Tüplerin alınmasi laparoskopi ve sonrasi tüp bebek

siera61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
182
122
53
Kızkar Merhaba
Ben 1 ay önce laparoskopi ile iki tüpümü aldirdim ayrıca çikolata kistim vardi onu da aldilar.
Laparoskopi sonrasi ne zaman tüp bebek tedavisi başlar
Benim gibi bu tarz bir durum yaşayan var mi

Merhaba, bana bilgi verir misiniz? Ne yaptınız? benim de iki tüpüm sıvı dolu olduğu için alınmak zorundaymış. Nisanda aldıriyorum ama tüp bebek için sonuçları takip edip karar vercez dedi doktor

Kızkar Merhaba
Ben 1 ay önce laparoskopi ile iki tüpümü aldirdim ayrıca çikolata kistim vardi onu da aldilar.
Laparoskopi sonrasi ne zaman tüp bebek tedavisi başlar
Benim gibi bu tarz bir durum yaşayan var mi

Laparoskopi sonrası 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayabilirsiniz...
Benim de tek tüpüm alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah..
1 kez tüpde sıvı varken tüp bebek yaptırdık bir kez de ameliyat sonrası.. 2 side NEGATİF oldu..
Nisan da 3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda... Allah emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah ...

Corona girdiği için bu ay sonu başlayacagiz tüp tedavisine kızlar.İçi sıvı oldugu için aldı doktorum yoksa tüp bebek tedavisini olumsuz etkılıyormuş

Corona girdiği için bu ay sonu başlayacagiz tüp tedavisine kızlar.İçi sıvı oldugu için aldı doktorum yoksa tüp bebek tedavisini olumsuz etkılıyormuş

En iyisini yapmış canım .. benim 1. Tüp bebek tedavisinde en iyi embriyom hidrosalpenks yüzünden boşa gitti.. inşallah bundan sonrası güzel olur.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Tüplerin alınması ameliyatını biraz anlatır mısınız rica etsem? Kaç günde iyileştiiz?

Tüplerin alınması ameliyatını biraz anlatır mısınız rica etsem? Kaç günde iyileştiiz?
Gayet kolay bir ameliyat. 1 gece ne olur olmaz diye hastanede yatırıyorlar ertesi gün çıkıyorsun. Kapalı ameliyat olduğu için hissettmiyorsunuz.

Gayet kolay bir ameliyat. 1 gece ne olur olmaz diye hastanede yatırıyorlar ertesi gün çıkıyorsun. Kapalı ameliyat olduğu için hissettmiyorsunuz.
Merhaba bana da dr tüplerin alınması gerekiyor dedi. Tüpler alındıktan sonra doğal yolla hiç bir şekil de kalamayız dimi hamile ?

Back
X