Türk erkeğinin düşünce yapısı

Bu konuyu açmam kişinin evlenmesi ile ilgili hazımsızlığımın olduğunu göstermediğini belirtmiştim, halen yok soda iyi gelir vs diyerek ısrarcı olmanız hazımsızlık sorunu yaşayan kişinin siz olduğunu gösteriyor. Ben de soda da ısrarcı değilim, hazımsızlığa neyin iyi geldiğini bilen sizsiniz, istediğiniz yöntemi uygulayabilirsiniz.

Tamam çok hazımsızım ben, çünkü konuyu bugün siz açmasanız, yarın ben açacaktım ay nasıl iyi oldu böyle kanayan bir yaraya parmak basmanız.

Vay Türk erkekleri her yaşanan onlardan ötürü.
Kardeş verilmiş sadakan varmış, arkadaşların kullanılmış(!) ama sen kullanılmamışsın aferin sana çok zeki bir kardeşimizsin belli ki.

O adam da adam mı, bildiğin Türk erkeği. Zaten tüm Türk erkekleri böyledir.
Bir de kendinden 12 yaş küçük kız ile evlenmiş demek vay ne kötü adammış o, cıks cıks cıks.
Dolgun maaşı ve tipi için evlenmiştir o kız da kesin, tıpkı sizin arkadaşlarınızın da bu hain adamın dolgun maaşına kandığı gibi. Ama o kız kanmamıştır, o kız da en az bu adam kadar kötüdür. Haksızlık bu, arkadaşlarınızın hakkını yemişler.
Ayy çok üzüldüm, ayy nasıl üzüldüm anlatamam.
Siz de üzülmüşsünüz evet, çok iyi anlıyorum, haklısınız sonuna kadar.

İstediğiniz yorumu yazdım.
Hadi iyi akşamlar.

İlişki yaşadığı kadınlarla herşeyi karşılıklı yaşadı, adam kullanmış olmuyor.
Birbirlerini karşılıklı kullanmışlar diyelim :KK53:

adamin ne tur bir tip oldugunu gayet guzel anlatmissin o adamla birlikte olan arkadaslarin kor salak miydi da goremediler adamin bu yuzunu ? Adam zorla mi beraber oldu o kizlar la ? Sen adamin ayni is yerinde farkli kizlarla beraber olup tek tek terk ettigini biliyorsunda adamla birlikte olan hanim kizlar bunu bilmeyecek kadar saflarmiydi ?
Bana kalirsa hem o bahsettigin 3 kiz hemde evlendigi 25 lik taze bu adamdan bir halt elde edemezler. Bir kere adamin hayat tarzi zihniyeti belli kor gibi gidip kendini kullandirtirsan oda senin sorunun bence hic uzulme o arkadaslarin icin.

+1
Böyle adamlardan bir b.k olmuyor.

Sevismek karsilikli bir eylemdir. İki tarafta zevk alir. Sadece zevk icin sevisen erkek degildir, kadinlarda sevgi olmadan sevisir. Asil soru o adamla evlenen kadina sorulmalidir. Gercketen sevmiş mi yoks maddi kaygi mi?

Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.

Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp :KK60:

Türk erkeğinin değil türk kadınının düşünce yapısı daha korkunç bence. Her yüzlerine gülümseyen adamla evlilik hayalleri kuruyorlar.
Arkadaşlarınız o adamla isteyerek birlikte oldu değil mi? Zorlama falan yok. O zaman neden kullanılmış oluyorlar? İlişki böyle bişeydir, hoşlanırsın, bişeyler başlar, devam eder ya da etmez. Devam etmedi diye kimsenin emeklerine de yazık olmaz. Anlaşamadığı ya da sevmediği, sevgisinin bittiği bir insanla sırf emek yüzünden evlenilir mi?

Eşim benden 14 yaş büyük. Benden önce birlikte olduğu kadınlar olmuştur haliyle. Muhtemelen biz evlendiğimizde de böyle konuşanlar olmuştur. Burdan siz ve sizin gibilere sesleneyim; hey kızlar o maaşı iyi, kariyeri sağlam yakışıklıyı ben kaptım.. :KK76:

Bence tehlike canlari calan Turk erkegi degil, kadinidir.
Biri, ne kadar kotu ve cikar odakli da olsa, merkeze daima kendisini koyarak kazanan, hic olmadi eglenen taraf oluyor.
Oteki ise, ilk andan itibaren sonuc odakli dusunuyor, gectigi hicbir asamadan zevk alamiyor ve bu yuzdendir ki her zaman kullanildim diye yakinan yine o oluyor.

