Türk erkeklerindeki bekaret iki yüzlülügü

Bu arada eklemeden geçemedim. Ayıla bayıla evlendileri rus kızları 30 undan sonra yüzüne bakılmicak hale gelip, evde 2 tas çorba yapmayıp yeni doğmuş bebesini kocasının üstüne atıp cluplerde eğlenirken de nafaka vermeden boşanmanın çaresini arıyor o tipler. Bizzat bu gözlerle gördüm :KK25:Kurban olsunlar cefakar vefakar Türk kadınlarına. Hiç bir Rus kadın kocasının donlarını yıkarken aynı anda hem görümce hem kaynana kahrı çekmiyor. Kim ne derse desin Türk kadınları imkanları çerçevesinde hem çok güzel hem de karakterli 💜
keşke türk kadınları da evde çorba kaynatmakla uğraşacaklarına çocuğu yabancı değil babaya kilitleyip biraz eğlenseler keşke çocuk var diye mutsuz evliliklerini sürdüreceklerine çatır çatır nafaka alıp boşanma peşinde koşsalar, kocalarının donlarını yıkamasalar kaynana derdi çekmeseler de üç günlük dünyada biraz mutlu olsalar...
diyorum da, bu alıntıladığım yorumu da bi kadın yazmış on kadın da beğenmiş. yazık ya

keşke türk kadınları da evde çorba kaynatmakla uğraşacaklarına çocuğu yabancı değil babaya kilitleyip biraz eğlenseler keşke çocuk var diye mutsuz evliliklerini sürdüreceklerine çatır çatır nafaka alıp boşanma peşinde koşsalar, kocalarının donlarını yıkamasalar kaynana derdi çekmeseler de üç günlük dünyada biraz mutlu olsalar...
diyorum da, bu alıntıladığım yorumu da bi kadın yazmış on kadın da beğenmiş. yazık ya
Yazdıklarımı saptırmayınız...Ben gayet çocuklarını babalarına kitleyip özgürce takılabilen bir kadınım. Tabi ki Türk kadınlarının tamamı da çıksın eğlensin, kendi parasını kazanıp özgürce harcasın, her konuda söz hakkı olsun.
Ben sadece evde oturup çorba kaynatsın don yıkasın demedim fakat evlilik nedir aile olmak nedir neden evleniyor insanlar? Ortak bir alanda aile birliği kuruluyorsa herkes sorumluluklarının bilincinde olmalı. Bu demek değil ki bunlar sadece kadının görevi. Bakın ortak alan diyorum. Pek tabi erkek de yapmalı bunları. Fakat nasıl bir eş ve baba olarak sorumlulukları varsa kadınında var. Feminizm ayağına suyunu çıkarmaya gerek yok.
Benim orada söz ettiğim şey toplumun genel yapısıyla alakalıydı. Ben bunları savunuyorum yapıyorum demedim. Ve evet yineliyorum Türk kadını kadar vefakar bir kadın topluluğu yok. Annelerimizden daha eski versiyon anane babanelerimizden gördük duyduk.
Kendi ırkını gömmeye ne kadar çok hevesli hemcinslerimiz varmış yahu hayret doğrusu 🙂

Önündeki çıkıntıyla dünyayı yöneteceğini sanan bir canlı için mantık dıye bırsey yoktur🤪😁😆

Turk erkeklerinin bazıları süzme salaktır. Batı amipleridir sarışına aptallık derecesinde tapan bizim halkın kadınlarını küçük gören eşitsiz davranan kendini üstün gören tapirlerdir. 🤪(beyfendileri ve söylediklerimin aksi adamceğizleri tenzih ederim)🤭.

Bu konuda bile Türk kadını aşağılanmış. Bakın Türk kadının zar diktirme muhabbeti aslında çok trajiktir kimse keyfen böyle bir işe kalkışmaz Rus kadınlarının yetiştiği kültürde bekaret cinayetleri kızlık zarı muhabbetleri zaten yok neden diktirsin? Bu ülkede kaç kadın öldürüldü,aşağılandı zar konusu yüzünden. Diyeceksiniz ki arkasında duramayacağı şeyi yapmasın o zaman. Biyolojik ihtiyaç işte evlenene kadar su içmeyeceksin demek kadar acımasızca. Belki o kadın da biliyordu sonunun kötüye çıkacağını ama engel olamadı kendine ve cinsel ilişkiye girdi ancak ailesi sorunlu tipler canı tehlikeye girecek ne yapsın dürüst olacağım diye ölsün mü? Şu zar bekaret muhabbeti bitmediği sürece ben kızlık zarı dikimine kesinlikle kızamıyorum bu ülkenin erkeğine az bile.

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum; bu konuyu açmak için çok düşündünuz mü ?
Bu ne gereksiz bir düşünce , bu nasıl zihniyet , ırk ayrımına kızıyorum. İnsan olarak bakmak gerek. Türk erkeğini kötülemek aslında türkluge hakarettir, bu topraklarda beğenmediğin ( erkeği cinsel obje olarak gördüğünü düşünerek yazıyorum ) o türk erkekleri sayesinde yaşıyoruz. Eğer bir kaç kişinin hatalarını genellemek bu kadar kolay olsaydı vay halimize. Okuduklarım bekar olduğunuzu gösteriyor . Tavsiyem cinsel konuları düşünmekten vazgeçin ve kendinizi geliştirmeye çalışın . Sanki kızlarımız da ( bir kısmı için söylüyorum ) tamamen kültürel değerlimiz cercevesinde mi yaşıyor . Önce çuvaldız derim önce cuvaldiz ...
Allah Allaaaah .. demek turk erkekleri sayesinde yaşıyoruz bu topraklarda. Ilginç

yat yat git bakire kız bul evlen..
oh ne ala....
diyo ki ben kabul etmem ...
diyo ki bana kan lazim...
diyo ki bla bla...
ee arkadaşım bakireyle evlenmek istiyorsan kızları kullanmayacaksin...
onlarin hayatini karatmayacaksin..
var öle birileri ...
kullan kullan at çöpe gitsin..

Valla hanımlar bazı hemcinslerim nasıl bi kafa yaşıyor anlamıyorum. Kendisi geçmişte ilişkiye girmiş bi erkeğin bekaret takıntısı yapması oldukça saçma ve aptalca bu konu tartışmaya kapalı ama bu düşünceyi savunan kadınlarda evlilik öncesi ilişkiye girmemiş erkeğe de kesin sorunludur değilse eşcinseldir muamelesi yapılıyo. önce kişinin kendini eğitmesi lazım

Türk kızlarıyla evlenmek için bekaret ararlar ama yabancı kızlarla evlenirken bekaret aramazlar .
Türk kızlarının bakire olmamasına laf ederler ama yabancı kızlara laf etmezler .

Türk kızlarını bekaret yüzünden terk edip , Rus kızlarıyla evlenirler.

Çok sinir bozucu değil mi ? Mantık nerede ?

Kim bunlar yaw?

(Konu da tam kuyuya bir taş atılmış kırk akıllı çıkaramamış gibi olmuş :)))

İstisnalar var.. Ben Türk aileye gelin giden bir Rus kadın tanıyorum. İnanılmaz saygılı. Kvsiyle çok iyi anlaşıyorlar. Anne anne diye gözünün içine bakıyor kadının.

bizde de var bir tane, aynen dediğiniz gibi müthiş bir anne, ev kadını ve gelin :KK200: Bayılıyoruz hatta kendisine.

Back
X