Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet maksi kiler diye geciyor bu ürüntupper ürünlerinden çok memnunum ama dediğini kullanmadım. maksi kiler mi almayı düşünüyorsun ?
bende almayı düşünüyorum . bi sitede gördüm indirimdeydievet maksi kiler diye geciyor bu ürün
bende almayı düşünüyorum . bi sitede gördüm indirimdeydi
2 tane 5.5 lt kiler ve 500 ml suluk sen ne kadara alacaksın?
Neler var elinizde?Bide arkadaşlar ben temsilci felan değilim sadece tanıdıgım bi kaç kişi almak istedi bende temsilci tanıdıgım bi abadan sipariş ettim istediklerini. Ama ürünler bana geldikten sonra vazgectiler we bende ablaya mahcup olmamak için kendim verdim parasını. Onları uygun fyata elimden çıkarmak istiyorum alan olur mu acaba Aynı ürünlerden bende de var o yüzden kullanamıyorum.
4,5 kiloluk miksim war. İçinde salata yapıp uzun süre saklayabiliyosunuz. yada yeşilliklerini muhafaza edebiliyorsunuz yoğurt mayalayabiliyorsunuz. Hamur mayalayabiliyorsunuz. Hatta benm şuan içi salata dolu. Bir haftalık salatamı yaptım koydum. Hemen hazırda bulunuyo. Sulanma felanda yapmıyo. Bide 4 tane kahvaltılık koymak için ufak saklama kapları war tabi başka şeylerde saklayabiliyorsunuz içinde muhafaza ediyo bozmuyo. Bide peynirlik war. Ben bu dediklerimin hepsini kullanıyorum iki kişi oldugum için peynir çok çabuk bozuluyodu içine 4 kalıp peynir koydum 1 aydan daha fazla korudu kokma küflenme felanda yapmadı. Elimden çıkarmak istiyorum bi şekilde.Neler var elinizde?
Ürünler bunlar. Fakat ben bu fiyata satmicam. Elimden çıkarayım istiyorum [/QUOTE
canim hepsi var bunlsrin bende saol yinede
Anladım canım sağol ilgin için yinede :)
ben değilim,yalan gibi geliyor,suluğu kokuyor,salatalığı bir gece saklamadan bozuyor,
canım çok tşk,hanı üzerinde yağdanlığı olan salata kasesi yarya ona salata yapıyorum fos,ıslakken koymayın salatayı ve mutlaka tamamen kapattıktan sonra havasını alın ''fıs'' sesi gelsin:)