eşim ankara diye dayatıyor napmalıyım bilmiyorum eğer bu tedavide diğerleri gibi uzayıp giderse çıldırırım herhaldegeldımde ekımse yok nerdesınız ya hatıce dogru dıyon ama yapacak bısede yok guvenmekten baska
cnm ankarada olabılır sadece gıdecegın merkezı ıyıce arastır onlara aklına gelen herseyı soreşim ankara diye dayatıyor napmalıyım bilmiyorum eğer bu tedavide diğerleri gibi uzayıp giderse çıldırırım herhalde
hoşgeldin bende senin gibi sıkılmıştım ama sohbet edince sıkıntım gittikızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gelin hadi biraz sohbet edelim ben çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sohbet edelım dıyosunuz yoksunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YA HADI SIKINTILARIMIZI PAYLASALIM AMA KIMSE YOK BEN SUAN BEKLIOM hastalandım dkontrok hapı kullanıyom bıtınce tekrar gıdecem ve ılaclara baslıycaz ama korkuyorum ya olumsuz olursa dıyehoşgeldin bende senin gibi sıkılmıştım ama sohbet edince sıkıntım gitti
burdayız güzelim fakat yazılar biraz geç geliyor ekrana
cnm ankarada olabılır sadece gıdecegın merkezı ıyıce arastır onlara aklına gelen herseyı sor
canım hangi ilacı kullanıyorsunıyıdır ya sen napıyosun ıste ben ılacımın bıtmesını beklıom
iyiyim canım ya ben çok sıkılıyorum gece çok rahatsız oldum hala kötüyüm senin tedavi nasıl gidiyo
inanki burdakilere ne sorduysam istediğim cvp alamadım.sanırım beni çok daraltan eşimin desteğini azınsamam bazen onu yanımda yok gibi görüyorum veya beni önemsemediğini hissediyorum bide doktorlarla aram böyle olunca iyice daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?