sevgili svetlana, benim bi derdim var.Ben uzun yıllardır sigara içiyorum, tedavinin daha başındayım ama bi türlü şu illetten kurtulamıyom.Sürekli aklıma geliyo sürekli diyorumki bu sefer paket almıycam dayanıcam bebeğim olması için sabret burcu diyorum kendime ama olmuyo bugün yine paket aldım kendimden nefret ediyorum artık. Lütfen yardım et bana ne yapabilriim senağlama
MERHABA BURCU ASLINDA SWETLANAYA SORMUŞSUN AMA BENDE BİRŞEY OKUDUM DÜN BU SİTEDEN YİNE.... ELEKTRONİK SİGARAMI NE VARMIŞ SADECE NİKOTİN VERİYORMUŞ VÜCUDA O BELKİ BİRAZ DAHA ZARARSIZ OLUR ... AMA BEN ŞAHSIMA KONUŞİM SİGARADAN NEFRET EDİYORUM BU YÜZDENDE ÇOK TARTIŞTIM SİGARA İÇMEYENE SAYGI YOK... BEN OFİSTE KENDİMİ NASIL KORUYCAĞIMI ŞAŞIRDIM... YAN ETKİSİ ÇOK FAZLAAA
ben geldim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gulseren sen gonalfın hangısını soruyon ılaclar pahalılasmıs baya ya napcaz bız 1050 lık olanı 700 ytl 450lık olanı 300ytl bu arada puregon 600luk 450ytl olmus ıyımı bı dunya para ya allahım sen yardım et bıze
ben geldim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi olmuş burası orayı bayağı meşgul etmiştik buarada regli oldumhos geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba canım ya msj sonradan görüyorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BERİLCİM MERHABA HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ben kendi adıma tedaviye yarın başlıyacaz doktor nsl bir tedavi uygular fikrimde yok ama rapor almak için 3 aşılama denemesi gerekmiyormuya hepınıze soruyorum neden rapor cıkartmıyosunuz tupbebek raporu ya
Seda♥Recep;1474556 .!.:gülserencim 1 ay sonra yaptırdık 1 milyon arttı ve haraket hızı yükseldi. ONE A DAY MEN vitamin var sabah akşam tok karnına onuda kullansın bi de selenyum etkiliymiş selenyum mineral olduğu için toprakta yetişen sebzelerde varmış en çokta havuçta bulunuyormuş ben soyuyorum tavşan gibi yiyor tıkır tıkır yapmadığımız şey kalmadı valla ama bunların faydasını gördük. sen istanbulda ne tarafta oturuyorsun ve hangi dr gittin ?
arkadaşlar şu ilaç fiyatlarına bakıp dönecem birazdann merak ettim yumurtlama ilaçlarınıben kendi adıma tedaviye yarın başlıyacaz doktor nsl bir tedavi uygular fikrimde yok ama rapor almak için 3 aşılama denemesi gerekmiyormu
ya hepınıze soruyorum neden rapor cıkartmıyosunuz tupbebek raporu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?