Türk erkeğinin düşünce yapısı

He evlenince mission completed oluyor diyorsun, yani oyunu başarıyla tamamlıyoruz. Bize plaket falan da veriyorlar mı peki?
Gayet bile isteye bir ilişki yaşanıyor, cinsellik içersin içermesin zaman geçiriliyor, sonra ilişki bitiyor. Bu normal bir süreç bence, evlenmediler diye sonuç başarısız değil. Güzel vakit geçirdin o kadar yani, ne kullanması ya hu. Cinsellik alınıp verilen bir şey değildir, şunu bir anlayalım.
He kendinden büyük küçük biriyle evlenmek de kişinin kendine kalmış bir seçimdir. O 25'lik de sen karta kaçmışsın, bir sürü de ilişkin olmuş, istemem seni demeyip kabullendiyse başkasına laf düşmez.

Son düzenleme:
Zorla birlikte olmadı ama seviyor izlenimi veriyordu, mesela bana sarktığı bir dönem oldu, portakal suları getirmeler, sevimlilikler şakalar. İnsan gerçekten sevildiğine inanıyor. Bende zaten güven problemi vardır, bu nedenle ısınamadım, arkadaşlarım daha çabuk güvendiler demek ki.

Erkeğin cebine değil kalbine bakın temalı bir konu ama buradaki kadınlar "kıroyum ama para bende" kafasından tiksinirler.

Öylelerinden etkilenecek olan okuyucular da burada tersi yazıyor diye zengin koca sevdasından caymaz zaten.

Ne verdiğiniz örnekler ne de çizdiğiniz portre güven vermiyor buna rağmen direkten dönmüşsünüz.

Bir de güven probleminiz olduğunu söylüyorsunuz ama bu çiğ kazanova hareketleri cazip gelmiş size Allahtan kolay güvenmiyorsunuz.

Sizi de, bir erkeğin ne mal olduğunu anlama sorunu yaşayan varsa onları da, bu devirde hala tek kriteri para ve mevki olan, bunlardan etkilenen, öylesiyle evlenmeyi zafer addedip evde boynuzunu törpülemek isteyenleri de uyarmış olalım o zaman...

Bana daha çok siz bozulmuşsunuz gibi geldi ama neyse...

Adamla kızın evlenmesine mi? Hayır kesinlikle bozulmadım, ben onunla ilişki bile yaşamadım ki bozulayım, dediğim gibi bana güven vermedi ve haklı çıktım. Ama arkadaşlarıma üzüldüm. Kendim onların yerinde olsaydım herhalde bunalıma girerdim, kendimi kullanılmış hissederdim. Ama şu da bir gerçek kimse bir ilişkiye başladı diye sonsuza kadar bir arada olmak zorunda değil, yani arkadaşlarımın da biraz temkinli olması gerekirdi.

Kesinlikle haklısın, kızın işi zor :bicak: Adamın pek değişeceğine inanmıyorum.
Can çıkar huy çıkmaz tabii. Göz göre göre böyle biriyle evlenmek intihar gibi bir şey; zaman, enerji, mutluluk kaybı; stres kaynağı. Ancak kız da onun gibi capkinsa veya adamin neler yaptığını umursamayıp parasını umursuyorsa idare edilebilir, bunların dışında baştan kaybetmek gibi bir şey.

Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.

Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp :KK60:
Birlikte oldu diye evlenmesi mi gerekiyor.Ya da kafa yapısı uymamış olamaz mı?O dönem evlenmeyi düşünmemiş olamaz mı?
Bu kıza aşık olmuş olamaz mı?Bir de işin kader kısmet durumu var.

Adamla kızın evlenmesine mi? Hayır kesinlikle bozulmadım, ben onunla ilişki bile yaşamadım ki bozulayım, dediğim gibi bana güven vermedi ve haklı çıktım. Ama arkadaşlarıma üzüldüm. Kendim onların yerinde olsaydım herhalde bunalıma girerdim, kendimi kullanılmış hissederdim. Ama şu da bir gerçek kimse bir ilişkiye başladı diye sonsuza kadar bir arada olmak zorunda değil, yani arkadaşlarımın da biraz temkinli olması gerekirdi.

İyi de adamın hiçbir suçu yok farkında mısınız ? Kızlar kendi istekleriyle başlamışlar ilişkiye kullanma vs falan zaten saçmalık onlar da bilincindeydi her şeyin.Üzülebilirler ama bir dahakine kendilerine daha uygun birilerini bulsunlar.

İyi de evlenmek için flört ettiğimiz kaçıncı kişiyi kıstas alıyoruz?

Aslında benim takıldığım nokta şu, adamın evlenme niyeti ile hareket etmediği açıkken kızlara bu şekilde yanaşması rahatsızlık verici ve acımasızca. Denilebilirki kızlar güvenmeseymiş, bu da doğru.

Yıl 2016 oldu ama kadınların seviştik evleniriz kafası bitmedi. Kardeşim hayır seviştiğinle evlenmen gerekmiyor. Seks yapınca evlilik zorunlu olmuyor. Zaten bu düşüncedeysen evlenmeden hadi nişanlanmadan seks yapmaman gerekiyor. Sevişip ağlamanın alemi yok.

Ortada tecavüz vs bir durum yoksa ama biz sevişiyorduk bir bahane değil. Örneğin bence bir erkekle sevişebilmek için penisi olması yeterli ise erkek için de vajinasının olması yeterlidir.

Sevişmeye gereksiz anlamlar yüklemeyin yav. Sevişiyoruz, orgazm olamazsak sıkıntı çıkarıyoruz bu kadar bir şey :D

Sana neden bu kadar dert oldu ki ?? O kızlar depresyona girmemiş etmemiş sen neden bu kadar dert edindin kendine ?

Bence kızların düşünce yapısı saçma. Ne işin var 12 yaş büyük adamla senin. Höh yani.

"Erkek kullandı" fikri ile yazılmış cümlelerin altında dolgun maaşı ve tipi için adama yanaşan kızları okudum, böyle bakınca arkadaşların çok mu masum? Cinselliğe mi zorlamış adam ne yapmış pardon?
Deneseydiniz bi şansınızı, belki size basardı nikahı(!) yani kime ne adamın kimle evlendiğinden de eşinin 25 yaşında olduğundan da.

Soda için, hazma iyi gelir.

"Erkek kullandı" fikri ile yazılmış cümlelerin altında dolgun maaşı ve tipi için adama yanaşan kızları okudum, böyle bakınca arkadaşların çok mu masum? Cinselliğe mi zorlamış adam ne yapmış pardon?
Deneseydiniz bi şansınızı, belki size basardı nikahı(!) yani kime ne adamın kimle evlendiğinden de eşinin 25 yaşında olduğundan da.

Soda için, hazıma iyi gelir.

Haklısın aslında, kızlar açısından da aslında güven vermeyen bir tipe yakışıklı ve zengin diye yanaşmamak gerekiyor. Ben yine de üzüldüm. Niye soda içeyim? Daha öncede yazdığım gibi empati yaptım, herhangi bir hazımsızlığım yok.

Aslında benim takıldığım nokta şu, adamın evlenme niyeti ile hareket etmediği açıkken kızlara bu şekilde yanaşması rahatsızlık verici ve acımasızca. Denilebilirki kızlar güvenmeseymiş, bu da doğru.
Peki...
Bir başkasının ilişkisi hakkında bu kadar yorum yapmak ne kadar doğru?
Azıcık empati bence.
Biri gelip de benim kocama,"zamanında kaç kadınla görüştün,noldu da şimdi evlendin" dese,ciddi sıkıntı çıkar bence...

Back
X