Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

ben şunu anlmıyorum madem 5 güne gitmeleri istenecekse neden dondurluyor 3 günden umut oluyor bize .. ben 3 tdavi gördüm hiç transfer olmadı malesef ...
Valla cnm hiç bilmyrm 3. Gun dondurulduklarnda hepsi gebelik vaad ediyor dendi. 5. Gune giderken gelişemediler 4. Gun aradıklarında hepsi büyüyor gayet iyi dediler 5. Gunde durdu gelişimleri. Blast transferi olsn istediler daha garnti diye ama tutunmadı. Embriyolog diyoki bunlardan 4 tanesi gelişemedi eger 3. Gun transferi yapsaydık tutunmayacaklrdı en azından bunu görduk dedi. 5. Güne götürürken embriyoyla ilgili daha net bilgi alablıyorlar sanrm. Bide söyle birseyde okudum internette laboratuvar ortamında 5. Gune gidemeyen bazı embriyolar 3. Gun transferıyle anne rahmınde gelişeblyrmus. Bndan snraki sürecte doktr belki 5. Güne götürmez onuda bilmyrm. 2. Gun embriyosuyla rahim dinlenmeden opu snrası hemen transfer olan arkadaslar pozitf gordu ama bn göremedm. Bu nasip işi herhlde. Rahim dinlendrdik 2 ay hersy kontrol altındydo blast transfer yapıldı transfer snrası yedigime içtigime hareketlerme dıkkat ettım. Keske dediğim hiçbrsy yok ama olmadı. Bir iki gune adet olacagm sanrm o zmn bi kere daha idrak edecegım gercegi. Pozitf alınca eşimle brlıkte bebek magazasına gidip gezinecektik ilk dega içimiz acımadan. Ama ben markete gidip ped almak zorunda kaldım nekdr agır geldi. Ve bu sebepsizlk hiçbr sorun gozukmemesi daha da zorluyor daha kac kere negatf görürüz bilmyrm off kızlar Allah bizlere sabır guc versin. Taze negatf almıs biri olarak ruhunuzu daralttysam kusura bakmayın

kilo size kaliteyi etkiliyor mu kimi dr % 5 10 oranında etkiler demiş kimisi pkolu isen etkiler diyor
Saglıklı yumurta için 90-150 gun arası lazım diye bir yazı okudm. Bunun içinde beslenme faktorlerı stres spora dikkat etmek yatıyormus. Meditasyon nefes terapisi arastıracagm ben. Bide sporu bıtakmıstm olursa gebe kalırsam ters bi hareketle dusuk olmasn diye. Smdi spora baslayacagm ordakı kan akısı saglıklı yum için önemliymıs. Bide yenmesi ve yenmemesi gerekn seyler var. Yurtdısında boyle diyetler uygulatan doktrlar oluyorms tedavı oncesi.

Ca
Yaa eşinin spermlerine bakıldı mı hiç

tutunma işi şans işi bence ... embriyo kalitesine pek inanmıyorum şans

Benim sorunum yoktu esimin Sperm sayısı eksikti 1sefer denedim ilk denememde tuttu hatta embriyo dondurdum kullanacagim ama dogacak cocuk hasta ve yasli görünümlü oluyor demisler esime o da istemiyor
Merhaba canım embiryolar dondurulunca yaşlı ve hasta mı görünürmş biz dondurdk kafama takıldı yazdığın nasıl yani

ben pgt için gitmiştim orak hücreyiz eşimle ben şansa bırakmak istemedik .. ma elimize yüzümüze bulaştı herşey diyim 3.tedavi elde var sıfır .. hiç transferimde olmadı malesef embriyo kalitesinden

canım yaaa ben şunu kabul etmiyorum 3.gün embriyosu tutunmaz şimdiye kadar 3.gün embriyosu tutunuyordu da şimdi mi tutunmuyor 5.güne hiç gitmezse hiç mi transfer etmicekler kızıyorum bazen

o bilgilere tatmin edici şekilde ulaşamadım ben malesef ... nefes egzersizleri çok önemli aldığım bir kitapta aldığım nefes tüm organlara oksijen ulaştıramayabiliryormuş o d organın düzgün çalışmasını engeliyor dyordu

