ahah yarama bastın aynı dert bendede var ama dayanmak lazım ben suan esım duymasın tek tuk ıcıyom ama tedevı sırasında agzıma surmuyom cnm cok ıstıyo yanımda ıcseler kokusundan nerdeyse ellerınden alıp ıcecem ama bebegını dusun sımdıden kendını alıstır az ıcmeye sınır koy aklına geldıkce baska seyle ugras tedavın basladıgında bebısı dusunup ıcmıycen bıle
desteğin için teşekkür ederim Svetlana, benimle aynı sorunu yaşamış olman içimi biraz daha rahatlattı. Söylediklerini aklımdan çıkarmıycam, dayanmaya çalışıcam.HA GAYRET 30-12-2007 YE KADAR.en azından bu illetten kurtulmuş olucam
Seda♥Recep;1474650 .!.:hangi dr banada orası önerildi ben oraya yakınım ama bana aşılama yapan dr un eşi orada prof o yüzden kadın bana eşini önerdi prof dr cemil akgül nasıl memnunmusun hastaneden ilgileniyorlarmı?
CANIM BEN DOKTORUMDAN MEMNUNUN CİCİ BİR KADIN ARZU ÇAĞDAŞ, BANA ARKADAŞIM ÖNERDİ EŞİNDE SPERM YOK DENİCEK KADAR AZMIŞ 6 SENE SONUNDA BURAYA GİTMİŞ VE HAMİLE KALMIŞ AMA ARZU HANIM O ZAMAN FARKLI BİR HASTANEDE ÇALIŞIYORMUŞ ŞUANDA KENDİ MUAYENEHANESİYLE HASTANE ÇOK YAKIN. HASTANEDE DÜZGÜN BİRYER... AMA ÇOK MEMNUNUM DEMEM İÇİN ARALIK SONU GİBİ OLMASI GEREKİR
YANİ ASLINDA ARKADAŞIM BANA HASTANEYİ DEĞİLDE DOKTORU ÖNERDİ AMA HASTANEDE İYİ BİRYERMİŞ ALDIĞIM DUYUMLAR DOĞRULTUSUNDA..
a.s
Seda♥Recep;1474750 .!.:anladım canım hayırlısı olsun senin eşinin sperm sayısı kaç çıktı ürologa filan gittiğiniz mi? ne kadar uğraştınız ne sonuçlar aldığınızı öğrenmek istiyorum
kötü olmaz merak etme sana örnekleride vermiştim olacak bak görürsün allahın izniyleCanim Ayrica Bizim 3 Yilimizin Dolmasi Için Haziran 10 Olmasi Gerekiyor... Ya Zaten Korkuyorum Buda Olumsuz Olursa Die Kötüde Düşünmek Istemiyorum Neyse Herşeyin Hayirlisi Kurban Olduğum Allah Kimsenin Emeklerini Boşa çikarmasin...
Kissssssssslar Sorumu Görmediniz Sanirimm... Göbeğimde Pudramsi Beyaz Birşey Var Bu Lucrindenmi Acep Dedim?
Seda♥Recep;1474750 .!.:anladım canım hayırlısı olsun senin eşinin sperm sayısı kaç çıktı ürologa filan gittiğiniz mi? ne kadar uğraştınız ne sonuçlar aldığınızı öğrenmek istiyorum
ya kızlar ben antalya da oturuyorum.Burda gittiğim hastanenin adı (ANTALYA IVF TÜPBEBEK MERKEZİ) Doktorumun adı Op.Dr.Kemal Özgür. Antalya da özel bir hastanede yaptırmak inanılmaz güzel bişey çünkü devletin hastaneleri gerçekten insanı çok yoruyor.Ayrıca rapor almanız o kadar da zor değil şaşıracaksınız ama ısparta da Süleyman demirel üniversitesi ne gidip elinizde rahim filmi de varsa orada 250 ytl ye size heyeti toplayıp rapor verebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?