Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Kizlar benim adetime 10 gun kala yumurtlama zamaninda karinda gurultu oluyor sizdede ayni belirtiler varmi bide adetime yakin bacak agrisi oluyor.
Bnm adete bikaç gun kala bagırsak harektleri artıyor guruldama oluyor ve daha rahat tuvalete cıkıyorum. Tüp bebek negatf olduya o son günlerde bu belirtiler oldu hala da dvm ediyor daha reglim gelmedi ama gelir bikaç gune

Bnde çözüleblr bir sorum olsada sebepsiz açıklanamayan olarak kalmasak diyorm. Çünkü o da insano çaresiz hissettiryor insan neyden medet umacagını bilemiyor. Allah hepimize yardm etsin inş çok aratmadan bebeklerimize kavusturur bizleri

birde elektrik verilme olayından bahsetmişsin onun fayda derecesi ne döllenme olmayanlarda genart uyguluyor ama yaptıranı duymadım hiç

birde elektrik verilme olayından bahsetmişsin onun fayda derecesi ne döllenme olmayanlarda genart uyguluyor ama yaptıranı duymadım hiç
Cnm bi faydası oldgu için anlatmadı yani tedavi yöntemi gbi anlatmadı. Sadece spermın ilk 3 gun yaptgını elektrık bile yapablr gbi örnek verdi

canım boyle bırsey duydum ama arastırdım boyle bırsey yokmus hatta daha saglıklı ve uysal bır cocuk oluyorlarmıs ınanmıyorum artık tuttumu cocuk varmı

kizlar biraz size u elektirik mevzuunu anlatayım.kendim yapmadım.ama kadınlar kk bi arkadaş yaptı.şuan bir oğlu var.onlarında ilk 2 tupte dollenme olmamış ikisindende sorun varmış.3.ankara genartta yapmış ve başarılı olmuş.banada önerdi . ama kaliteye de iyi gelir mi bilmiyorum

kizlar biraz size u elektirik mevzuunu anlatayım.kendim yapmadım.ama kadınlar kk bi arkadaş yaptı.şuan bir oğlu var.onlarında ilk 2 tupte dollenme olmamış ikisindende sorun varmış.3.ankara genartta yapmış ve başarılı olmuş.banada önerdi . ama kaliteye de iyi gelir mi bilmiyorum

Kızlar yaa eşimin spermlerini dondurduk ankarada ve başka bir il'e taşımak istiyoruz deneyen var mı

nutella08 bende ayni durumdayim canim en kotu durum bu bana da genetik oldugunh soylediler ama benim icimde umut var yinede bazen ne bilim iste senin kacinci denemendi canim

Ocak ayindaki ilk tdvmde 4 olgun yumurtam imsi ile secildi ama döllenme olmadi.iptal oldu.mayis adetiyle tekrar baslayacagiz tdvye. Morfoloji 4 dna hasari yok anoplodi hucre yok.ama ileri hizlimiz yikama sonrasi 0. Bizimde neden boyle oldu bilrmiyorum.yumurta sayim az.cunku tek yumurtaliktan urettim. Solda cikolata kistim var.orasi yumurta vermedi.ca iyonofor uygulanacakmis

nutella08 bende ayni durumdayim canim en kotu durum bu bana da genetik oldugunh soylediler ama benim icimde umut var yinede bazen ne bilim iste senin kacinci denemendi canim
Malesef en zor durum bizimkisi galiba.benim 2 denemem oldu ama ayni hastanedeydi.baska yerde bir kere daha denemek istiyorum.bence tup bebek bizim icin bi care degil.cunku bizim yumurtamiz oluyor spermdede sorun yok ama dollenme sonucu gelisim yok.zaten yumurta iyi olsa hamilelik olucak.tup bebekte buna care olmuyor.tup bebek kadinin yumurtasi olmaz cok ilac verip yumurta buyuturler yada erkekte sorun olur iyi spermi secerler bunlarda basarili oluyor.3 senede bun karar verdim.

Senin hic dollenme olmadimi ikisindede canim benim ilkin de iki embriyo olustu ama tutmadi ..kalitesiz oluota normal yoldan kalanlarda var umudumuzu kaybetmeyelim canim bencede tup bebekteki ilaclat zaten yumurta kalitesini dusuruyor

Senin hic dollenme olmadimi ikisindede canim benim ilkin de iki embriyo olustu ama tutmadi ..kalitesiz oluota normal yoldan kalanlarda var umudumuzu kaybetmeyelim canim bencede tup bebekteki ilaclat zaten yumurta kalitesini dusuruyor
Sayi az oluyo canim 10 yumurtada 2 tane dolleniyo 3 gune gidiyo ama kaliteleri kotu gelisimleri yavas.bide su gano urunleri varmis kullanan varmi acaba reklam amaclimi anlamadim.

Sayi az oluyo canim 10 yumurtada 2 tane dolleniyo 3 gune gidiyo ama kaliteleri kotu gelisimleri yavas.bide su gano urunleri varmis kullanan varmi acaba reklam amaclimi anlamadim.
Ben bu ay siparis verdim canim kullanicam yapicak bisey yok artik cok kotu bi durum ya

Kizlar iyi akşamlar benim rezervim az mini tüp bebek yapıyorum yumurta döllenmiyor çok yiprandin çok üzülüyorum var mi öneriniz ,tavsiyeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…