Hayırlı haberlerini bekliyorum canim
Tamam canım çok sağol..Bide başka bi sayfada arkadaşlar yumurta kalitesini artırmak için arı sütü kullaniyorlarmis tedavi öncesi faydasını gördüklerini yazmışlar sana da soyleyeyim dedim bide omepa q10 diye bi takviye var tedavi ye başlamadan 2 3 ay öncesinde kullan bence sende en azından zararı yok faydası olur belki
Benimde döllenme de sıkıntı vardı ve embriyoların 3. Gün gelişimi duruyordu. Üçüncü Tüp bebeği tedavimizi Temmuz ayında şişli Memorialde yaptık 14 yumurtadan 5 tanesi döllenebildi ve 3 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu. Ben 3 ay omega 3, Koenzim Q10, D vitamini ve folik asit kullandım ayrıca birşey kullanmadım. Eylülde transferim var inşallah güzel haberler veririm sizlere
Ilk iki denememde hiç embriyo oluşmadı Ni canım transferin olmuş muydu ikisindedeBenimde döllenme de sıkıntı vardı ve embriyoların 3. Gün gelişimi duruyordu. Üçüncü Tüp bebeği tedavimizi Temmuz ayında şişli Memorialde yaptık 14 yumurtadan 5 tanesi döllenebildi ve 3 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu. Ben 3 ay omega 3, Koenzim Q10, D vitamini ve folik asit kullandım ayrıca birşey kullanmadım. Eylülde transferim var inşallah güzel haberler veririm sizlere
Dollenmemesi yumurta kaynaklimiydi canım benim yumurta kaynaklı anlatirmisin birazBenimde döllenme de sıkıntı vardı ve embriyoların 3. Gün gelişimi duruyordu. Üçüncü Tüp bebeği tedavimizi Temmuz ayında şişli Memorialde yaptık 14 yumurtadan 5 tanesi döllenebildi ve 3 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu. Ben 3 ay omega 3, Koenzim Q10, D vitamini ve folik asit kullandım ayrıca birşey kullanmadım. Eylülde transferim var inşallah güzel haberler veririm sizlere
hayirli olsun canimm inşallah kaliteli yumlar elde edersin.opu ne zaman gonalf kac kullaniyinİnşallah canım olumlu olur tedavin ..güzel haberler duymak iyi geliyor ..
hayirli olsun canimm inşallah kaliteli yumlar elde edersin.opu ne zaman gonalf kac kullaniyin
herkese merhabalar.bende ilk tüp maceramı transfer bile olamadan kapatanlardanım.şimdi 2.ye başladım inşallah bu defa her şey oumlu olur ve topiğe artık hep güzel haberler gelir...
canim hiç bir ise yaramıyor.inan benim ilkinde kullanılmadı yine dollenme oldu embiriyo oluştu.ama 2.kullandık yumlarim hiç birinde dollenme olmadı.Kızlar bendede döllenme problemi vardı kalsiyum iyınofor denediniz mi bende işe yaradı
Erkek faktörü var mı peki sizdecanim hiç bir ise yaramıyor.inan benim ilkinde kullanılmadı yine dollenme oldu embiriyo oluştu.ama 2.kullandık yumlarim hiç birinde dollenme olmadı.
Yok ikisinde de transfer olmadı embriyo olmadığından 3. Güne giden embriyo hiç olmadıIlk iki denememde hiç embriyo oluşmadı Ni canım transferin olmuş muydu ikisindede
Dollenmemesi yumurta kaynaklimiydi canım benim yumurta kaynaklı anlatirmisin biraz
Bizimki yumurta kaynaklı mı sperm kaynaklı mı belli değil sperm morfoloji %1 ve ileri hareket %0 . Ama buna rağmen sağlıklı embriyo elde eden çok var bu yüzden yumurta kaynaklı da olabileceğini söylediler. İşte son denemede çok şükür kaliteli 5. Embriyolarımız oldu çok şükür 1 ay sonra transferim inşallah hayırlısıyla hamile kalırımDollenmemesi yumurta kaynaklimiydi canım benim yumurta kaynaklı anlatirmisin biraz
maşallah evet 22ml yumurtalar gayat iyi görünüyorlardı.doktorların söylediğini söylüyorum.tabi))bizim sebebsiz infertilite sper normal ama dna hasar testi yapmadık inşa orda bi sorun cikar da belirsizlikten kurtuluruz.26yaşındayım hiç sorun gözükmüyor.ama iki tupede transfre gidemedikBirde yumurtalarınız yeterince olgunmu benim hep ya küçük orta çıkıyordu yada bir şekilde döllenmiyordu. En fazla üç tane döllendi 12 yumurta toplandığında ama bu en son tedavimde yumurtalarımı çok büyüttüler ve kalsiyumla döllediler 13 taneden dokuzu döllendi ve üçüncü güne kadar sekiz tanesi geldi sonra beşinci güne üç tane kaldı üçüde donduruldu
Siz nerde yaptınız tedaviniziBizimki yumurta kaynaklı mı sperm kaynaklı mı belli değil sperm morfoloji %1 ve ileri hareket %0 . Ama buna rağmen sağlıklı embriyo elde eden çok var bu yüzden yumurta kaynaklı da olabileceğini söylediler. İşte son denemede çok şükür kaliteli 5. Embriyolarımız oldu çok şükür 1 ay sonra transferim inşallah hayırlısıyla hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?