- 11 Temmuz 2016
- 167
- 83
- 28
- 35
İnşallah canim Allah yardimcimiz olsunCanim keske olsa ama bizde doktkrlarin agzina bakiyoruz insallah anne oluruz canim ..
Bizimde ileri hareketlimiz 0. microenjeksiyon yapılmasına rağmen benimde 4 yumurtam döllenmedi.embriyologun söylediğine göre sekli şemali güzel sperm seçtik dedi.mayıs ayında 2. tedavime başlayacağım bende. çok nadir hastalarda görüldüğü için bende çok olumlu sonuç okuyamadım malesef.inş hayırlı sonuçlarla gelirsiniz tedavnizdenArkadaşlar merhaba bizde de aynı Sorun var İlk denememizi Ankara'da yaptık 11 yumurta toplandı altısına mikroenjeksiyon uygulandı ve hiç döllenme olmadı yumurtalarda erkek infertilitesi var sayı 1 milyon ileri hareketlilik %2 ve morfoloji %0 şimdi İstanbul şişli memorialda deneyecez ananı şekilde döllenme sorunu oluşta hamile kalabilen daha hiç rastlamadım maalesef((
Inofoliki genelde polikistik over olanlara veriolar sende ole bi sorun varmi canimArkadaşlar doktorum verdi. Coenzim@10
Omega 3 ve inofolik kombi kullandım 2 ay 5. Güne gitmeyen embriyolarım 5 e gitti Allahın izniyle. Bol dua ve şükür le inşallah belki faydam olur diye yazdım. Yumurtaları kaliteleştiriyormuş.
Sendeki sorum yumurta kalitesimidi canim kacinci denemedee kaldin hamile bide nerde yaptirdin cevaplarsan sevinirimArkadaşlar doktorum verdi. Coenzim@10
Omega 3 ve inofolik kombi kullandım 2 ay 5. Güne gitmeyen embriyolarım 5 e gitti Allahın izniyle. Bol dua ve şükür le inşallah belki faydam olur diye yazdım. Yumurtaları kaliteleştiriyormuş.
Öyle bi sorun yok canımInofoliki genelde polikistik over olanlara veriolar sende ole bi sorun varmi canim
Bizim embriyolar 3. Günde kalıyordu o günde de pek kaliteli olmuyordu. Bursa acıbadem şahin bey herkese aynı tedaviyi uyguluyorDu. 2 deneme yaptım onda. Sonra Prof. Murat arslan a başladım d vitamini ve b12 de çok önemli hamile kalmada. Önce Allaha sonra murat beye güvendim hamileyim çok şükür inşallah sağlıkla kucağıma da alırım darısı isteyen herkeseSendeki sorum yumurta kalitesimidi canim kacinci denemedee kaldin hamile bide nerde yaptirdin cevaplarsan sevinirim
Amin canım sağolasın. Pozitif ol ve olacağına inan. Dua sabır şükür Rabbim yüzümüzüzere güldürsün. D vitamini ve b12 ye mutlaka baktrAllah tamamina erdirsin canim cok sevindim umut oldun amin insallah bende 2 ay vitamin kullanicam bakalim
Senin dusukmuydu onlar canim bide sana doktor yumurta kalitesizligimi dedi sorum benim ilk denemem iki embriyo tutmadi ikinci denemmede hic dollenmedi canimAmin canım sağolasın. Pozitif ol ve olacağına inan. Dua sabır şükür Rabbim yüzümüzüzere güldürsün. D vitamini ve b12 ye mutlaka baktr
Hayır canım hiç tutmadı kalitesi embriyoydu nasıl olduysa çok şükür 5 e gitti bu defa hamd olsunSenin dusukmuydu onlar canim bide sana doktor yumurta kalitesizligimi dedi sorum benim ilk denemem iki embriyo tutmadi ikinci denemmede hic dollenmedi canim
Hangi merkezde uygulanacak Ca iyonofor yöntemiOcak ayindaki ilk tdvmde 4 olgun yumurtam imsi ile secildi ama döllenme olmadi.iptal oldu.mayis adetiyle tekrar baslayacagiz tdvye. Morfoloji 4 dna hasari yok anoplodi hucre yok.ama ileri hizlimiz yikama sonrasi 0. Bizimde neden boyle oldu bilrmiyorum.yumurta sayim az.cunku tek yumurtaliktan urettim. Solda cikolata kistim var.orasi yumurta vermedi.ca iyonofor uygulanacakmis
canim sizin problem nedir .kac yum toplandiŞişli Memorial de yaptırıp döllenme olmayan arkadaş var mı? Benimki Trabzon Medikalparkta yapıldı döllenme olmadı
Ben yaptırdım canim ama benim dollenme oldu ilerleme olmuyo 3 gunden sonra iki kere denedim orda ilkinde 3. Gune orta kalite oldu 2.de 5.gune giden orta kalite oldu ama tutmadiŞişli Memorial de yaptırıp döllenme olmayan arkadaş var mı? Benimki Trabzon Medikalparkta yapıldı döllenme olmadı
11 yumurta toplandı 4 tanesi olgun 1 tane döllendi 3. Güne gitmedicanim sizin problem nedir .kac yum toplandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?