• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüplerde sıvı birikmesi hidroselpenk--laparoskopi--gebelik

Benzer şeyleri yaşamışız resmen, çok geçmiş olsun, ben bitkisel tedavilerin %100 işe aradığına inanmıyorum, bence bu tamamen nasip işi..bitkisel tedaviler hastalığı kesinlikle geriletiyor, o sırada allah nasip ederse hamile kalınıyor.Tedbiri elden bırakmadan yola devam, ben civan perçemi içiyorum, aslan perçemi de işe yaıyor diyorlar, ingiliz karbonatı yerine ph damla aldım, paket ürünler yemiyorum, sağlıklı alkali besleniyorum.Herhangi bir ilaç kullanmadığım için bunları denemeye karar verdim, doktor kontrolüme kadar devam edeceğim.Ben bu hastalıkda Doktor seçimi çok önemli olduğuna inanıyorum, maddi olarak iyi doktorlar çok pahalı, ama bu tedavilerle ya şifa buluyoruz ya kötü oluyoruz, benim hastalığımın ilerleme sebebi tüplerimde sıvı birikmesi önceki doktorumun verdiği ilaçlardır.Ben de ısrarlar ağrılarım çok fazla hayatım mahvoldu dememe rağmen dikkate almadı, ben ağrı bir merkeze gidip mr, tomografi, regli ultrason çektirdim ve kistlerimin büyüdüğünü tüplerde şişlik olduğunu öğrendim.Şimdiki doktor um prof Fatih Şendağ, laporoskopi olman gerekebilir dedi, biraz bekleyelim ilaçların etkisi geçsin dedi, tekrar bakacak ve karar verecek.Ben sağlıklı beslenmeye dikkat etmeni ve çok iyi bir doktor bulmanı tavsiye ediyorum.Bu hastalığı iyi doktorlar ancak baş ediyorlar.Doktorun uzmanlığı ve tecrübesi çok önemli.İstanbul da isen, Mustafa Bahçeci, Fatih Şendağ, Yücel K. gibi isimleri çok kişiden duydum.İyice Araştırıp içine sinen iyi bir doktora devam etmek en iyisi.
Merhaba canım.
Ben Ankara'dayım.Bugün Ankara'da büyük doğumevi var.Orada bir doçente gittim,dost tavsiyesi ile.Tüm raporları götürdüm.Doktoruma bayağa sinirlendi.Bu ultrasonda görülebilecek birşey,nasıl atlar bilemiyorum.50 sebep sayabilirim fakat kötü birşey söylemek istemiyorum dedi.Sol tüpü almamız gerek dedi.Bir sonraki adetinde gel ameliyat öncesi tetkikler yapılsın,sonrasında da alalım dedi...Bu ameliyat öncesi tetkikler neler bilemiyorum.Laparoskopi nasıl birşey bilmiyorum,korkuyorum,girdiklerinde daha kötü şeyler bulurlarsa diye evhamlanıyorum,o kadar yoruldum ki anlatamam :(

Merhaba canım.
Ben Ankara'dayım.Bugün Ankara'da büyük doğumevi var.Orada bir doçente gittim,dost tavsiyesi ile.Tüm raporları götürdüm.Doktoruma bayağa sinirlendi.Bu ultrasonda görülebilecek birşey,nasıl atlar bilemiyorum.50 sebep sayabilirim fakat kötü birşey söylemek istemiyorum dedi.Sol tüpü almamız gerek dedi.Bir sonraki adetinde gel ameliyat öncesi tetkikler yapılsın,sonrasında da alalım dedi...Bu ameliyat öncesi tetkikler neler bilemiyorum.Laparoskopi nasıl birşey bilmiyorum,korkuyorum,girdiklerinde daha kötü şeyler bulurlarsa diye evhamlanıyorum,o kadar yoruldum ki anlatamam :KK43:
Canim hormon testi yaparlar .banada laparoskopi dedi doktor karar vermek çok zor Allah yardımcımız olsun . Benim tüplerim açık ama sağ tüpüm alınabilir en az zararla çıkmak istiyorum şu ameliyattan.

Canim hormon testi yaparlar .banada laparoskopi dedi doktor karar vermek çok zor Allah yardımcımız olsun . Benim tüplerim açık ama sağ tüpüm alınabilir en az zararla çıkmak istiyorum şu ameliyattan.
Aynen öyle canım.Kurcalanmaktan bıktım usandım.Yine tetkik yapacağız deyince gerildim işte.İnsan bilmeyince korkuyor.Sen karar verdin mi?

