- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Bende bel ağrısı oluyor birde akıntıKizlar benim adetime 10 gun kala yumurtlama zamaninda karinda gurultu oluyor sizdede ayni belirtiler varmi bide adetime yakin bacak agrisi oluyor.
Bnm adete bikaç gun kala bagırsak harektleri artıyor guruldama oluyor ve daha rahat tuvalete cıkıyorum. Tüp bebek negatf olduya o son günlerde bu belirtiler oldu hala da dvm ediyor daha reglim gelmedi ama gelir bikaç guneKizlar benim adetime 10 gun kala yumurtlama zamaninda karinda gurultu oluyor sizdede ayni belirtiler varmi bide adetime yakin bacak agrisi oluyor.
Bnde çözüleblr bir sorum olsada sebepsiz açıklanamayan olarak kalmasak diyorm. Çünkü o da insano çaresiz hissettiryor insan neyden medet umacagını bilemiyor. Allah hepimize yardm etsin inş çok aratmadan bebeklerimize kavusturur bizleriBizde sorun çıkmadı canım ama bazen sorun çıksaydı tedavi olsaydı da döllenme sorunu yaşamasaydık diyorum bazen her şeyde hayır vardır inşallah kısa zamanda emeklemeklerinin karşılığını alırsın canım hiçbir sorunda çıkmaz inşallah testlerinizde
birde elektrik verilme olayından bahsetmişsin onun fayda derecesi ne döllenme olmayanlarda genart uyguluyor ama yaptıranı duymadım hiçBnde çözüleblr bir sorum olsada sebepsiz açıklanamayan olarak kalmasak diyorm. Çünkü o da insano çaresiz hissettiryor insan neyden medet umacagını bilemiyor. Allah hepimize yardm etsin inş çok aratmadan bebeklerimize kavusturur bizleri
Cnm bi faydası oldgu için anlatmadı yani tedavi yöntemi gbi anlatmadı. Sadece spermın ilk 3 gun yaptgını elektrık bile yapablr gbi örnek verdibirde elektrik verilme olayından bahsetmişsin onun fayda derecesi ne döllenme olmayanlarda genart uyguluyor ama yaptıranı duymadım hiç
Malesef en zor durum bizimkisi galiba.benim 2 denemem oldu ama ayni hastanedeydi.baska yerde bir kere daha denemek istiyorum.bence tup bebek bizim icin bi care degil.cunku bizim yumurtamiz oluyor spermdede sorun yok ama dollenme sonucu gelisim yok.zaten yumurta iyi olsa hamilelik olucak.tup bebekte buna care olmuyor.tup bebek kadinin yumurtasi olmaz cok ilac verip yumurta buyuturler yada erkekte sorun olur iyi spermi secerler bunlarda basarili oluyor.3 senede bun karar verdim.nutella08 bende ayni durumdayim canim en kotu durum bu bana da genetik oldugunh soylediler ama benim icimde umut var yinede bazen ne bilim iste senin kacinci denemendi canim
Senin hic dollenme olmadimi ikisindede canim benim ilkin de iki embriyo olustu ama tutmadi ..kalitesiz oluota normal yoldan kalanlarda var umudumuzu kaybetmeyelim canim bencede tup bebekteki ilaclat zaten yumurta kalitesini dusuruyorMalesef en zor durum bizimkisi galiba.benim 2 denemem oldu ama ayni hastanedeydi.baska yerde bir kere daha denemek istiyorum.bence tup bebek bizim icin bi care degil.cunku bizim yumurtamiz oluyor spermdede sorun yok ama dollenme sonucu gelisim yok.zaten yumurta iyi olsa hamilelik olucak.tup bebekte buna care olmuyor.tup bebek kadinin yumurtasi olmaz cok ilac verip yumurta buyuturler yada erkekte sorun olur iyi spermi secerler bunlarda basarili oluyor.3 senede bun karar verdim.
Sayi az oluyo canim 10 yumurtada 2 tane dolleniyo 3 gune gidiyo ama kaliteleri kotu gelisimleri yavas.bide su gano urunleri varmis kullanan varmi acaba reklam amaclimi anlamadim.Senin hic dollenme olmadimi ikisindede canim benim ilkin de iki embriyo olustu ama tutmadi ..kalitesiz oluota normal yoldan kalanlarda var umudumuzu kaybetmeyelim canim bencede tup bebekteki ilaclat zaten yumurta kalitesini dusuruyor
Ben bu ay siparis verdim canim kullanicam yapicak bisey yok artik cok kotu bi durum yaSayi az oluyo canim 10 yumurtada 2 tane dolleniyo 3 gune gidiyo ama kaliteleri kotu gelisimleri yavas.bide su gano urunleri varmis kullanan varmi acaba reklam amaclimi anlamadim.
Canim nerden siparis verdin isimleri nedir bende aliyimBen bu ay siparis verdim canim kullanicam yapicak bisey yok artik cok kotu bi durum ya
Canim keske olsa ama bizde doktkrlarin agzina bakiyoruz insallah anne oluruz canim ..Kizlar iyi akşamlar benim rezervim az mini tüp bebek yapıyorum yumurta döllenmiyor çok yiprandin çok üzülüyorum var mi öneriniz ,tavsiyeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?