Genart tin lab.guveniyorum..Off cok zor kararlar anlıyorum. . Sizin için ben endişelendim inanın o yüzden nasıl yardımcı olabilirim diye düşündüm amacım kafanızı karıştırmak yanlış yönlendirmek değil gerçekten ..
Tese yöntemi anlattığınız şekilde doğru hareketlilik vs tüp bebekte önemli değil zaten dna hasarı ve anomaliler önemli ..
O kadar zahmet ve masraf gerçekten çok yıpratıcı o yüzden labaratuvar a güveniyormusunuz diye sordum ..
Canım sizde ki sorun neKızlar ısrarla ve içtenlikle önce bir semra hanımla görüşün konuşun ondan sonra karar verin derim ..
Kaybedecek neyiniz var ..
Ben de çok araştırdım hepsiyle görüşmeye gittim kafadan söylemiyorum derdimiz sıkıntımız aynı ..
Genart tin lab.guveniyorum..
Başka bir çok merkez ngs içn genartta gönderiyor embrio larini ..
Tüp Bebek de bizim önemli olan dna hasarı yok ederek ise başlamak tedavi cvp vermedi ..ya dna hasar ayiklanarak secilecek yumurtaya enjekte edilir en iyisi mikro cip ve arkadaşım da fayda saglamadi ..ya da tese + mikro cip ve ya picsi ya da mikro max uygulanacak..
Maddi yönden toparlanma k zor oluyor . 16 bin gitti ..yine de olmadı şimdi sil baştan başlamak zor
Canım sizde ki sorun ne
Embrio 2.kalite idi ..Canım sen bence olaya yanlış bakıyorsun sonuçta Ngs ye gidecek kadar embiriyon olmuş ve sağlıklı gelmiş, peki doktorun ne diyor, aynı şekilde bir daha yapalım demiyor mu ?
Çok sevindim canım kaçıncı gün olduğunu da yazarmisun cnm
Ben Ce tüp bebekte en önemlisi Morfoloji DNA hasar.. hız veya hareketliliğin önemli olduğunu düşünmüyorum zaten spremler mikroenjeksiyon ile enjekte ediliyor... Öncelikle sperm seçimi çok iyi olmalı mikroçip DNA hasarı bozuk olan spermlerin seçildiği söylendi ne kadar faydalı olur bilmiyorum arkadaşım denedi pek bir fayda sağlamadığını söyledi yine de kimseden bin kat iyi olduğunu düşünüyorum Sonuçta imsi 7000 kat büyütür mikro cip daha fazla büyütür ..ama dna hasarı olanları gerçekten görüyor mu bilmiyorim.. Genart daki doktorum mikromaks yani mıknatıs yöntemi de çok faydalı olduğunu söyledi bir de pixi yöntemi varmış hangisi daha iyi bilmiyorum hepsi isminin ilerlemiş hali..Mikrocipi şimdi bana mantıksız geliyor ..
Neden özellikle morfoloji sıkıntısı olan hastalarda .. bu yöntem hareket yönünde kaliteli olanları seçiyor özellikle ama asıl önemli olan baş kısmı. .
Rabbim yardımcınız olsun maddi manevi
Benim hiç bir doktorum ileri hıza ve ya harekete bakmadı ..enjekte edildiği için önem verilmiyor onlara herhlde ..kaçıncı gün olarak donduruldu ..inşallah tutunur lar sanailk tedavimde benimde dölleme problemim olmuştu. 4 yumurtam vardı olgun. ımsı ile seçilen spermlerle döllenmedi.
