- 2 Şubat 2015
- 825
- 1.583
- 113
- 45
Merhaba canım.Benzer şeyleri yaşamışız resmen, çok geçmiş olsun, ben bitkisel tedavilerin %100 işe aradığına inanmıyorum, bence bu tamamen nasip işi..bitkisel tedaviler hastalığı kesinlikle geriletiyor, o sırada allah nasip ederse hamile kalınıyor.Tedbiri elden bırakmadan yola devam, ben civan perçemi içiyorum, aslan perçemi de işe yaıyor diyorlar, ingiliz karbonatı yerine ph damla aldım, paket ürünler yemiyorum, sağlıklı alkali besleniyorum.Herhangi bir ilaç kullanmadığım için bunları denemeye karar verdim, doktor kontrolüme kadar devam edeceğim.Ben bu hastalıkda Doktor seçimi çok önemli olduğuna inanıyorum, maddi olarak iyi doktorlar çok pahalı, ama bu tedavilerle ya şifa buluyoruz ya kötü oluyoruz, benim hastalığımın ilerleme sebebi tüplerimde sıvı birikmesi önceki doktorumun verdiği ilaçlardır.Ben de ısrarlar ağrılarım çok fazla hayatım mahvoldu dememe rağmen dikkate almadı, ben ağrı bir merkeze gidip mr, tomografi, regli ultrason çektirdim ve kistlerimin büyüdüğünü tüplerde şişlik olduğunu öğrendim.Şimdiki doktor um prof Fatih Şendağ, laporoskopi olman gerekebilir dedi, biraz bekleyelim ilaçların etkisi geçsin dedi, tekrar bakacak ve karar verecek.Ben sağlıklı beslenmeye dikkat etmeni ve çok iyi bir doktor bulmanı tavsiye ediyorum.Bu hastalığı iyi doktorlar ancak baş ediyorlar.Doktorun uzmanlığı ve tecrübesi çok önemli.İstanbul da isen, Mustafa Bahçeci, Fatih Şendağ, Yücel K. gibi isimleri çok kişiden duydum.İyice Araştırıp içine sinen iyi bir doktora devam etmek en iyisi.
Ben Ankara'dayım.Bugün Ankara'da büyük doğumevi var.Orada bir doçente gittim,dost tavsiyesi ile.Tüm raporları götürdüm.Doktoruma bayağa sinirlendi.Bu ultrasonda görülebilecek birşey,nasıl atlar bilemiyorum.50 sebep sayabilirim fakat kötü birşey söylemek istemiyorum dedi.Sol tüpü almamız gerek dedi.Bir sonraki adetinde gel ameliyat öncesi tetkikler yapılsın,sonrasında da alalım dedi...Bu ameliyat öncesi tetkikler neler bilemiyorum.Laparoskopi nasıl birşey bilmiyorum,korkuyorum,girdiklerinde daha kötü şeyler bulurlarsa diye evhamlanıyorum,o kadar yoruldum ki anlatamam