- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
Kimden olduklarını bilmiyorum.inşallah sizdendirler :)))Aileye bağlı o biraz.
Benim annem çerkes babam türk ama biz lezgilerdeniz mesela bizde öyle kurallar yoktur
Aksine çok rahattı tanıdığım çerkesler hep
Kız erkek aynı evde kalsak kimse aralarında bir şey olur diye düşünmezdi, güveniyorlardı çünkü yapmayacağımızı biliyorlardı türk bir babayı düşün böyle bir durumda nasıl tepki verir
Hatta daha anaerkil bir yapıya sahibiz diyebilirim.
Kadın dediğin höt dedi mi erkek susar
Sizinki kimlerden acaba?
Hayır ben antalya da tatildeyim şu anda Önümüzdeki pazartesi günü görüşeceğiz.nasıl özlemişim,heyecanĺıyım :))
Saygıda kusur etmemenin ölçütü kültürden kültüre değişiyor sıkıntı orada neyse artık öģrenicez ailede neler var neler yok :)ben çerkezim eşim değil aile yapısı olarak söylediğin kurallar var ama bunlar artık köylerde kaldı ve uygulanmıyor gibi bir şey ilk başlarda bende uygulamaya çalıştım eşimin ailesi böyle şeyler bilmedikleri için kabul etmediler artık rahatım sizde saygıda kusur etmediğiniz müddetce hiç bir şey olmaz merak etmeyin...
canim cok ozel degilse ne sorun yasadin .benimde nisanlim kurt o yuzden merak ettimNe mutlu sana ozaman. Beni mahfettiler ama.... Beni kimse yanlış anlamasın yaka silktim perişan oldum.,.
Önceden türk kürt diyenlerin önüne geçer savunurdum hesap et artık canım ....
Her turlu sorun. Okadar ,zor okadar zor ki. Cok farklilar cok. Baslarda hic belli olmuyor. İclerine girince oyle bi anliyorsunki farki.canim cok ozel degilse ne sorun yasadin .benimde nisanlim kurt o yuzden merak ettim
Benim eşim de Kürt. Yalnız Doğuda hiç yaşamamış eşim, ailesi de maşallah çok iyidir. Aileden aileye değişir bence, genellemek yanlış olur.Her turlu sorun. Okadar ,zor okadar zor ki. Cok farklilar cok. Baslarda hic belli olmuyor. İclerine girince oyle bi anliyorsunki farki.
Ah bilmiyorum kardeşim. Ben hiç dediğiniz gibisine rastlamadım .. Fena bezdim onlardan oralardanBenim eşim de Kürt. Yalnız Doğuda hiç yaşamamış eşim, ailesi de maşallah çok iyidir. Aileden aileye değişir bence, genellemek yanlış olur.
kesinlikle katılıyorum iş erkekte bitiyor.tutuculuk ayrı vaka ana o saydığın şeyler biraz eskilerden kalmadı mi ya?
benim kuzenim de cerkez ile evli. Onların evliliği de sorunlu oldu, kayinvalide ve kayınpeder cerkez olmayan üstelik doğulu bir gelin sahibi olmaktan müthiş rahatsızlardi. Şimdi ise hersey harika. Çok ama çok memnunlar. İş erkekte bitiyor..
evet bende bir çerkes düğününe gitmiştim yıllar önce farklıydı. kına gecesi yok sanırım onlarda ..İlginç bizim eski komşu da çerkesti gayet aynıydı her şeyimiz.Düğünleri farklı oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?