canim muane ücreti ve diğer ücretler nekadar tuttuBende sabırsızlanıyorum merak ediyorum 2 saat daha beklemem lazım hemen yazacağım. .
Kızlar ben şöyle düşünüyorum gerçekten işlem yapılan merkez ve labaratuvar çok önemli. . Semra Hanım ve ekibine gerçekten çok güveniyorum. .
Şuan orada tedavi gören arkadaşlar da var başka bir topik de %95 herkes memnun. Sorunlar farklı da olsa ..
Yeni baslayacaklar için en azından semra hanımla bir ön görüşme yapmasını kesinlikle tavsiye ediyorum kaybedecek birseyimiz yok zaten
Canım sen bence merkzini değiştirme sen çocuğunu kucağına alacaksın sen de ki sorunu bir nevi halletmişlerİlk tedavim gaziantpe te oldu sprem imsi ile secildi..10 yumdan 2 si dollendi 3.gu 1 tane transfer edildi diğeri gelişimi durmusu..
2.denemen ankara novaart ta oldu..12 yum da n 2 si dollendi 2 si de gelişimi 2.gun durdu imsi ile spre. Secildi..
3 genartta yapıldı 8 yumdan 5 I dolnedi 5 gu 2 embrio ngs ye gitti 1 tanr sağlıklı geldi tranfer edildi ama tutmadı ..spremler sprem max ile secildi elektro piazza uygulandi ..sprem max mi Piazza yontemi mi hngi si nun faydası oldu bilmiyorum ama 5 tane döllenme elde ettik
Bizim için şimdi önemli olan tese ..genartta kaan hoca tese giriyor ..o yüzde n kaan hoca ile görüşme yapacagim..zaten şimdi yapamayız maddi açıdan ..en azından Nisan'a kadar tedavi verir o na göre deneriz insallah Rabbim güç verirse..aynı yerde kararlıyim ama orda masraf çok oluyor ki teknikler den dolayi o kadar masraf oldu..Canım sen bence merkzini değiştirme sen çocuğunu kucağına alacaksın sen de ki sorunu bir nevi halletmişler
canim muane ücreti ve diğer ücretler nekadar tuttu
Bizim için şimdi önemli olan tese ..genartta kaan hoca tese giriyor ..o yüzde n kaan hoca ile görüşme yapacagim..zaten şimdi yapamayız maddi açıdan ..en azından Nisan'a kadar tedavi verir o na göre deneriz insallah Rabbim güç verirse..aynı yerde kararlıyim ama orda masraf çok oluyor ki teknikler den dolayi o kadar masraf oldu..
Canım teseye ne gerek var saçmalama eşinde sperm var, sonuçta elektro dediğin sistemle döllenme de olmuş, ngs den sağlıklı da gelmiş olmaması tamamen takdiri ilahiBizim için şimdi önemli olan tese ..genartta kaan hoca tese giriyor ..o yüzde n kaan hoca ile görüşme yapacagim..zaten şimdi yapamayız maddi açıdan ..en azından Nisan'a kadar tedavi verir o na göre deneriz insallah Rabbim güç verirse..aynı yerde kararlıyim ama orda masraf çok oluyor ki teknikler den dolayi o kadar masraf oldu..
Proxeed plus kullanın canım Hareketli sperm sayısını artırır eşinde ki sperm sayısı nasıl ve hareketliliğiCanım teseye ne gerek var saçmalama eşinde sperm var, sonuçta elektro dediğin sistemle döllenme de olmuş, ngs den sağlıklı da gelmiş olmaması tamamen takdiri ilahi
Canım teseye ne gerek var saçmalama eşinde sperm var, sonuçta elektro dediğin sistemle döllenme de olmuş, ngs den sağlıklı da gelmiş olmaması tamamen takdiri ilahi
Eğer döllenme olmasaydı tamam derdim kaan hoca da artık paracı olmuş ve tesesini çoğu kişi beğenmiyorAçıkçası bende öyle düşünüyorum.. Ama kaan hoca da önerirse ona da birşey diyemedim ..
