Tüp Bebek Merkezleri Tüpbebekte 34 yaşın altındakilere tek embriyo yasası

cansuyumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
31
0
86
İstanbul
ben çok şaşırdım bugün öğrendim bu ne saçmalık zaten maddi manevi zor bi dönem ne akla hizmet ben anlıyamadım anlayabilen varmı

ben çok şaşırdım bugün öğrendim bu ne saçmalık zaten maddi manevi zor bi dönem ne akla hizmet ben anlıyamadım anlayabilen varmı

evet çok haklısın canım.maddi manevi çok yıpratıcı ben tek embriyo yasası mağduruyum ve malesef ilk denemem sanırım negatiff mafoldumben

cnm çok haklısın benim opu toplama günümde çıktı yasa ve banada tek embriyo transfer edildi. ama 5.gün embriyosuydu. merak etme verecek allah bir tane ilede veriyor ben çok üzüldüm,kızdım ama allahıma şükür o bitanecik yavrum tutundu. inşallah sizlerde benim gibi ilk seferde olumlu sonuçlar alırsınız. umudunuzu asla yitirmeyin.

evet canım haklısın ama olaya bi de diğer yandan bakmak lazım.
yasan önce 3 embriyo transferi yapıldı 2'si tuttu.
dünyalar benim oldu ama
birini 19. diğerini 26. haftada kaybettim.
aklıma gelmiyor değil tek olsaydı daha fizyolojik olmaz mıydı belki yaşardı diye.
hamile kalmak değil tüp bebek tedavisinin başarısı.
sağlıklı bi şekilde kucağa almak önemli.
o kadar çok ki ikiz üçüz 20-30 hafta aralarında kaybedilen, doğsa da günlerce yoğun bakımda kalıp kaybedilen ya da ciddi sakatlıklarla yaşayan.
herşeyin hayırlısı.
tek olsun en sağlamı tutsun ve sağlıkla doğsun inşallah.
moralini bozma tek de olsa tutunacak de ki olsun.
pozitiflik çok önemli.
rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

bu yönden iç bakmamıştım tabiki herşeyin hayırlısı nebileyim işte üzüldüm yinede yeni haberdar olduğum içindir herhalde güzel dileklerin için teşekkürler bide tüpbebeği nerde yaptırdığını öğrene bilirmiyim

ben de tam senin yazdıklarını yazacaktım sevgili meslektaşım.. aynen katılıyorum
acı kaybın için de başın sağolsun umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur a.s.

ilk 3ü yaşadığım şehrin üniversite hastanesindeydi, başarısız oldu.
hamile kalabildiğim son denememde alman hastanesiydi ulun bey dr umdu.
şimdi umut'a geçmişler.

ben de tam senin yazdıklarını yazacaktım sevgili meslektaşım.. aynen katılıyorum
acı kaybın için de başın sağolsun umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur a.s.

teşekkürler. duaların için sağol.
allah tüm bebek hasreti çekelerin yardımcısı olsun.
yaşamayan bilmiyo maalesef.
inşallah sende öyle bi sıkıntı yoktur.

ben de aynı fikirdeyim. iki gün önce ikizlerini kaybeden mavielle nickli arkadaşımızın yazısını şimdi okudum. onun da 21 haftada bebekleri erken doğumla melek olmuş. ben de ilk bebeğimi kaybettim ama 4 tane embriyo koymuşlardı. sadece biri tuttu. onu sonradan kaybettim. hamile kalmak değil önemli olan. ikinci denemede bir tane yerleştirdiler çok şükür şimdilik benimle. rabbim evlat isteyen herkesin kucağını doldursun.

ilk 3ü yaşadığım şehrin üniversite hastanesindeydi, başarısız oldu.
hamile kalabildiğim son denememde alman hastanesiydi ulun bey dr umdu.
şimdi umut'a geçmişler.

bende araştırıyorum doğru bir merkez brüksel tüpbebek merkezini duymuşmuyduz offff ya kafam çok karışık :çok üzgünüm:

rabbi_hebli_mines-salihin anlamını merak ettim birde inşallah bebeğini sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbim

rabbi_hebli_mines-salihin anlamını merak ettim birde inşallah bebeğini sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbim

hz. İbrahim in duası bu: Rabbim bana salih evlatlar ver demek. bu duayı her gün yatmadan önce, opudan önce, transfer esnasında, test sonucumda, ikili testimde hepsinde okudum. rabbim hepimize salih evlatlar nasip etsin.

bana yasadan önce tek embryo transfer edıldı.çünkü tek saglıklıydı tekten tuttu.sımdı ıkıncı bebegı düşünüyorum34ümedebır senekaldı.beklesemmi yoksa tedavıye baslasammı kararsızım.beklesem yıne tk yumurta olur belkıd eolmaz zaman kaybımı ? bılemıyorum

hz. İbrahim in duası bu: Rabbim bana salih evlatlar ver demek. bu duayı her gün yatmadan önce, opudan önce, transfer esnasında, test sonucumda, ikili testimde hepsinde okudum. rabbim hepimize salih evlatlar nasip etsin.

amin canım çok güzel bir duaymış ilk kez burda duydum sağolasın sayende bende öğrenmiş oldum ve okuycağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…