Kizlar Meraba.benim Yaklaşik 6--7 Aydan Beri Yumurtlama Takibim Yapiliyor.dr Hiç çatlatma Iğnesi Vermedi.iğne Olmak Hamile Kalma şansimi Artirir Mi Acaba.mesela Geçen Ayki Yumurtam çatlamamiş.o Zaman Dr Bana Neden çatlatma Iğnesi Yapmadi :sm_confused:
gulsren sen ıgnelerını nedenerken saatte vruyosun dr mu dedı ben aksam vurdruyodum esım vuruyoda neden aksam yapmıyosunk
hayırlı olur inşallah bende özel anadolu hastanesine yaptırdım başlamamış olsan tavsiye ederdim inan hemde ilk denememde oldu hayırlı olsun arkadaşım inşallah bebişlerine kavuşursun:1hug:
saol canım, düşünmen yeter bu hafta rapor çıkartmakla geçti vaktim. İnşallah bende senin kadar şanslı olurum, iyiki gitmişsin iyiki hamilesin herşey gönlünce olur inşallah
tuzlu bırseyler ye belkı azalır sakın test yapmadan ılac ıcme ama sabah bı yap bı tane test inş hamısındı
o zaman sole getırsın ama heveslenme de sadece merak tan yapıyorum de:1no2:
yok be canım nasıl yapim benimkine desemki gelirken kit getir hemen ümitlenirŞenizsonra bide olumsuz çıkarlaelaelaelaelaekendimde çıkıp alamam benimki biraz kıskançtır Kötü Kazensalmıyo biyere ya sıkıldım artık evde oturmaktantatlicadiarzu iyiki siz varsınızsırnaşık şey
dr sordunmu genelde verıyorlar dıye bılıyom ama belkıde senun yumurtalarının kendılıgınden catlamasını ıstıyordur
:1no2:
yok be canım nasıl yapim benimkine desemki gelirken kit getir hemen ümitlenirŞenizsonra bide olumsuz çıkarlaelaelaelaelaekendimde çıkıp alamam benimki biraz kıskançtır Kötü Kazensalmıyo biyere ya sıkıldım artık evde oturmaktantatlicadiarzu iyiki siz varsınızsırnaşık şey
olma dıye bılıyom ama bellıde olmaz inş enkısa zamanda hamıs olursun arkadasım inşEVET CANIM GALİBA ÖYLE.ACABA GEÇEN AYDAN ÇATLAMAYAN YUMURTYLA HALA GEBE KALMA ŞANSIM VARMIDIR. (AY ÇOK MU SORU SORDUM)
tmm cnm hadı kolay gelsın sımdıden ıyı eglenceler ıyıce eglenmeye bak hamıs olursan cok zor gıdersın Şenizbykıslar ben kaçıyorum, yaşasın haftasonu yarın arkadaşlarlan kısmet olursa türkü cafeye gideceğiz çamlıcaya yaaaaaaaaaaa seneler sonra ilk defa kocamlan böyle biryere gideceğiz :) öpüyorum hepinizi.........
yok be canım olduğunu sanmıyorum daha önce hanişlik yaşadığım için bu ona benzemiyor şimdi biraz iyiyim ılık süt içtim rahatladım sanada kolay gelsin ütü yapıyormuşun
tmm cnm hadı kolay gelsın sımdıden ıyı eglenceler ıyıce eglenmeye bak hamıs olursan cok zor gıdersın Şenizby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?