tüpleri kapalı olupta hamile kalabilenler ne olur yardım :(

Canim benimde hsg de sivi ilerlemisti ama zor ilerlemisti.sol tupte olmasi gerekenden az ilerledi laparoskopi yaptrcaktim.amlyt icin gerekli tahlilelri flnda yaptrdim ramazani bekliyrdum.5 temmuzdu randevumz.o surecte bursada bi kadin duydum rahim gobek fln toplayan.ona gittim.hem rahmimi topladi agir kaldrsigin icin dönmus ondan tikali gozukuyrdr dedi.hemde bi cay verdi tupleri herseyi temizliycek dedi.2. Ay hamile kalirsin dedi.ilk aydan kaldim 2 yi bile beklemedi :) cok sukur.ameliyt oncesi birwz bu tarz seyleri dene derim.bana tuplerini alabilirz tek sansin tup bebek olyr demisti dr lar.
O cayın ismini hatırlıyor musun canım ameliyat olmak hiç ama hiç istemiyorum zaten sizlerden böyle şeyler duydukça umutlanıyorum valla

O cayın ismini hatırlıyor musun canım ameliyat olmak hiç ama hiç istemiyorum zaten sizlerden böyle şeyler duydukça umutlanıyorum valla
1 tatli kasigi anason 1 dal pelin otu kibrit copu kadar.. 1.5 su bardagi.syda 1.bardak olana kadar kaynat
Adetle basla.sabah aksam 1 hafta sadece kaynar kaynar icilcek.her at adetle.1 hafta iciliyor

benım hsg de tuplerım acık ama hafıf dar cıkmıstı tupunun ıkısı de kapalı olup rahat adet olunuyor mu?kafama takıldı.

Back
X