Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

günaydın gülseren nasılsın canım neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim Hasta Olmadim Hala Bekliyorum Sabirsizlaniyorum. Ay Bide Dişlerimi Yaptiriyorum Ya Içime Dert Oldu Dr Birşey Olmaz Desede.... Durdum Durdum Bugünü Bekledim Yaptirmak Için Kiziyorum Kendime...

Swetlana Hoş Geldin Canim, Ya Ne Diycem çok Fazla Sayfa Var Nerede Yazicağimi şaşirdim Diğer Arkadaşlarida Her Yerde Görüyorum Bence Buna Bir çözüm Bulmaliyiz?

cnm inş olur busefer ama olmasasa adanada balcalıda turan cetıne laparoskopını yaptır o cok ıyı bı dr prof ayrıca burada ozel tup bebek hast var prof turan cetının

ya benım bıldıgım 3 asılamadan sonra rapor alıyosun nıye ole oldu sızınkı

kızlar bir gebeliğe ait sohbet alanı bir ana sayfadaki alan ve geyik bölümü birde burası fazla değilmi:)

fazla ama ablacım sayfa coklugundan bıturlu bırbırımızı bulup yazısamıyoz her seyı anlamak ıcın sayfalarca okumamız lazım ama sız bılırsınız fazla dıyosanız yapacagımız bıse yok :1closedeyes:

Swetlana Hoş Geldin Canim, Ya Ne Diycem çok Fazla Sayfa Var Nerede Yazicağimi şaşirdim Diğer Arkadaşlarida Her Yerde Görüyorum Bence Buna Bir çözüm Bulmaliyiz?

ya evet elıf ablaya cvp yazdım ısterse kapatabılır bızde acelenın ordan yazısırız nedersın kapatalımmı

Kızlar sayfa iyi olmuş genel sohbet etmek için ben chat alanını sevmedim forumdan daha güzel oluyo.Kapatmayın sayfayı derim ben.Diğer gelişmelerimizi de uygun başlıklara yazarız yine.Ama herkes geldiğinde mutlaka bu sayfayı açsın.Varmısınızzzz?Ben varım :)

tamam yeni yerinizi buldum....doktordan yeni geldimmm.hemen forumu açtımm.iyisinizdir işallahhhhh

meraba hoş buldum.kan verdim ultrasona girdim saydı saydı yumurtaların oluşmuş dedi.kan sonucuna göre arıyacaklar bakalım hayırlısı.siz napıyosunuz siz ne alemdesiniz

hoşbuldum normalde hamişliği bekleyenler bölümdeydim öle gezerken burayı gördüm bende geçen ay aşılama yaptırdım olmadı dr 2 ay dinlen dedi bakalım hayırlısı 2 ay sonra mikroenjeksiyon olucak sanırım.

meraba hoş buldum.kan verdim ultrasona girdim saydı saydı yumurtaların oluşmuş dedi.kan sonucuna göre arıyacaklar bakalım hayırlısı.siz napıyosunuz siz ne alemdesiniz

İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM,,,, PUREGONMUYDU NEYDİ LUCRINDEN SONRA ALDIĞIN İĞNE NE KADAR ? AYZACIM BEN HALA HASTA OLMADIM YAAAA SEN İLACI KULLANIRKEN KAÇINCI GÜNÜ HASTA OLMUŞTUN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…