Türk erkeğinin düşünce yapısı

Bide suna ifrit oluyom ''Türk erkeğinin düşünce yapısı''
Hayır oyle bi yapıları mı varmıs??İlginç.

Türk erkeğinin düşünce yapısı ortalama Türk kadının ve erkeğinin, yetiştirdiği/ yetiştiremediği kadar oluyor.
Türk erkeği / Türk kızı bıdı bıdısı yapanların hepsi aslında sahip oldukları ana babalarının mantığını yansıtıyor.
İşin ilginç yanı "yağğğhhbu erkekler şöyle şerefsiz böyle alcak böyle kandırıyor" deyip biriyle evlenip erkek çocuğu olunca aslan oğlum göster amcana .... diyor . Velet büyüyüncede kızlar kuyruk sallarsa oğlum napsın kız kız olsunda namusunu korusun diyor. Bu iki yüzlülüğünüzden iğreniyorum.

İnsan söz konusu olunca genelleme yapılır mı? İki kardeş bile ne kadar alakasız oluyor.
Bir ilişki zorla olmaz. Kimse kimseyi kandıramaz. Evlenmeyi düşünüyoruz ama ...!!! Amacı nedir?
Eğitim , askerlik, maddi durum gibi elzem durumlar dışında adım atilmiyorsa bi dur düşün !!!
Yoksa biz evlenicez ama ile olmuyor.

Arkadaşların da üzülüyorlar mı?
onlar da zevk eğlence olsun günleri geceleri şenlensin diye yapmadılar mı? İş milliyette cinsiyette değil anlayışta. Ve ben iğrenç de bulmadım adamın yaptığını. Herkesin hayatı yaşadığı kendine.
Ben de ilişkilerin bu kadar basite indirgenmiş olmasından rahatsızım mesela yoksa isteyen istediği ile yatsın.

Bilemiyorum yani belki de gercekten sevmistir her yasi büyük adamla evlenen kadin parasi icin evlenmiyordur.

Benim esimin bir akrabasi var iki kardes 40 yaslarinda gencliginde her türlü .oku yapmislar gercekten her türlü. Simdi ikiside evlenmisler. Kizlarin yaslarida benden kücük. Kaynanam dalga gecmisti benimle benim yasim esimden büyük diye. Bak onlar genc kiz aldi diye esime diyordu

Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.

Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp :KK60:

Emek :) :KK53:

Adam sırasıyla hepsiyle evlense miydi yani ? Herhalde evlenme vaadiyle veya gazozla kandırmamıştır.Bile isteye belki şanslı eş ben olurum diye bir şeyler yaşamışlar.Adam büyük ihtimalle bir şeyler yaşamadığı bir kızla evlenmiş.Emekler fos çıkmış.

Back
X