Tupbebek Dertlesme Kosemize Buyun

cnm ankarada olabılır sadece gıdecegın merkezı ıyıce arastır onlara aklına gelen herseyı sor

inanki burdakilere ne sorduysam istediğim cvp alamadım.sanırım beni çok daraltan eşimin desteğini azınsamam bazen onu yanımda yok gibi görüyorum veya beni önemsemediğini hissediyorum bide doktorlarla aram böyle olunca iyice daraldım

iyiyim canım ya ben çok sıkılıyorum gece çok rahatsız oldum hala kötüyüm senin tedavi nasıl gidiyo

melekoglum neyın var gecmıs olsun ben daha tam baslamadım tedavıye hatıce herseyı bos ver ve yenı bır ayfa dıye dusun dr bulunca hrseyı anlat yanı basından gecenlerı ve esınede soyle onun destegıne daha cok ıhtıyacın olduygunu

suan dogum kontrol hapı kullanıyom kıst olusmasını onlemek ıcın o bıtınce asıl ılaclara baslıycam cnm

ya benim karnım ve midem dünden beri çıkarıyorum çokta bulantı var şaşırdım wc çıkamıyorum üşüttüm galiba yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…