Aynen öyle canım.Kurcalanmaktan bıktım usandım.Yine tetkik yapacağız deyince gerildim işte.İnsan bilmeyince korkuyor.Sen karar verdin mi?
Ah ah veremedim malasef
İstanbula gidesim var çok pahalı o da . Bi de histeroskopi de yapılacak bana

Ah ah veremedim malasef
İstanbula gidesim var çok pahalı o da . Bi de histeroskopi de yapılacak bana
Bundan önce özel doktora ve tüp bebek merkezine gittim,dünya kadar para verdim.Sonuç sıfır...Bu gittiğim kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesinde doçentti.Ultrasonda bile farkedilecek birşeyi nasıl görmedi diye kızdı.Kendine çok güvenliydi.E tabii adam kimbilir kaç kez bu ameliyatı yaptı.Ama yine de korkuyorum işte,elimde değil.Düşünsene artık önce yapılacak tetkiklerden bile korkuyorum,ne kadar yorulduysam.
Biraz aklıma yattı gibi sanki benim.Offff ne zormuş ya.

Bundan önce özel doktora ve tüp bebek merkezine gittim,dünya kadar para verdim.Sonuç sıfır...Bu gittiğim kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesinde doçentti.Ultrasonda bile farkedilecek birşeyi nasıl görmedi diye kızdı.Kendine çok güvenliydi.E tabii adam kimbilir kaç kez bu ameliyatı yaptı.Ama yine de korkuyorum işte,elimde değil.Düşünsene artık önce yapılacak tetkiklerden bile korkuyorum,ne kadar yorulduysam.
Biraz aklıma yattı gibi sanki benim.Offff ne zormuş ya.
Ben de 2 yildir oyalandim bişey bişey yok stres yapma olur senin çocuğun dedi doktorlar en son gittiğim doktor gibi kimse muayene etmedi bu zamana kadar. adam iyice kontrol etti meğerse 1 adet sandığım çikolata kisti 3 adetmis tüpümde şişme var gibiymis rahime girilemiyor ne olduğu belli değil nodullerim varmış

Ben de 2 yildir oyalandim bişey bişey yok stres yapma olur senin çocuğun dedi doktorlar en son gittiğim doktor gibi kimse muayene etmedi bu zamana kadar. adam iyice kontrol etti meğerse 1 adet sandığım çikolata kisti 3 adetmis tüpümde şişme var gibiymis rahime girilemiyor ne olduğu belli değil nodullerim varmış
Bugün hastanede o kadar kötü oldum ki.Bir sürü kadın...Hepsi tüp bebek merkezi önünde.Umut arayan bakışlar.Kendimi o kadar çaresiz,o kadar savunmasız hissettim ki.Bir yandan da bir sürü hamile bayan,ne düşüneceğimi şaşırdım,herşeyi bırakıp kaçmak istedim bir an.Allah yardımcımız olsun.

Moral bozmayın arkadaşlar, bu ameliyatlar çok çok önemli, Türkiye bu ameliyatı herkes yapıyor, ama doğru şekilde yapan çok az doktor var.Doktorunuzu iyi seçin arkadaşlar.Heryerde bunu yazıyorum.Çünkü bu ameliyatların ilki çok önemli.İlk ameliyat iyi geçerse tedavi iyi sonuç veriyormuş.İlk ameliyat başarısız olursa ikinci ameliyat tamamen hastanın ağrılarına yönelik oluyormuş.Maddi durumunuzu bilemiyorum ama para kazanılır.Sağlıkla bebekleri kucağımıza almak daha önemli.Doktorlarınızı iyi seçin dostlar.

Hayırlısı olsun, İsrail Aruh a devam ediyorsun değil mi.İnşallah güzel bebeişlerin olur.
Amin amin amin inşallah senin de, benim de şifa bulmaya çalışan, bu yolda emek harcayan herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun. Evet canım israel beye devam

Kızlar eğer cesaret edebilirsem ocak ilk haftası gibi laparoskopi olacağım.Çok çok korkuyorum,hergün ağlıyorum.Ameliyatta kötü birşey olur mu,zaten tüplerden birini alacağını biliyorum,bundan da kötü birşey çıkabilir mi?Zaten histereskopi olmuştum,rahimde hiç birşey çıkmamıştı.Allah korusun yumurtalıklarımı filan almak zorunda kalacakları bir durum filan olur mu...Allah'ım o kadar kötüyüm ki,taktıkça taktım,kurdukça kurdum...

