kiloyum. genç bir kızken bile bu kadar zayıf olduğumu hatırlamıyorum. hedef 55. sonrasında duracağım. bu süreci iyi değerlendir. midenle yeniden dost ol ve nasıl beslenmen gerektiğini tartı kontrolüyle iyice öğren. başaracaksın bu cok büyük bir afım. tekrardan tebrik ederim.

eveeet bilin bakalim kaç kiloyum kızlarrrr. ve kaç kiloya adım atmayı bekliyorummm. bu güne bugün tam 60 kiloyum bacılarr. ve 59'a gün sayıyorum. Allahımmm grnç bir kızken bile bu kadar zayıf olmamıştım hic. hedefim olan 55 kiloya emin adımlarla gidiyorum. Biliyorum 55 biraz fazla ama yıllar içerisinde 1-2 kilo alma opsiyonu bırakacağım kendime. 55'e kadar düşüp 58'e kilo sabitlemesi yapmayı planlıyorum. Bu harika bir süreçti. Benim için harika bir serüvendi. Keşke daha önce bu adımı atsaydım. Sarkmam fln olmadı. artık eski korkularim yok kilo ile ilgili. kilo alırmıyım diye korkmuyorum. çünkü biliyorum öğrendim vücudumla ve midemle yeniden tanıştım. 59u görünce yeniden görüşmek üzere bacikolar. bu günü uzun zamandır bekliyoruz ve cok az kaldi

Teşekkür ederimmm. Verdiğin kilolar ve bu surecle başa cikabildigin icin bende seni tebrik ederimmm. Ben seninle nasil iletişime geçebilirim aklımda bir kac birsey var aslında ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…