tupper soğan patates saklama kutusu kullananlar

matarzu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
133
2
selam arkadaşlar,soğan ve patatesi koymak için tupper ürünü varmış.kullananlar memnun mu.ayrıca soğan ve patates için 2 tane ayrımı almalıyım.kaç litelik uygun olur.şimdiden teşekkürler.

tupper ürünlerinden çok memnunum ama dediğini kullanmadım. maksi kiler mi almayı düşünüyorsun ?

bende almayı düşünüyorum . bi sitede gördüm indirimdeydi
2 tane 5.5 lt kiler ve 500 ml suluk sen ne kadara alacaksın?

ben de internetten baktım.5.5 litresi 50 tl idi.fiyatından çok işe yarayıp yaramadığı önemli benim için.iyi günler.

bana kv dem getirmis iki tane..soganda patateste cimlendi yani oyle super bir olayini gormedim. Aksine eskiden yogurt kovalarina poset takip sakliyordum cidden daha cok dayaniyordu..Belkide ben kullanmayi beceremedim. 1 hafta once yikayip kuruttugum marullar naneler falan ama tupper kapta ilk gun koydugum gibi kalmis. Belkide sorun bendedir patates kutulari konusunda

ben değilim,yalan gibi geliyor,suluğu kokuyor,salatalığı bir gece saklamadan bozuyor,

Patates ve soğanı saklayabileceğini maksi kilerri satın aldım geçen ay.Biz iki kişi olduğumuz için hep çimlenşrdi atardık diye aldım.Hala bir iki tameyi tutuyorum ne kadar dayanacak diye 1 ay oldu birşey olmadı.Ben indirimden almıştım.Geçen hafta da kendşn üye oldum.Maksi kilerin biri 5. 5 kilo alıyor ayrı ayrı almana da gerek yok sanırım ben ayrı aldım ama. Bir de miksi. diye bir ürünü var ben ondan da aldım.zaten ikisinden sonra üye oldum.Miksimde akşamdan nohut fasülye fln ıslatma derdin yok.pişirmeden 1 saat önce sıcak suya koyup kapağını kapatıyorsun 1 saat sonra şişmiş ve yumuşamış şekilde yemeğini yapabiliyorsun.Aynı ürünle hamur mayalayabiliyorsun.mayalama bitince kapağı kendiliğinden atıyor.Ve yine aynı ürünle yoğurt mayalayabiliyorsun.Açıkçası sadece kurufasülyeyi denedim oldu.şişelerde su kqlınca kokuyormuş sanırım.benim şişem geçen sene hediye gelmişti bir kokma yaşamadım hiç.Bazı arkadaşlar şişelerin koktuğunu söylüyor.Biraz bu konuda gerçekçi olmak lazım.Tupper diye yıkamadan kullananlar var.Yıkamazsan altından olsa kokar bence :)Bunlar şahsi görüşlerim.Üye olmamdaki amaç kendime ucuz ürün almak.İsteyen olursa da indirimli olarak yardımcı olabilirim.

Suluğu kullanmadıgınız zamanlarda ağzını açık bırakmanız gerekiyır. Birde kullanmadan önce ve her ay bir kez karbonatla temizlemeniz gerekiyor kesinlikle deterjan kullanmayın. Koku olmaz o zaman. Yeşillik için olanıda ya havasını almaıyorsunuz kapattıktan sonra yada üründe bir hata wardır bi tupper temsilcisine verin garantye göndersin yenisi gelir zten size. :)

Bide arkadaşlar ben temsilci felan değilim sadece tanıdıgım bi kaç kişi almak istedi bende temsilci tanıdıgım bi abadan sipariş ettim istediklerini. Ama ürünler bana geldikten sonra vazgectiler we bende ablaya mahcup olmamak için kendim verdim parasını. Onları uygun fyata elimden çıkarmak istiyorum alan olur mu acaba :KK43: Aynı ürünlerden bende de var o yüzden kullanamıyorum.

Bide arkadaşlar ben temsilci felan değilim sadece tanıdıgım bi kaç kişi almak istedi bende temsilci tanıdıgım bi abadan sipariş ettim istediklerini. Ama ürünler bana geldikten sonra vazgectiler we bende ablaya mahcup olmamak için kendim verdim parasını. Onları uygun fyata elimden çıkarmak istiyorum alan olur mu acaba :KK43: Aynı ürünlerden bende de var o yüzden kullanamıyorum.
Neler var elinizde?

Neler var elinizde?
4,5 kiloluk miksim war. İçinde salata yapıp uzun süre saklayabiliyosunuz. yada yeşilliklerini muhafaza edebiliyorsunuz yoğurt mayalayabiliyorsunuz. Hamur mayalayabiliyorsunuz. Hatta benm şuan içi salata dolu. Bir haftalık salatamı yaptım koydum. Hemen hazırda bulunuyo. Sulanma felanda yapmıyo. Bide 4 tane kahvaltılık koymak için ufak saklama kapları war tabi başka şeylerde saklayabiliyorsunuz içinde muhafaza ediyo bozmuyo. Bide peynirlik war. Ben bu dediklerimin hepsini kullanıyorum iki kişi oldugum için peynir çok çabuk bozuluyodu içine 4 kalıp peynir koydum 1 aydan daha fazla korudu kokma küflenme felanda yapmadı. Elimden çıkarmak istiyorum bi şekilde. :KK43:

Ürünler bunlar. Fakat ben bu fiyata satmicam. Elimden çıkarayım istiyorum :KK43:

Eklentiler

• 154981150_tn50_1.jpg
    154981150_tn50_1.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 287
  • cache_500_1__i_37987628_MPQ.jpg
    cache_500_1__i_37987628_MPQ.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 501
  • images.jpg
    images.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 249
ben tupper temsilcisiyim. 5kg kiler yeterli. hem patataes hem soğan beraber koyabilrisiniz.

filizlenme ve çürüme olmuyor.

X