Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.
Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların
emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp