• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüplerde sıvı birikmesi hidroselpenk--laparoskopi--gebelik

Uzun zamandır kimseler yazmamis ben devam ettireyim bari :) benim de hidrosalpenks kesinleşti hsg ile. haftaya sağ tupum de alınacak :KK43: bakalım neler olacak

merhaba,

benim de tuplerimin birinde sivi birikmesi var, doktorum laparoskopi ile tupun alinmasini istiyor. sizinki alindi mi? nasil gecti? cok gecmis olsun. umarim cabuk atlatirsiniz.

merhaba,

benim de tuplerimin birinde sivi birikmesi var, doktorum laparoskopi ile tupun alinmasini istiyor. sizinki alindi mi? nasil gecti? cok gecmis olsun. umarim cabuk atlatirsiniz.
Sağol canım benim nisanın 16 sında alındı sağ tupum sol tupum de dış gebelik yüzünden alınmak zorunda kalmıştı şimdi iyiyim çok şükür sormak istediğin bişey varsa cevaplarım :) sana da çok geçmiş olsun

Konuyu hortlatayim. Bana da doktor laparoskopi defi ana öncesinde tup bebek denemek istiyorum siz neler yaptınız . Laparoskopi korkuyorum

Konuyu hortlatayim. Bana da doktor laparoskopi defi ana öncesinde tup bebek denemek istiyorum siz neler yaptınız . Laparoskopi korkuyorum
Geçmiş olsun ilk defa deneycekseniz bence mantıklı ama birden fazla olduysa tüp bebek denemesi tüplerin alınması daha iyi, gerçi ben tuplerinmi aldirmama rağmen sonuca ulaşmış değilim ama kısmet ışte

Geçmiş olsun ilk defa deneycekseniz bence mantıklı ama birden fazla olduysa tüp bebek denemesi tüplerin alınması daha iyi, gerçi ben tuplerinmi aldirmama rağmen sonuca ulaşmış değilim ama kısmet ışte
Canim sende sorun neydi ki .tup denedin mi . Bende çikolata kisti var 3 tane tüplerde sıvı birikmiş. Ama yine de açık tüpler

Ben ikinci tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden dış gebelik geçirdim bir tupum alındı,üçüncü tüp bebek denemesinde tesadüfen öğrendim hsg çektirdim ve laparaskopi ile diğer tupumu de aldırmak zorunda kaldım şimdi gene tüp aşamasındayız :(

Ben ikinci tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden dış gebelik geçirdim bir tupum alındı,üçüncü tüp bebek denemesinde tesadüfen öğrendim hsg çektirdim ve laparaskopi ile diğer tupumu de aldırmak zorunda kaldım şimdi gene tüp aşamasındayız :KK43:
Canim inşallah olur bu kez inşallah . Zor bir süreç dün ogrendigimde şok yaşadım. Tüp bebek bi kere deniyim diyorum belki olur Rabbim isterse olur diye umut ediyorum.olmazsa laparoskopi olum doğru mu düşünüyorum

Anladim canım bence de bir kez deneyin tüp bebeği inşallah ilkinde tutar da bu kadar sıkıntıya gerek kalmaz, allah gonlundekini versin inşallah

Merhaba Kızlar, Kanatsizkus Kanatsizkus Kumral-ada Kumral-ada
ben de endometriozis hastasıyım, bir aşılama ve bir tüp bebek denedim olmadı, bu tedaviler sırasında endmetriozis ilerledi, tetikliyormuş, iki farklı dr a gittim laparoskopi dedi, ben de çok korkuyorum.Yumurtaluk zarar görüyormuş ameliyatda, yumurta oluşumu azalıyormuş, ama benim ağrılarımda çok fazla, bir de şu sıvı birikmesi engel miş..kafam karmakarışık, İsrael aruh çok iyi diyorlar, sizin fikriniz nedir.