Kızlar eğer cesaret edebilirsem ocak ilk haftası gibi laparoskopi olacağım.Çok çok korkuyorum,hergün ağlıyorum.Ameliyatta kötü birşey olur mu,zaten tüplerden birini alacağını biliyorum,bundan da kötü birşey çıkabilir mi?Zaten histereskopi olmuştum,rahimde hiç birşey çıkmamıştı.Allah korusun yumurtalıklarımı filan almak zorunda kalacakları bir durum filan olur mu...Allah'ım o kadar kötüyüm ki,taktıkça taktım,kurdukça kurdum...
Aynı durumdayız canım bende karar verebilirsem ocakta ameliyat olcam . Yumurtaliklarini almazlar . Ama yumurta rezervi düşer diye korkuyorum

Öffff,aynen canım.Aynı sorunlarımız ya.Hem kist hemde hidrosalpinks bende de.Yemin ederim ödüm kopuyor.Bana diyorlar ki,bundan korkuyorsun nasıl doğum yapacaksın?Ne alakası varsa...Orada bebişim gelecek,ne olacağını biliyorsun,doğum bu.Ama bu belli değil,daha başka birşey olur mu,başarılı olur mu...
Canım sen neredesin,nerede yaptırmayı düşünüyorsun ameliyatı?

Öffff,aynen canım.Aynı sorunlarımız ya.Hem kist hemde hidrosalpinks bende de.Yemin ederim ödüm kopuyor.Bana diyorlar ki,bundan korkuyorsun nasıl doğum yapacaksın?Ne alakası varsa...Orada bebişim gelecek,ne olacağını biliyorsun,doğum bu.Ama bu belli değil,daha başka birşey olur mu,başarılı olur mu...
Canım sen neredesin,nerede yaptırmayı düşünüyorsun ameliyatı?
Ah canım öğrendiğim günden beri ruyalarimda bir laparoskopi bir histereskopi oluyorum bi doguruyorum. Ben Adana başkent hastanesinde olcam sanırım sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun

Ah canım öğrendiğim günden beri ruyalarimda bir laparoskopi bir histereskopi oluyorum bi doguruyorum. Ben Adana başkent hastanesinde olcam sanırım sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun
Aynen bende canım,kabusum oldu resmen.Özel hastanemi senin ki?Ben Ankara'da Zekai Tahir Burak Kadınn Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde yaptıracağım.Eğitim ve Araştırma Hastanesi,doktor doçent.Tecrübeleri çoktur diye düşündüğümden açıkçası oraya yöneldim.Birde özel doktoruma güvenim kalmadı...6 ay boşa geçti,bu duruma rağmen tespit edemeyip tüp bebek yaptı,sonuç negatif tabii.Sonuçta bu doktor ve hastanenin benden parasal bir çıkarı yok,bu sebeple gereksiz birşey yapmazlar diye düşündüm.Ne güzel yazıyorum di mi,buraya kadar tamam,peki cesaret nerede?Yok :) ...

Aynen bende canım,kabusum oldu resmen.Özel hastanemi senin ki?Ben Ankara'da Zekai Tahir Burak Kadınn Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde yaptıracağım.Eğitim ve Araştırma Hastanesi,doktor doçent.Tecrübeleri çoktur diye düşündüğümden açıkçası oraya yöneldim.Birde özel doktoruma güvenim kalmadı...6 ay boşa geçti,bu duruma rağmen tespit edemeyip tüp bebek yaptı,sonuç negatif tabii.Sonuçta bu doktor ve hastanenin benden parasal bir çıkarı yok,bu sebeple gereksiz birşey yapmazlar diye düşündüm.Ne güzel yazıyorum di mi,buraya kadar tamam,peki cesaret nerede?Yok :) ...
Başkent hastanesi özel değil sanırım. Benim.doktorum da docent. Doktoruma güveniyorum ben de ama laparoskopi kendisinden korkuyorum. Birde ameliyatta asistanlar işlem yapmaz herhalde bundan da korkuyorum benim üzerimde ogrenmesinler

Başkent hastanesi özel değil sanırım. Benim.doktorum da docent. Doktoruma güveniyorum ben de ama laparoskopi kendisinden korkuyorum. Birde ameliyatta asistanlar işlem yapmaz herhalde bundan da korkuyorum benim üzerimde ogrenmesinler

Aynen ya bende,öncesi sonrası.Önce gelin testler yapacağız dediler,ondan bile tırstım.O kadar çok şey yapıldı ki.Daha ne yapacaklar diye düşündüm.Delirdim galiba.
Yok canım ya yani ne bileyim,bu kadar hassas bir konu.Belki ameliyatta olurlar ama izlerler sanırım.Offff ya.İstediğim sadece yuvama bir evlat katmaktı...Ne para,ne pul istemedim.ne mal ne mülk.Sadece evlat.Allah yardımcımız olsun.
Cesaretimizi nasıl toplayacağız biz...

Back
X