İnanmıyorum ya ben sizi düşünerek yazdığım yorumlardan sonra sizin yazdığınıza inanamadım. Tüplerinizin kapalı olacağını mı düşündünüz ? Psikoloji çok önemli . Doktora gidersiniz o gerekli testleri yapar muayene eder. Ama burdan kimse öyle bi teşhis yapamaz . Üzülmüş olabileceğinizi düşünerek o bayanla tartıştım ve şuan anladım ki herkes hakettiğini yaşasın !!Kimse aklimi karistirmadi sadece kendim dusundum
Off Tmm yazmayın yok ders almış yok anatomi bilmem ne !! Doktora gitmeyi buradaki tüm kadınlar akıl edemiyor mu sanıyorsun ! İşte bende bunu demiştim sen doktor değilsin cnm doktorluk anatomi ile çocuk dersi ile olmuyor ne yazık ki . Sinir oluyorum senin gibi yorumlar yapanlar var ya felaket tellalları sinir oluyorum!!sakın yazma siteye şikayet ederim yoksa sakın sakınBu arada tıp okumadım ama mesleğim gereği üniversitemde anatomi dersi başta olmak üzere anne ve çocuk sağlığı dersi aldım. Sormuş olduğunuz için yanıtlıyorum. Kimsenin kötü bir hastalıkla karşılaşmasını temenni etmem hele ki kadınların. Bu yüzden bütün kadınların önce kendilerine bakmalarını ve muhakkak değişik durumlarında doktorlarına başvurmalarını istiyorum. Sevgilerimle
Tehdit mi ediyorsun beni bu da kayıt edilmiş oldu sanırımFelaket tellalları tabiriniz dolayısı ile ve tekrarlamış olma sebenizle 5237 sayılı Türk ceza kanununun 125. Maddesine göre suç işlemiş ve bunu kayıt altına alınabilir bir ortamda yapmış bulunuyorsunuz. Karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden konuşmamayı ve susmanızı öneririm. Aksi durumda ben sizi siteye değil tabi ki daha vakıf olduğum hukuki sürece dahil edeceğim.
Kim olduğunuzun pardon da hiç bir önemi yok . Korkutmak galiba amaç . Hemde tehdit ederek .kimse beni susturamaz kimse !! Buradaki herkes tüm kadınlar özgürce fikirlerini yazabilir .Felaket tellalları tabiriniz dolayısı ile ve tekrarlamış olma sebenizle 5237 sayılı Türk ceza kanununun 125. Maddesine göre suç işlemiş ve bunu kayıt altına alınabilir bir ortamda yapmış bulunuyorsunuz. Karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden konuşmamayı ve susmanızı öneririm. Aksi durumda ben sizi siteye değil tabi ki daha vakıf olduğum hukuki sürece dahil edeceğim.
Bu söylediğinize katılıyorum herkes kendi fikrini söyleyebilir. Fakat siz iki kez hoş olmayan ithamda bulundunuz. Korkutmaya çalışmıyorum uyarıyorum yaptığınız suç. Kelimelerinizi seçmelisiniz. Herkes aynı fikirde olmayabilir bu çok da normal bir durum fakat söylemlerimiz haklarımız dışına çıkmamalıKim olduğunuzun pardon da hiç bir önemi yok . Korkutmak galiba amaç . Hemde tehdit ederek .kimse beni susturamaz kimse !! Buradaki herkes tüm kadınlar özgürce fikirlerini yazabilir .
İnanmıyorum ya ben sizi düşünerek yazdığım yorumlardan sonra sizin yazdığınıza inanamadım. Tüplerinizin kapalı olacağını mı düşündünüz ? Psikoloji çok önemli . Doktora gidersiniz o gerekli testleri yapar muayene eder. Ama burdan kimse öyle bi teşhis yapamaz . Üzülmüş olabileceğinizi düşünerek o bayanla tartıştım ve şuan anladım ki herkes hakettiğini yaşasın !!
Çok şükür bi problemim yok . İyi günler .Bi probleminiz filan mi var pardonda tupu kapali olanlarda da belki boyle bir belirti vardir diye sordum
Çok şükür bi problemim yok . İyi günler .
Geçmiş olsun cnm . Evet bende biraz sinirlendim ama sonra başlık sahibi rahatsız olmuyor Piraye sanane dedim kendi kendimeTepkilerin çok sert seni anlıyorum ben aslında masumca bir telaş yaptın başlık sahibi korkmasın diye ama işte. Tartıştığın bayanda haksız sayılmaz herşey geç olmadan gitmesi lazım oda başından geçeni anlatmış işte
Bende çok ağır enfeksiyonlar geciyorum tek taraflı kasık ağrılarım da çok oluyor korkmuyorum desem yalan olur ama doktor 1 yıllık evli olmadığımız için hsg çekmiyor özelde de 1 milyara yakın para tutuyor. Böyle yazıları okudukça bende korkuyorum aslında ama hiçte ihmale gelmez
Bence sende sakinleş kuzucum...
Geçmiş olsun cnm . Evet bende biraz sinirlendim ama sonra başlık sahibi rahatsız olmuyor Piraye sanane dedim kendi kendimeBazen denk geliyor çok korkunç üzücü yorumlar . Sonra diyorum ki insanlar ne kadar acımasız ve rahat yorum yapıyorlar. Asıl doktora gidilmesi gerekeni savunan kişi bendim. Ama tam tersi anlaşıldı cnm. Çok teşekkür ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?