- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
canim gozunaydininşa kaliteli bolunurler bugün 1.gun mu ? sadece 3yum topladılar.az olsun öz olsun inşallah bizleri gelişmelerden haberdar et .hadi güzel sonuçlar almanidilerimKızlar şuan toplanan 3 yumurta da döllenmiş inşallah kaliteli embriyolar olurlar ..
İlk 6 yumurtada sıfır döllenme olmuştu.
İlk aşamayı geçtik şimdilik bakalım hayırlısı. .
canim senin durumun nasilyok maslak değil ben istanbulda değilim zaten.bu arada dün doktorla görüştüm bu defa bende kalsiyum inofor kullanılacakmış.inşallah bir işe yarar...
Arkadasım hayırlı uğurlu olsun bir sürü bölünsünler inşGeçen tedavinden farklı ne bir şey yaptın mı ben de de bir yumurta döllendi o da durdu üçüncü gün şimdi korkuyorum artık.. ilaç dozların falan nasıldı
canim gozunaydininşa kaliteli bolunurler bugün 1.gun mu ? sadece 3yum topladılar.az olsun öz olsun inşallah bizleri gelişmelerden haberdar et .hadi güzel sonuçlar almanidilerim
Kalsiyum iyofor yöntemi faydası oldu mu..döllenme ler de nerde yaptırdın izBu sefer imsi yöntemi kullanılarak spermler seçildi ve kalsiyum iyonofor kullanıldı canim yazmayı unutmuşum
Kalsiyum iyofor yöntemi faydası oldu mu..döllenme ler de nerde yaptırdın iz
Bende elektro piazza yontemi uyguladik..fark oldu embrio arda döllenme daha fazla sağlandı .. nasip olmadı tutmadi..Ben imsi yöntemi ve kalsiyum iyonofor un etkisi olduğuna inanıyorum. . Ve gerçekten kaliteli bir labaratuvarin da çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. .
Şişli memorial da yapıyoruz tedavi yi ..
Bende elektro piazza yontemi uyguladik..fark oldu embrio arda döllenme daha fazla sağlandı .. nasip olmadı tutmadi..
İnşallah pozitif sonuç alıp sağlıklı evlatlar in olur
İlk tedavim gaziantpe te oldu sprem imsi ile secildi..10 yumdan 2 si dollendi 3.gu 1 tane transfer edildi diğeri gelişimi durmusu..Anladım canım geçmiş olsun . Nerede yaptirmistin tedavini tekrar deneyecek misin daha önce spermler nasıl seçilmişti peki ..
İlk tedavim gaziantpe te oldu sprem imsi ile secildi..10 yumdan 2 si dollendi 3.gu 1 tane transfer edildi diğeri gelişimi durmusu..
2.denemen ankara novaart ta oldu..12 yum da n 2 si dollendi 2 si de gelişimi 2.gun durdu imsi ile spre. Secildi..
3 genartta yapıldı 8 yumdan 5 I dolnedi 5 gu 2 embrio ngs ye gitti 1 tanr sağlıklı geldi tranfer edildi ama tutmadı ..spremler sprem max ile secildi elektro piazza uygulandi ..sprem max mi Piazza yontemi mi hngi si nun faydası oldu bilmiyorum ama 5 tane döllenme elde ettik
Çok sevindim canım kaçıncı gün olduğunu da yazarmisun cnmCanım haber vereyim dedim suanlik sıkıntı yok döllenme oluştu bakalım diğer aşamalara gecebilecekmiyim..
İlk tedavim gaziantpe te oldu sprem imsi ile secildi..10 yumdan 2 si dollendi 3.gu 1 tane transfer edildi diğeri gelişimi durmusu..
2.denemen ankara novaart ta oldu..12 yum da n 2 si dollendi 2 si de gelişimi 2.gun durdu imsi ile spre. Secildi..
3 genartta yapıldı 8 yumdan 5 I dolnedi 5 gu 2 embrio ngs ye gitti 1 tanr sağlıklı geldi tranfer edildi ama tutmadı ..spremler sprem max ile secildi elektro piazza uygulandi ..sprem max mi Piazza yontemi mi hngi si nun faydası oldu bilmiyorum ama 5 tane döllenme elde ettik
Çok sevindim canım kaçıncı gün olduğunu da yazarmisun cnm
Sprem sayısı 1 miyim hız hareket düşük ..Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok yıpratıcı. .
Baya da merkez denemiş sin sende farkları ayırt edebiliyorsun tabi ki artik ..
Bi daha dusunuyormusun Dr lar ne diyor spermlerin neyi var bizde morfoloji 0 özellikle baş anamolisi
Ewet 3.de elektro şok kullanıldı ve spremler max yani miknatis yontemi ile secildi ..Canım ilk 2 tedavide sadece imsi kullanıldı kalsiyum iyonofor yada elektro şok uygulanmadı anladığım kadarıyla. .
Sıkıntı burada olabilir mi destekle döllenme elde edilmiş 5 tane iyi bir sayı diye düşünüyorum
Cnm pgt yapılacak mı size bizim yaşımız genç olduğu için gerek görülmedi bizde döllenme ve bölünme problemi yaşadık şişli Memorialde bu sorunu aştık ama pgt hep kafamda soru işaretiBen imsi yöntemi ve kalsiyum iyonofor un etkisi olduğuna inanıyorum. . Ve gerçekten kaliteli bir labaratuvarin da çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. .
Şişli memorial da yapıyoruz tedavi yi ..
Ewet 3.de elektro şok kullanıldı ve spremler max yani miknatis yontemi ile secildi ..
Aslında bizim çaresi tese ile sprem alınması ama doktor gerek yok dedi
Cnm pgt yapılacak mı size bizim yaşımız genç olduğu için gerek görülmedi bizde döllenme ve bölünme problemi yaşadık şişli Memorialde bu sorunu aştık ama pgt hep kafamda soru işareti
canim siz bu sorunu nasil astinizCnm pgt yapılacak mı size bizim yaşımız genç olduğu için gerek görülmedi bizde döllenme ve bölünme problemi yaşadık şişli Memorialde bu sorunu aştık ama pgt hep kafamda soru işareti
hadi hayirlisi bizi de merakta birakmaCanım bugün 3 gün arayıp haber verecekler daha öyle bekliyorum bende merakla inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?