türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
evet gızlaar özellikle ekşi sözlüğe takılanlar görmüşsünüzdür türk erkeklerinin türk kızlarına karşı kinlerini nefretlerini .bu kadar kendini bilmez egosu tavanda bi erkek milletininin kendilerini harika mükemmel sanıp kızlarını yerin dibine sokup sokup çıkarmalarına deli oluyorum çevremde böyle bişey yok tabi ama erkekler içindekilerini buralarda kusuyolar heralde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak sen de mesajında aynı şeyi yapmışsın farkında değilsin :). Yazılanların geneli doğru aslında, bizler böyleyiz. Ha Türk erkeğini yazmaya başlasak yine sayfalarca yazacak bir şey bulunur. Türk kızlarının olumsuz yanları maalesef olumlu yanlarını gölgede bırakıyor erkeklerin gözünde. Elbette genellemeler yanlıştır :).

ay valla bende öyle genelleme yapmayı sevmem aslında zaten genelleme yapcak kadar çok erkek de tanımıyorum ama onlarında öyle 1 milyon tane kızı aynı kefeye koycak kadar kız tanıdıklarını sanmıyorum

Evet biliyorum orda yazılanları.Ama bunları yazanlar eğer bu tip kızlarla birlikte oluyorlarsa kendileri de nasıl erkeklerdir Allah bilir.Bir de tabi bunlardaki türk erkekelerini herkes beğenir düşüncesi falan nerden çıkmış anlamadım.Benim gördüğüm yabancı kızlarda 'ıyyy türk geliyor,kaçın' gibi bir durum vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
insanları düşüncelerden ibaret sanarsak burda,
herkes klavyeden dile getirebildiği kadar değerli..
türk kızı tanımı, kk gibi büyük bir platformda alalade
bir konuda içinde geçenleri döken birinde de görebiliriz...

2 tane Rus görsünler içlerine düşüyorlar zaten..Geçen sene tatilde bolca Ukrayna'lı vardı.Eşime dedim senin ayarlayacağın yerin ben taaaa....

Bi de animasyonda amfi deki bütün erkekleri öpecek kızlar yarışıyordu,eşime demiştim ki sen kaç kaç ordan

Eşimi 3 tane kız yanağından öpmüştü deli olmuştum..

aman kotu olmus bu ya

vallahi turk erkegi bir turk kızının gorunuse laf atmadan once o koca gobeklerine hantal vucutlarına bir baksın..kendileri cok romantik kibar saygılı bireylermis gibi birde turk kızını begenmiyorlar farkındalarmı bilmem ama turk kadınları turk erkekleri yuzunden yolda rahat ozgur bir sekilde gezip tozamıyor madem bu kadar cirkiniz kotuyuz kardesim laf atmayın bırakın bizi ozaman oh ne rahat valla gidin yabancı kızlara bizde huzura kavusalım

"Dil aklin ayak izidir" der bir düsünür.
Dolayisiyla yazilan her yazidan kisinin kalitesini anlayabiliriz.
Ekside yazanlari hic ama hic üstünüze alinmayin :)

Ama!
Rus kizlari hakkinda Türk toplumunun kafasinda yaratilan imajdan rahatsizim.
Her milletin iyisi kötüsü olur, tüm Rus kizlari erkek avcisidir diye düsünmemek lazim.

Son düzenleme:

vallahi öyle ama bence çok güzel kızlarımız var yaa ruslar kadar güzel olanlar çok var bence hatta güzel kız oranı yakışıklı erkek oranından fazladır türkiyede

Olay güzellik değil. Bizim kızların havasından geçilmiyor genel olarak, daha ulaşılmazlar yani. He bunu yapan, havayı basan da bizim Türk erkekleri, o da ironik bir durum tabi.

Olay güzellik değil. Bizim kızların havasından geçilmiyor genel olarak, daha ulaşılmazlar yani. He bunu yapan, havayı basan da bizim Türk erkekleri, o da ironik bir durum tabi.

canım bizim için çirkin diyolar havasını filan bilmemde sadece güzellik olarak baktın mı bence çok güzel kızlar var

ciddi diilsin di mii

rusları baştacı yapan özellik güzellikleri değil bence ki ben de çok beğenmem.güzellik deyince benim aklima kaş,göz,dudak gelir o da arap ırkının kızlarında var...(benim fikrim tabi genellemiyorum)türk kadınını tartışmam bile ...rus meselesi başka bişey...onu da genellemiyorum ama bize tükaka dedirten kitle farklı..anlatabildim umarım :)

Yabancı kızlar güleryüzlüymüş, samimiymiş bilmem ne ee Yabancıyı öve öve bitirremiyorsun, toz kondurmuyorsun ama böyle Türk kızlarını ....pu diyorsun, lekeliyorsun, değer vermiyorsun, ...pu muamelesi yapıyorsun, yollu diyorsun, diyorsun oğlu diyorsun. Sonra onu bunu elleyeyim elleyeyim gidip el değmedik kız alayım diyorsun, tam al sonra o kızı elledikten sonra yine başka kadınları meylediyorsun..

Yookk bizim kaprislerimiz bu düşüncedeki erkeklere az bile...

valla kaş göz dion buraya rus kızı fotoları koyarım dediğinden utanırısn gerçekten çok güzelleri var ama sıradan olanlarıda var yani bizdede güzel kızlar var onlar kadar
gerçi bende tercih etmem hepsi birbirinie benziyo fabrikadan çıkmış gibiler erkekler bayılıyolar tabi çirkin olsa rus olsun yinede beğenirler çok güzellermiş

kılsız tüysüz oluyolarmış yatakta süperlermiş çok bakımlılarmış genitalleri pembe filan oluyomuş kokmuyomuş (( bunu da sözlüklerden okudum tabii :)) ) çok güler yüzlülermş hiç trip mrip atmazlarmış ( bunu da hiç anlamam hee kızlardan daha çok trip atan erkekler var hemde çook) erkeklerini yaşatırlarmış falan fıstık

Son düzenleme:
Rusk kadinlari turk erkeklerine bayilirlar. Onlardan biri yuzunden teyzem az aci cekmemisti. Ikinci cocuguyla hamileyken ,eniste rus bir bayanla takiliyordu.Sonunda rus enisteye tekmeye vurdu ki akli basina geldi, anladi guzel teyzecigimin degerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…