ikinci tedavime başlarken arı sütü organik... bal polen propolis omega ve multivitamin kullandım. 10 yumurta toplandı.ca iyonofor uygulanacağı söylenmişti ve 3 yumurtam döllendi. ve donduruldu. bahçeci fulya güvenç beyin hastasıyım. eşimde morfoloji 4, dna hasarı 17 sperm 25 milyon amaaaaa ileri hızlı spermimiz sıfır.... döllenmede ileri hızlıların olmasımı işi kolaylaştırıyor yoksa sadece hareket eden sperm olmasımı gerekli bilmiyorum. suan transfer için hazırlık yapıyoruz.estrofem kullanıyorum. 36 yaşındayım ve çikolata kistim var 3,5 cm. garip duygular içindeyim.umudum beni umutsuz olmaya zorluyor sanki.inşallah birimizden biri (isterimki hepimiz) olumlu sonuç alsın.olumsuz sonuçtan daha beteri umudun kuruması.yeşertecek haberler verebiliriz insallah
Ewet 5. Gun belli olurHaber geldi canım. 3 gün bugün 3 ü de devam ediyor gelişmeye ama
1 tanesi 1. Kalite
1 tanesi 2. Kalite
1 tanesi 3. Kalite dediler
2 ve 3 . Kalitede olanlar da aynı şansa sahip şuan aktif devam ediyorlar dedi ama 5. Günde belli olacakmış pazartesi yi bekleyeceğiz artık hayırlısı yine
amin canım inşallah hepimizin. 3. gün donduruldu canım. embriyolog biri bir tık arkadan geliyor ama hepsini dondurduk dedi. ben rahim filmi çekildim laparoskopi oldum tüpümde sıvı vardı.onların geçmesini bekledim bu süredeBenim hiç bir doktorum ileri hıza ve ya harekete bakmadı ..enjekte edildiği için önem verilmiyor onlara herhlde ..kaçıncı gün olarak donduruldu ..inşallah tutunur lar sana
Rabbim yardımcın olsun
Ben Ce tüp bebekte en önemlisi Morfoloji DNA hasar.. hız veya hareketliliğin önemli olduğunu düşünmüyorum zaten spremler mikroenjeksiyon ile enjekte ediliyor... Öncelikle sperm seçimi çok iyi olmalı mikroçip DNA hasarı bozuk olan spermlerin seçildiği söylendi ne kadar faydalı olur bilmiyorum arkadaşım denedi pek bir fayda sağlamadığını söyledi yine de kimseden bin kat iyi olduğunu düşünüyorum Sonuçta imsi 7000 kat büyütür mikro cip daha fazla büyütür ..ama dna hasarı olanları gerçekten görüyor mu bilmiyorim.. Genart daki doktorum mikromaks yani mıknatıs yöntemi de çok faydalı olduğunu söyledi bir de pixi yöntemi varmış hangisi daha iyi bilmiyorum hepsi isminin ilerlemiş hali..
amin canım inşallah hepimizin. 3. gün donduruldu canım. embriyolog biri bir tık arkadan geliyor ama hepsini dondurduk dedi. ben rahim filmi çekildim laparoskopi oldum tüpümde sıvı vardı.onların geçmesini bekledim bu sürede
sağol canım teşekkür ederim. kafam ambole gibi. bişeye kafamı takıyorum ama genel bir konu yok. olsun bitsinde kurtulsam derdindeyim vallahi.sonuçtan çok bu aşamalar yordu beni.sonuca uzulecek hal kalmadı :)Canım hayirlisiyla güzel haberler al inşallah. . Kaliteye çok da takip stres yapma hiç belli olmuyor o isler ..
Arkadaşın da dediği gibi tüp bebekte hareketliliğin bi önemi kalmıyor .. sağlıklı sperm olsun yeter.
kizlar ben sadece bunu bilirim hasar varsa dollenme ve bolunmede sıkıntı çıkıyor.diğerleri bahane bana göre inufor kalsiyum mikro çip vs vs hepsi para tuzağı zaten sperm veya yumurta da ağır bi sorun varsa kesinlikle fayda etmiyor arkadasimda mikro çip kullandı hicdaydasini göremedi keza bende inufor kullandım.oda faydasız ne diyeyim hakkımızda hayirlisi artik
Canım inşallah transferin olumlu olur. Şimdi sen tedavi o bu onlara kafa yorma huzurla sakin sakin transfere odaklan ..sağol canım teşekkür ederim. kafam ambole gibi. bişeye kafamı takıyorum ama genel bir konu yok. olsun bitsinde kurtulsam derdindeyim vallahi.sonuçtan çok bu aşamalar yordu beni.sonuca uzulecek hal kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?