Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur cnm sıkma cnını bnde 3. Denedim bekliyorum.Beeennnnn en tüpünden 3 tane yaptık olmadı 4cuye hazırlanıyorum![]()
Canım benim ilk denemem ve 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edildi ve ben transferin ilk gununden beri adet sancisi cekiyorum suan bile her an olacakmisim gibi tabi kisiden kisiye degisir belirtiler ancak ben pozitifimi gördüm insallah seninde guzel haberlerini aliriz burdan test yaptinmi hicArkadaşlar merhana be 3. Tüp bebek transferimi yaptırdım bugün 7. Günü dün akşamdan beri belim karnım çok ağrıyor heran adet olacakmışım gibi bağırsaklarımdada çok çalışma var adet oldum olacağım gibi sizce normal mi. Daha öncelerinde böle olmamıştı 2.gün emriyosuydular bunlar5. Gün embriyosu.
Yok yapmadım henüz çıkmaz daha çünkü cumartesi günü çağırdı dr ayın 19 transfer oldu 29 randevu..Canım benim ilk denemem ve 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edildi ve ben transferin ilk gununden beri adet sancisi cekiyorum suan bile her an olacakmisim gibi tabi kisiden kisiye degisir belirtiler ancak ben pozitifimi gördüm insallah seninde guzel haberlerini aliriz burdan test yaptinmi hic
Guzel haberlerini alirsin insallahYok yapmadım henüz çıkmaz daha çünkü cumartesi günü çağırdı dr ayın 19 transfer oldu 29 randevu..
allah yardımcın olsun inşaallah bu sefer olur 4.de ikiz olurBeeennnnn en tüpünden 3 tane yaptık olmadı 4cuye hazırlanıyorum![]()
benimde ağrım olmuştu ama benimkide pozitif oldu meleğim geldi darısı başınaCanım benim ilk denemem ve 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edildi ve ben transferin ilk gununden beri adet sancisi cekiyorum suan bile her an olacakmisim gibi tabi kisiden kisiye degisir belirtiler ancak ben pozitifimi gördüm insallah seninde guzel haberlerini aliriz burdan test yaptinmi hic
ben ilk meleğim oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum sen ne durumdasın canımtüpbebekyaptıranlar...
![]()
Bende suan ikizlerime hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahbenimde ağrım olmuştu ama benimkide pozitif oldu meleğim geldi darısı başına