meraba hoş buldum.kan verdim ultrasona girdim saydı saydı yumurtaların oluşmuş dedi.kan sonucuna göre arıyacaklar bakalım hayırlısı.siz napıyosunuz siz ne alemdesiniz
Seda♥Recep;1474314 .!.:hoşbuldum normalde hamişliği bekleyenler bölümdeydim öle gezerken burayı gördüm bende geçen ay aşılama yaptırdım olmadı dr 2 ay dinlen dedi bakalım hayırlısı 2 ay sonra mikroenjeksiyon olucak sanırım.
Seda♥Recep;1474329 .!.:benim sorun eşimden sperm sayısı az ama benim karışımım sayesinde 2 milyon yükseldi ama yeterli değil 3 milyondu 5 milyon oldu hareket hızları düşüktü yükseldi iyiye gidiyor ama yeterli değil aslında önemli olan 1 tanesi ve yumurtanın çatladığı güne denk gelmesi şansımıza o güne denk gelmiyor günleri takip ederek yapıyoruz ama olmuyor. kızlar sizde sorun nedir?
gulseren ben puregon kullanmıstım sanırım kalemdı o onda dozacına dıkkat etmen lazım kullanmasını ıyıce ogren dozajı yanlıs yapınca tekrar basa dondırup ol e ayarlıyosun
gülseren canım ben lucrin i sabah 5 ünite akşamda gonal f kullanıyorum.ben adetimin 21.günü lucrin kullanmaya başladım kasım 10 da hastalandım .benim adetim düzenli olduğu için beklenen günde hasta oldum.bildiğim kadarıyla beklenen günden bi kaç gün gecikme olabiliyo ama doktora bilidiriyosun..strese girme olursunn.
256 yada 25 cıvarı dıyorar sen ozelmı yaptırıyosun eger raporluysan tupbebek raporu varsayarısınıoduyosun
sevgili svetlana, benim bi derdim var.Ben uzun yıllardır sigara içiyorum, tedavinin daha başındayım ama bi türlü şu illetten kurtulamıyom.Sürekli aklıma geliyo sürekli diyorumki bu sefer paket almıycam dayanıcam bebeğim olması için sabret burcu diyorum kendime ama olmuyo bugün yine paket aldım kendimden nefret ediyorum artık. Lütfen yardım et bana ne yapabilriim senağlama
kıs sen cocugu naptın tam bomba olmus eh kıloyuda solemıyom artıkSeda♥Recep;1474426 .!.:1 yıllık evliyim evliliğim 4. ayında biz sperm testi vs yaptırdık ve moral olarak çöktük tabi o da nerden çıktı akıntımdan dolayı dr gitmiştim yeni evliği olduğum için su dan mikrop kapmışım ilaç kullandım tekrar kontrole gittim dr bişey yok senin bu ay çocuğun olur eğer bebek istiyorsanız dedi benim aklımda öyle biişey yoktu şaşırdım tabi sonra geldim eşime dedim neyse o ay ve sonraki ay hamile kalamadım. eşime dedim bende bi sorun gözükmüyor acaba sendemi bişey var erken öğrnememizde fayda var gel gidip sperm tahlili yaptıralım neyse gittik ve 3 milyon çıktı hareket hızı %20 biz onları görünce şok olduk hemen ürologa gittik ultrason kan tahlilleri vs.. ürolog paracıydı biraz bizi hep oyaladı neyse bende o moral bozukluğuyla eve geldim ağladım ağladım daha sonra kalk seda oturma bişeyler yap dedim. fındık, ceviz, badem, yer fıstığı, şam fıstığı, pekmez, bal, keçiboynuzu hepsini rondodan ayrı ayrı çektim bal ve pekmezle karıştırdım. eşim bundan ilk başlarda 2 kase yedi hergün saf arı sütü aldım onu yedi. daha sonra ben dr gittim dr ilaçlı hsg çekti tüplerde veya rahimde herhangi bişey yok dedi filmi çektikten sonra bana dedi eşin sabah akşam tok karnına ONE A DAY MEN diye vitamin verdi bunu kullansın sperm düşüklüğünde E vitamini C vitamini ve minerallerden selenyum etkili bu vitaminde hepsi var dedi bu arada hsg ile birlikte eşime tekrar spermiyogram yapıldı 4 milyon çıktı hareket hızı %60 çıktı ne yaptınız dedi bende böle bi karışım yaptım eşim yiyor dedim tamam süpersin bende hastalarıma önericem devam edin bu vitaminide içsin dedi.bu arada karışım vitamin artı hergün 2 tane muzla sütü karıştırıp içine bal ve pekmez karıştırıyorum onu içiyor veya muzları dilimleyim üstüne bal ve ceviz koyup onu yediyorum. aşılamaya karar verdik aşılama için spermi aldılar dr geldi dedi sperm 5 milyon olmuş hareket hızı %65 normali %60 olması gerekiyormuş çok iyi bunlara devam edin dedi aşılamam yapıldı ama maalesef olmadı. 2 ay sonra mikroenjeksiyon deniycez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?