Diğer yöntemler için Urfa'dan kalkıp a oraya gidiyoruz ..pgt zaten bizi en çok zorlayan durum..Rabbim inşallah hepimizin yardımcısı olurHalisin kaan hoca da işinin ehli bir Dr .. pgt çok pahalı Rabbim yardımcınız olsun ..
Kaan beyle olan kısımda hak veriyorum diğer işlemleri yaptırdığınız( opu ,mikroenjeksiyon, kalsiyum iyonofor ,elektro şok, imsi veya miknatis yontemi ) merkeze koşulsuz güveniyorsanız devam edin derim.. Bunların çok etkisi olduğuna da inanıyorum ..
Dna hasar %35 bunun için tese şart aslinda..1 milyon sprem in %35 I hasarlı olunca döllene de sıkıntı çıkıyor ..zaten bütün uzmanlar dna hasar 15 in altında değilse tese öneriyor ..spremler çıkış yapınca kırılmalar meydana geliyor hasar yükseliyor ama tese ile alınan spremler daha sağlıklıCanım teseye ne gerek var saçmalama eşinde sperm var, sonuçta elektro dediğin sistemle döllenme de olmuş, ngs den sağlıklı da gelmiş olmaması tamamen takdiri ilahi
Dölen me oldu ama 4.gun 3 tanesi durdu gelsimı bunun en büyük etkeni hasarlı sprem diye düşünüyorum ..kromzom dan dolayi olse ngs ye gidip sağlıklı gelmeyen sprem neden ölmedi. Demek ki en önemlisi spermin 8yi seçilmesi diye düşünüyorumEğer döllenme olmasaydı tamam derdim kaan hoca da artık paracı olmuş ve tesesini çoğu kişi beğenmiyor
Para konusunda haklısın bence bütün doktorlar herseyi para için yapıyor ..sadece bazılarında merhamet var kimisi de sadece parasına bakıyor ..inşallah karşımıza işini doğru yapan doktorlar çıkarEğer döllenme olmasaydı tamam derdim kaan hoca da artık paracı olmuş ve tesesini çoğu kişi beğenmiyor
Dna hasar %35 bunun için tese şart aslinda..1 milyon sprem in %35 I hasarlı olunca döllene de sıkıntı çıkıyor ..zaten bütün uzmanlar dna hasar 15 in altında değilse tese öneriyor ..spremler çıkış yapınca kırılmalar meydana geliyor hasar yükseliyor ama tese ile alınan spremler daha sağlıklı
Canım bence o zaman Tesa veya Pesa yaptırın iğne ile alsınlar. Tese o kadar kolay bir şey değil, eşine işkence yaparsın bence.. senin bi önceki tedavini deneyerek çocuk sahibi olacaksın inşallahDna hasar %35 bunun için tese şart aslinda..1 milyon sprem in %35 I hasarlı olunca döllene de sıkıntı çıkıyor ..zaten bütün uzmanlar dna hasar 15 in altında değilse tese öneriyor ..spremler çıkış yapınca kırılmalar meydana geliyor hasar yükseliyor ama tese ile alınan spremler daha sağlıklı
Ben bu sefer gidersem doktorumu değiştireceğim Bahçeci Umutta Ebru Öztürke gidiyordum bu sefer Cem Bey'e gideceğim.Para konusunda haklısın bence bütün doktorlar herseyi para için yapıyor ..sadece bazılarında merhamet var kimisi de sadece parasına bakıyor ..inşallah karşımıza işini doğru yapan doktorlar çıkar
Diğer yöntemler için Urfa'dan kalkıp a oraya gidiyoruz ..pgt zaten bizi en çok zorlayan durum..Rabbim inşallah hepimizin yardımcısı olur
Ben de cem beyin ismini çok duydum daha iyi bir birdoktor ..inşallah hersey yolunda giderBen bu sefer gidersem doktorumu değiştireceğim Bahçeci Umutta Ebru Öztürke gidiyordum bu sefer Cem Bey'e gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?