Tüpbebekte döllenmesi gerçekleşmeyen arkadaşlar,olumlu sonuç alan yokmu?

Daha gorusmedm cnm öğleden snra gorusecegm yazarm burayada
tatlım iyi geçer görüşmen inşallah tedaviye mi başlıcaksın yoksa sadece görüşmemi ... bağışıklık için serum varmış onu da sorar mısın ... doğal yoldan gebe kalabilmek içinde veriyormuş bazı doktorlar ne kadar doğru diye bende soracam belki işimize yarar

Negatifinden ardından ilk görüşmemiz cnm neden olmadıgyla ilgili konusacgm ve snraki adım nezmn olmalı onu sorcagm. Daha yeni tedaviye cok var cünkü hiç dondrulmusum yok. Fırst bulursm sorayım serumuda not alacagm

Negatifinden ardından ilk görüşmemiz cnm neden olmadıgyla ilgili konusacgm ve snraki adım nezmn olmalı onu sorcagm. Daha yeni tedaviye cok var cünkü hiç dondrulmusum yok. Fırst bulursm sorayım serumuda not alacagm
ne kadar toplanıp kaçı döllenmişti ... iyi haberler ile gelin

ne kadar toplanıp kaçı döllenmişti ... iyi haberler ile gelin
7 toplandı hepsi dollendi baslngıcta ama 5 tanesi iyiydi 3. Gün dondrldu. Transfer zmnı çözduruldu 5. Güne gitmesi için 1 tanesi gidebldi dgrleri imha oldu. Elde var sıfır. Neden kaliteszlerdi bilmyrm onu soracgm

7 toplandı hepsi dollendi baslngıcta ama 5 tanesi iyiydi 3. Gün dondrldu. Transfer zmnı çözduruldu 5. Güne gitmesi için 1 tanesi gidebldi dgrleri imha oldu. Elde var sıfır. Neden kaliteszlerdi bilmyrm onu soracgm
ŞU 5.GÜN ISRARINI ANLAMIYORUM 5 TANE EMBRİYO VAR ZATEN NEDEN ŞANS VERİLMİYOR TRANSFER EDİLMİYOR

O okaliptus_ görüştün mü dr ile ne dedi
Yumurtalarla ilgili sorun görmüyrm dedi ilk 3 gunku döllenme iyiydi ilk 3 gün tamamen yumurtayla ilgili brsy dedi. 4-5. Günler spermin dnası işim içine giriyor ve aiiznde o dönem sorun cıktı ve ancak 1 tane saglam kaldı dedi. Dondrma çözdrme işlemleri de sorun yaratablyr kayıplar olblıyr dedi. Ama bukdr elenme olmuyor genelde dedi. Spermi incelemeye aldılar. Testis ultrasonu , sperm dna testi hormon testleri istedi ürolog. Onların sonucına gore konusacgz dedi. En az 2 ayda sperm yenileniyormuş cesitli vitamınler verecek herhlde. 10 gune sonuclar cıkar ürologla görüşürüz.

sperm dna yı eşimde vermişti sorun çıkmamıştı ... tedavisi basit birşey hayırlısı olsun canım

Bizimde esimin degerlerine her doktor iyi dedi hatta biz kendimiz dna hasar testi yaptirdik bisey cikmadi ama esimde genetik bakilmadi tek bende bakildi normaldi.

Bizimde esimin degerlerine her doktor iyi dedi hatta biz kendimiz dna hasar testi yaptirdik bisey cikmadi ama esimde genetik bakilmadi tek bende bakildi normaldi.
Smdi spermde brsy cıkmazsa yine acıklanamayan infertilite olrk kalacak. O daha da zor çözümü olan bir sorun saptanması daha iyi gbi geliyr. Smdi doktorlar bize bir rota cizde bi nebze içim rahatladı. Caresiz hissetmyrm en azndan bi yol alırız diye umuyrm.

