Kızlar merhaba,
benim de kistim var ve tüplerde sıvı şüphesi var, 1 yıldır gitmediği doktor kalmadı, 1 aşılama , 1 tüp bebek denedik, bu sırada ilaçlar beni mahvetti, hayatıma devam edemez durumdayım, şimdi gittiğim doktorum bu şekilde tüp bebek tutmaz dedi, tüplerde sıvı bebişin tutunmasına engel, bu ameliyatı olduktan sonra tüp bebeği tutan çok insan var, moral bozmayın, benim doktorum ameliyat öncesinde yumurta toplama yapalım elimizde dondurulmuş embiryo olsun dedi, ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor dedi, sağlıklı yumurta elde etmek için çok uğraşırız dedi, şimdi 3 ay geçici menopoz ile kistlerimi baskılıcaz .Sonra yumurta toplama, sonra ameliyat olacak.Doktorlarınızı çok iyi araştırın, ameliyatlarda başarılı mı iyice araştırın.Bu tarz ameliyatlarda ilk yapılan ameliyat çok önemli, ilk ameliyat gerçekten iyi eller tarafından yapılırsa çocuk için şansınız oluyor, hastaya şifa oluyor.Başarısız bir ameliyat olursanız ikinci yapılan ameliyatlar resmen ağrınız dinsin, sızınız olmasın diye yapılıyor.Benim bir arkadaşım devlet hastanesinde lapososkopi oldu, şikayetleri devam etti.Çocuk ta tutmadı, 10 gün önce tekrar ameliyat oldu, açık ameliyat yapıldı, bu sefer çok araştırdı doktorunu.Şimdi iyileşmeyi bekliyor.Önceki doktorun yaptığı ameliyatda düzgün temizlenmemiş kistler.Devlet hastanesinde tecrübe ediniyorlar kadınların üzerinde. Lütfen dikkat edin.Çoğunlukla Prof ların para gibi kaygıları, çıkarları pek olmuyor.Adamların zaten bir sürü hastası var, bir eksik bir fazla, önemsemiyorlar.
Benim doktorum Prof. bu işin uzmanı.Fatih Şendağ, Ben memnunum.Bu ameliyat iyi doktorlar tarafondan yapılırsa çok basit, ve kolay iyileşen bir ameliyat.Benim dokturum bana söylediği şudur.Eğer hastanın çocuk isteği varsa, kistler yumurtalığın çok riskli bir yerindeyse, hastanın yumurtalığını alarak onu riske atmam, riskli olmayan kistleri toplarım, diğerlerini alarak yumurtalığa en az hasar vererek çıkarım dedi.Lütfen doktorunuza çocuk sahibi olmak istediğinizi, bu ameliyatın risklerini sorun.Doktorunuzu iyi araştırın.Sonrasında keşke demek çok yıkıcı olur.Mersin den İstanbula gidip ameliyat olup, çocuk sahibi olanlar var.Yücel Karaman, Aret K., Fatih Şendağ, Mustafa Bahçeci, benim duyduğum araştırdığım iyi doktorlar.