Merhaba Kızlar, Kanatsizkus Kanatsizkus Kumral-ada Kumral-ada
ben de endometriozis hastasıyım, bir aşılama ve bir tüp bebek denedim olmadı, bu tedaviler sırasında endmetriozis ilerledi, tetikliyormuş, iki farklı dr a gittim laparoskopi dedi, ben de çok korkuyorum.Yumurtaluk zarar görüyormuş ameliyatda, yumurta oluşumu azalıyormuş, ama benim ağrılarımda çok fazla, bir de şu sıvı birikmesi engel miş..kafam karmakarışık, İsrael aruh çok iyi diyorlar, sizin fikriniz nedir.
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle dur bi kafanı ne karıştırıyor onu öğrenelim önce sende sıvı birikmesi mi var ve doktorun yumurtaliklarin hakkında ne düşünüyor :)

ben de çikolata kisti var,
özellikle sol yumurtalığım şiş ve çok ağrım var, usltarsnda da kistler görünüyor.MR çekildi, rahim de sıvı görüldü, tüp bebek denediğimizde yumurta toplama işlemi 1 saat fazla sürdü, rahim de sıvı vardı temizledik dedi, dr bu sıvıyı daha evvel mr da gördü, ben de sordum bu sıvı nedir dedim kist dedi geçiştirdi, önemsemedi.Şimdi düşünüyorum da bu kistler rahim ya da tüplerde sıvı birikmesine sebep oluyormuş. Şimdi benim derdim, beni oyalamayacak dürüst doğru tedaviyi uygulayacak dr. bulmak.İki farklı dr a daha gittim.Bana laparoskopi ile girip bakmamız lazım dedim, yapışıklık ve kistler durumuna göre temizlencek dediler.Bu ameliyatı çok önermiyorlar ama ağrılarım çok oluyor ne yapıcam şaşırdım kaldım.İsrael aruh tüp bebekte çok iyi ama kistler konusunda iyi mi acaba?

Anladım canım ben israel beyin hastasıyım bende kist yoktu fakat sıvı birikmesi vardi tupu almadı sadece geçişi kapattı yani işlevini yok etti ben memnunum doktorumdan biraz az konuşuyor ama olsun :) bence doktoruna guvenmiyorsan değiştirmek en iyisi , hakkında hayırlısı olur ınşallah

buarada benim de ismim betül :) 79 doğumluyum :) senin mesajını gördüğümde çok yakın hissettim ve israel beyi araştırken mesajlarını görünce bu bir işaret olabilir dedim..nasip kısmet.
.benim endişem israel bey hep tüp bebekte çalışıyor, bu ameliyatlarla ilgili çok bilgi yok bulduğum.Tüp bebek öncesi tedavimi başka bir dr a mı gitsem diye düşündüm.sen israel beye ameliyat oldun değil mi. nerede oldun ameliyatı nasıl bir ameliyattı.

israel aruh sekretere ısrar etsem de 15 ocak randevu verdi, ben dayanamam o zamana kadar..off ya

Memnun oldum adasim ben de 80 liyim :) israel bey sadece tüp bebek yapmıyor jinekoloji hastaları da var ben cinarlida oldum ameliyatimi doktordan da hastaneden de memnun kaldım öğlen hastaneye gittim öğleden sonra ameliyata aldılar pek ağrım olmadı zaten laparoskopik olduğu için açık yara da yok bir gece yattım hastanede, bu arada kistlerin için soğan kuru vs denedin mi hiç, ve başka rahatsızlığın var mi mesela bende hasimatoda var ve yumurtaliklari çok etkiliyor bi de israel bey çok yoğun 1 2 ay sonrasına gün veriyor

israel bey mi yaptı ameliyatı? ben de çınarlı da rahim filmi çekildi, dr um oranın oratğımıymış sanırım.Ahmet Güler ..senin ameliyatı kim yaptı kafam karıştı kusura bakma tekrar tekrar soruyorum, 15 Ocak randevu verdi, o tarihe kadar bu ağrılara dayanamam.

Evet canım israel bey yaptı ameliyatımi bir yıldır onun hatasiyim ben hatta bugün yumurta toplamadan geldik sadece 1 yumurta için bir ay uğraştım başımdan çok şey geçti, valla ne desem bilemedim istersen kaan bozkurt var irenbe de onun için de iyi diyorlar bi araştı istersen

Back
X