aaaaaaaaah canım nerde o günler 10 yıl uğraştım tüp bebek dışında kalamadım 1 yapıştamı tutturucaz nerde bizde o şansgecmıs olsun cnm ya hamıs olabılırmısın acaba
cnm hıc bellı olmaz rabbım ısterse olur bakmıssınkı hamıssın bızım burda bırı 17 yıl ugrastı olmadı en sonunda tup denedıler kadın ılacları kullandı ve son olarak yumurta toplatmadan kontrole gıttıgınde dr sen hamılesın demıs bak buda allahın ısı:1no2:aaaaaaaaah canım nerde o günler 10 yıl uğraştım tüp bebek dışında kalamadım 1 yapıştamı tutturucaz nerde bizde o şansama çok istiyorum yaaaaaaaaaaaaa ne olur herkesin bebişi olsun allahım
ay keşke öyle olsa ama sanmıyorum üşütme diye düşünüyorum ben yinede tabiki rabbim bilirolmazı olduran odur
hos geldınız kıslar kıs gulseren stres yapma gelecek belıkıde hamıssın sen inş
kıs in hepımız hem ane hemde teyze olacagız inşkızlar biriniz bari teyze olma sevincini tattırsın bize anne olamıyoz bari teyze olalım:dance:
Selam Kisslarrrrrrrrrrrr Bende Geldim....
Ve Ben Halaaaaaaaaaaaa Hasta Olmadim Galiba Bebişim 15 Gün Geç Dünyaya Gelmek Istiyor :)
ya bu arada bana önerebilceğiniz bişi varmı bildiklerimi yaptım ama midem bi türlü rahatlamadı şimdidebelim yumurtalıklarım ağrı yapmaya başladı yoksa gülseren i beklerken benmi hastalanıyorum 5 aydır unutmuşum nasıl adet olunduğunuda ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?