Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Kızlar şuan toplanan 3 yumurta da döllenmiş inşallah kaliteli embriyolar olurlar ..

İlk 6 yumurtada sıfır döllenme olmuştu.
İlk aşamayı geçtik şimdilik bakalım hayırlısı. .
canim gozunaydininşa kaliteli bolunurler bugün 1.gun mu ? sadece 3yum topladılar.az olsun öz olsun inşallah bizleri gelişmelerden haberdar et .hadi güzel sonuçlar almanidilerim

İlk tedavimı üniversite hastanesinde yaptirmistik fostimon kullanmıştım 225 le başlayıp 300 le devam etmiştim 6 yumurtadan 5 ı kullanılabilir durumdaydı dedi Dr um. 3 gün sonrasında lab. Aradığımda döllenme olusmadigini söylediler. . 5 güne kadar beklediler ama malesef olmadı. .

Mikrocip yöntemi ile seçilmişti spermler. kalsiyum iyonofor da kullanilacakti ama ne işlem yapıldı doğru düzgün bir bilgilendirme yapılmadı malesef ve sorularımiz yanıtsız kaldı. .

Orada ki sistemde kesinlikle bir iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum kendi aralarında labaratuvar ve k. Dogum Dr lari arasında ve sonucu biraz da buna baglamistik gozlemledigimiz kadarıyla. .

Arastirmalar ön görüşmeler sonrasında şişli memorial semra hanımla tedavi kararı aldık .. gerçekten çok profesyonel ve ciddiyetle yaklaşıyor hastane olarak da müşteri ve para odaklı değil sonuç odaklı davranıyorlar. . Güven verdi bize semra hanım olumsuz da olsa gerçekten gereken yapılmıştır diyebiliyorum..

300 ile başlayıp 350 ile gonal f ile devam ettim tedaviye ve 3 yumurta toplandı sadece 3 u de olgun çıktı ve döllendi.
Yarın 3 gün olacak ve haber verecekler iyi veya kötü hayırlısı inşallah

canim gozunaydininşa kaliteli bolunurler bugün 1.gun mu ? sadece 3yum topladılar.az olsun öz olsun inşallah bizleri gelişmelerden haberdar et .hadi güzel sonuçlar almanidilerim

Bu sefer imsi yöntemi kullanılarak spermler seçildi ve kalsiyum iyonofor kullanıldı canim yazmayı unutmuşum

Kalsiyum iyofor yöntemi faydası oldu mu..döllenme ler de nerde yaptırdın iz

Ben imsi yöntemi ve kalsiyum iyonofor un etkisi olduğuna inanıyorum. . Ve gerçekten kaliteli bir labaratuvarin da çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. .

Şişli memorial da yapıyoruz tedavi yi ..

Ben imsi yöntemi ve kalsiyum iyonofor un etkisi olduğuna inanıyorum. . Ve gerçekten kaliteli bir labaratuvarin da çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. .

Bende elektro piazza yontemi uyguladik..fark oldu embrio arda döllenme daha fazla sağlandı .. nasip olmadı tutmadi..
İnşallah pozitif sonuç alıp sağlıklı evlatlar in olur

Bende elektro piazza yontemi uyguladik..fark oldu embrio arda döllenme daha fazla sağlandı .. nasip olmadı tutmadi..
İnşallah pozitif sonuç alıp sağlıklı evlatlar in olur

Anladım canım geçmiş olsun . Nerede yaptirmistin tedavini tekrar deneyecek misin daha önce spermler nasıl seçilmişti peki ..

Anladım canım geçmiş olsun . Nerede yaptirmistin tedavini tekrar deneyecek misin daha önce spermler nasıl seçilmişti peki ..
İlk tedavim gaziantpe te oldu sprem imsi ile secildi..10 yumdan 2 si dollendi 3.gu 1 tane transfer edildi diğeri gelişimi durmusu..
2.denemen ankara novaart ta oldu..12 yum da n 2 si dollendi 2 si de gelişimi 2.gun durdu imsi ile spre. Secildi..
3 genartta yapıldı 8 yumdan 5 I dolnedi 5 gu 2 embrio ngs ye gitti 1 tanr sağlıklı geldi tranfer edildi ama tutmadı ..spremler sprem max ile secildi elektro piazza uygulandi ..sprem max mi Piazza yontemi mi hngi si nun faydası oldu bilmiyorum ama 5 tane döllenme elde ettik

Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok yıpratıcı. .

Baya da merkez denemiş sin sende farkları ayırt edebiliyorsun tabi ki artik ..

Bi daha dusunuyormusun Dr lar ne diyor spermlerin neyi var bizde morfoloji 0 özellikle baş anamolisi

Canım ilk 2 tedavide sadece imsi kullanıldı kalsiyum iyonofor yada elektro şok uygulanmadı anladığım kadarıyla. .

Sıkıntı burada olabilir mi destekle döllenme elde edilmiş 5 tane iyi bir sayı diye düşünüyorum

Sprem sayısı 1 miyim hız hareket düşük ..
Morfoloji 1 .
Dna hasar %35
Kromozom da translokasyon var..
Anliyacagin bir çok sorun
Doktorlar zor hasta siniz ama imkansız değil diyor ..blki 10 defa dener başarı saglar iz blki diğer deneme de başarı saglar iz diyor ..hepsi kısmet işi oldu artik..Rabbim insalah nasip eder

Ewet 3.de elektro şok kullanıldı ve spremler max yani miknatis yontemi ile secildi ..
Aslında bizim çaresi tese ile sprem alınması ama doktor gerek yok dedi

Cnm pgt yapılacak mı size bizim yaşımız genç olduğu için gerek görülmedi bizde döllenme ve bölünme problemi yaşadık şişli Memorialde bu sorunu aştık ama pgt hep kafamda soru işareti

Ewet 3.de elektro şok kullanıldı ve spremler max yani miknatis yontemi ile secildi ..
Aslında bizim çaresi tese ile sprem alınması ama doktor gerek yok dedi

Canım anladım bir çok sorun araya gelmiş ama ümitsiz olma denemeye devam inşallah güzel günleri de görürsünüz. . Rabbim maddi manevi güç versin inşallah

Başka bir topikte daha konuşuyorum arkadaşlarla orada da senin gibi genetik sıkıntısı olan arkadaşlar vardı hatta dün bi tanesi pozitif gördü. .

Benim gördüğüm şuan 3 4 kişi var yazan aynı konuyla alakalı belki fikir olurlar sana .

Cnm pgt yapılacak mı size bizim yaşımız genç olduğu için gerek görülmedi bizde döllenme ve bölünme problemi yaşadık şişli Memorialde bu sorunu aştık ama pgt hep kafamda soru işareti

Semra Hanım gerek duymadı herhalde yaptıralım demedi ..

Dün eşimle konuşuyorduk da o ben güveniyorum gerek görse isterdi işi şansa bırakan birisi değil dedi .
Ama benim de kaldı aklımda biraz .
Şuan yapılmayacak tabi bugün daha 3 gün embriyolar da 2 saat sonra haber alabilecekmisim bakalım ..

canim siz bu sorunu nasil astiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…