Ben ilk tup bebek bolumune gittigimde doktorum bana demistiki sebepsiz infertilite en zor gruptur ama ayni zamanda tup bebekte en cok hamile kalan gruptur dedi.sebepsizin altinda yumurta kalitrsi kotu olabilir buda en istenmedik durum ve caresi yok dedi o gun sanki beynime kazindi dedikleri biz bi umut basladik ilkine sanki hemen dollucekler hamile kalcam sandim doktor demezmi yumurta kalitesi kotu bi kac denemede belli olur 2.dede aynisi olunca teshis koydular esimin degerleri iyi dedi her doktor ama olmuyo simdide o kadar sartlamisimki kendimi hep o sozler kulagimda kotu yumurta kalitesi tamiri yok dogustan gelen bisey sanki hamilr kalitsam bi mucize olucak gibi

Bnde yumurta kalitem kötümü acaba diye düşünüyrdm ama bgn hem tüp bebek doktoru hemde üroloji doktoru dosyamıza baktgnda 7 yumurta toplanmıs 7 si de olgun ve döllenmiş. 3 gune kdr da cok iyi gelişmiş 1. Kalitede dondrlmus dedi. Yumurtaya elektrk akımıda versen o enerjıyle 3 gun bölünüyor dedi spermde o enerjiyi veriyor ilk 3 gun içinde baska brsy yapmıyr dedi. Snraki günler dnasını veriyor sizde diğer gunler bozulma olmus dediler. Yumurta kaliteli gözüküyor sperme bakalım bide dediler. İnş çözülecek bir durumdr. Yumurta dediğin gbi dogustan gelen birşeymiş yapısı değişmez diyor ama Rabbim nasip edecekse her türlü edecektir.

O okaliptus canim yumurtaya piezzoelektirikmi verdiler.anlamadim biraz açıklayıcı anlatirmisin lutfen bide yumurta kalitesinden bahsetmissiniz.anlamadığım benim yumurtalar çok dolgun ve kaliteli gözüküyorlar peki niye hep yumurtaya kalitesiz diyorlar.spermden olma ihtimali ypkmu bizdede aynisi oluyor.bir turlu transfere gidemiyoz

O okaliptus canim yumurtaya piezzoelektirikmi verdiler.anlamadim biraz açıklayıcı anlatirmisin lutfen bide yumurta kalitesinden bahsetmissiniz.anlamadığım benim yumurtalar çok dolgun ve kaliteli gözüküyorlar peki niye hep yumurtaya kalitesiz diyorlar.spermden olma ihtimali ypkmu bizdede aynisi oluyor.bir turlu transfere gidemiyoz

Bakalım birsey cıkacakmı cnm görünürde sperm testınde sorun yoktu ama senin eşin tedavi gördümü
Bizde sorun çıkmadı canım ama bazen sorun çıksaydı tedavi olsaydı da döllenme sorunu yaşamasaydık diyorum bazen her şeyde hayır vardır inşallah kısa zamanda emeklemeklerinin karşılığını alırsın canım hiçbir sorunda çıkmaz inşallah testlerinizde

Cnm doktor sunı anlatmaya calıstı. Sperm enerji yani elektrikle yumurtayo döllüyr ilk etapta yani yumurta sıradan bi elektrkle aynı sekılde bölünme yasayablr spermın döllenme esnasndaki ilk 3 gun içinde yaptgı sey enerjı elektrk verip süreci baslatmak. Dnasını 3. Gunden snra veriyor dedi. Bzmde ilk 3 gün 1. Kalitedeydi embriyolar. 3. Gunden snra gelişim yavasladı bozuldu yani spermin dnasıyla ilgili olblr bi ihtimal dediler. Bnm 7 yumurtanın 7 side döllendi en basta. 5 tanesi 3. Gun birinci kalite olrk dondruldu. O yuzden yumurtada sorun yok gbi gözüküyr dediler. Bakalım eşimdem istedıklerı testlerde brsy cıkacakmı ordada sorun cıkmazsa yine açıklanamayan infertilite denecek

Yumurta kalitesi için doktorum şöyle dedi bir insan düşün karşıdan bakıyorsun zekasını bilemezsin dedi yumurtada aynı şekilde dedi ...

Kizlar benim adetime 10 gun kala yumurtlama zamaninda karinda gurultu oluyor sizdede ayni belirtiler varmi bide adetime yakin bacak agrisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…