Türk erkeğinin değil türk kadınının düşünce yapısı daha korkunç bence. Her yüzlerine gülümseyen adamla evlilik hayalleri kuruyorlar.
Arkadaşlarınız o adamla isteyerek birlikte oldu değil mi? Zorlama falan yok. O zaman neden kullanılmış oluyorlar? İlişki böyle bişeydir, hoşlanırsın, bişeyler başlar, devam eder ya da etmez. Devam etmedi diye kimsenin emeklerine de yazık olmaz. Anlaşamadığı ya da sevmediği, sevgisinin bittiği bir insanla sırf emek yüzünden evlenilir mi?

Eşim benden 14 yaş büyük. Benden önce birlikte olduğu kadınlar olmuştur haliyle. Muhtemelen biz evlendiğimizde de böyle konuşanlar olmuştur. Burdan siz ve sizin gibilere sesleneyim; hey kızlar o maaşı iyi, kariyeri sağlam yakışıklıyı ben kaptım.. :KK76:
Bugün modundasın. :KK70:

Bence tehlike canlari calan Turk erkegi degil, kadinidir.
Biri, ne kadar kotu ve cikar odakli da olsa, merkeze daima kendisini koyarak kazanan, hic olmadi eglenen taraf oluyor.
Oteki ise, ilk andan itibaren sonuc odakli dusunuyor, gectigi hicbir asamadan zevk alamiyor ve bu yuzdendir ki her zaman kullanildim diye yakinan yine o oluyor.
evlendiysen başarılısın evlenemediysen hayatının bilmem bu kadar yılı gitti

ewlenilecek kız var
eğlenilecek kız var..
çerez niyetine kullanmş çok açık.. bnce türk erkekleri kadar kadınlarda suçlu. seçici olamıyoruz iki romantik söze kanıyoruz :KK53:

ewlenilecek kız var
eğlenilecek kız var..
çerez niyetine kullanmş çok açık.. bnce türk erkekleri kadar kadınlarda suçlu. seçici olamıyoruz iki romantik söze kanıyoruz :KK53:

Hah ben de bunu kim söyleyecek diyordum.
Evlenilecek eğlenilecek kız ayrımı nasıl yapılıyor acaba? Kriter nedir?

Hah ben de bunu kim söyleyecek diyordum.
Evlenilecek eğlenilecek kız ayrımı nasıl yapılıyor acaba? Kriter nedir?

bnm bi kaç arkadaşm sırf ewlenmk içn deil parası içn şu bu içn çıkıyor .. onlar eğlenileck kız kanmca :KK12: ewlenme konusu açılıncada bi bahanyle ayrılıyor.
yani konu aslnda kız erkek meselesi deil. seçici olamıyoruz iki güzel söze kanıyoruz.
konu sahibi türk erkekleri yazmş ama bnce kadınlarda bi o kadar suçlu. erkeklere bu fırsatı sundğmz içn

kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar .. zor olamıyoruz malesef :KK51:

bnm bi kaç arkadaşm sırf ewlenmk içn deil parası içn şu bu içn çıkıyor .. onlar eğlenileck kız kanmca :KK12: ewlenme konusu açılıncada bi bahanyle ayrılıyor.
yani konu aslnda kız erkek meselesi deil. seçici olamıyoruz iki güzel söze kanıyoruz.
konu sahibi türk erkekleri yazmş ama bnce kadınlarda bi o kadar suçlu. erkeklere bu fırsatı sundğmz içn

Seçicilik o kadar göreceli, o kadar kişisel bişey ki.
Bir kadınla sevişmek için takılan erkek neyse bir erkekle parası için takılan kadın da o'dur.

Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.

Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp :KK60:
''tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp''
boyle diyonuz ya,oyle degil işteyine seni uzen,serserilik eden tiplerin peşinden gitceniz.:KK51:

Back
X