Bende sisli memorialde tedavi oldum.ama bu is kaliteli yere bakmiyo gecen ay bi tanidik 9 senedir olmuyo devlet hastanesinde tup bebek yaptirip hamilr kaldi .nasip isi bnce bi vakit geldiyse olur gelmediyse yapcak bisey yok.

canım yaaa ben şunu kabul etmiyorum 3.gün embriyosu tutunmaz şimdiye kadar 3.gün embriyosu tutunuyordu da şimdi mi tutunmuyor 5.güne hiç gitmezse hiç mi transfer etmicekler kızıyorum bazen
Valla 5. Gun sevdasına belkide tutunabilecek embriyolarm imha olmus da olblr nasip tabi. Doktrlar sansı arttırmaya calısıyor kalıteli embriyoyla ama olmayınca olmuyor. Bakalım bir sonraki tedavide belki daha farklı bir yol izlerler

Bende sisli memorialde tedavi oldum.ama bu is kaliteli yere bakmiyo gecen ay bi tanidik 9 senedir olmuyo devlet hastanesinde tup bebek yaptirip hamilr kaldi .nasip isi bnce bi vakit geldiyse olur gelmediyse yapcak bisey yok.
Vakit saat gelmedikce olmayacak Ztn cnm ama bos durmak da olmuyor biz elimizden geleni yapalım da Allah birgun bizim içinde ol diyecel ve bebeklerimz olacak inş. Senin kacıncı denemydı

Neye basvuracagmızı neyden medet umacagımzı sasrdk herseye dikkat etmeye calısıyrm. Snra stres olmasn diyorlar insan kafasından nasıl ayablr böyle bir arzuyu. Hele ki negatflef arttıkca iş daha da zorlasyr. Umudu kesmek lazm beklentisi olmak lazm kafadan atmak için. Daha okdr tükenmedim bikaç tane daha olumszluk yasarsm ancak kafamdan atıp kabullenerim herhlde ozmnda kendiliğinden mi gelir en nefret ettgm cümle oldu bu kafana cok takıyorsun ondan olmuyor stres yapma cumlesi. Bu cumleyi kuranda hep tuzu kurular ya cocugu olmus yada bekar insanlar. Bzm yasadıklarımızı yasayan boyle bır seyın olmayacagnı anlar.

bazen şnsları kullanabilmek gerekli

bizi bizden başkası anlamaz malesef hele bekar neye dayanarak böyle söylüyor ki deneyimlemiş mi acaba :) tuzu kurular hep akıl verme çabasında kendileri yapabilmişler ya bizden üstün görürler kendilerini ... ben allah a inanıyorum cennetinden 2 melek gönderecek bana sanırım nefes aldığım sürecede buna inanacam :)

Vakit saat gelmedikce olmayacak Ztn cnm ama bos durmak da olmuyor biz elimizden geleni yapalım da Allah birgun bizim içinde ol diyecel ve bebeklerimz olacak inş. Senin kacıncı denemydı
Benim 2 canim ama ayni merkez bi kerede farkli bi yerde denemek istiyorum nisan gibi inss

döllenme için kullandığınız belli ilaçlar oldu mu ? bana teatro vermişti dr .. burdan bir arkadaş ile konuştum herballife ın ürünlerini kullanmış hiç yumurtası yokken 4 yumurtası olmuş arkadaş kemoterapi gördüğü için sorun yaşıyor .. birde hayıt otunu duydum ....

İnancımızı kaybedersk meleklerimizin gelecegi varsa da gelmez. Bnde hep umut etmek inanmak taraftırıyım.

Benim 2 canim ama ayni merkez bi kerede farkli bi yerde denemek istiyorum nisan gibi inss
Biz ilk deneme negatf olunca nekdr zorlandk bundan snrasının da pozitf olacagının garantisi yok. Allah hepimize güc kuvvet versin. Yrn doktrla gorusecegm bakalım ne diyecek sorularıma cvp bulabilcekmıyım bi daha nezmn basla der ona göre hareket ederm

Slm sizdeki sorun ne olduğunu söylediler mi inş iyi geçer gorusmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…