Bak sen de mesajında aynı şeyi yapmışsın farkında değilsin :). Yazılanların geneli doğru aslında, bizler böyleyiz. Ha Türk erkeğini yazmaya başlasak yine sayfalarca yazacak bir şey bulunur. Türk kızlarının olumsuz yanları maalesef olumlu yanlarını gölgede bırakıyor erkeklerin gözünde. Elbette genellemeler yanlıştır :).
evet gızlaar özellikle ekşi sözlüğe takılanlar görmüşsünüzdür türk erkeklerinin türk kızlarına karşı kinlerini nefretlerini .bu kadar kendini bilmez egosu tavanda bi erkek milletininin kendilerini harika mükemmel sanıp kızlarını yerin dibine sokup sokup çıkarmalarına deli oluyorumçevremde böyle bişey yok tabi ama erkekler içindekilerini buralarda kusuyolar heralde
2 tane Rus görsünler içlerine düşüyorlar zaten..Geçen sene tatilde bolca Ukrayna'lı vardı.Eşime dedim senin ayarlayacağın yerin ben taaaa....
Bi de animasyonda amfi deki bütün erkekleri öpecek kızlar yarışıyordu,eşime demiştim ki sen kaç kaç ordan
Eşimi 3 tane kız yanağından öpmüştü deli olmuştum..
vallahi turk erkegi bir turk kızının gorunuse laf atmadan once o koca gobeklerine hantal vucutlarına bir baksın..kendileri cok romantik kibar saygılı bireylermis gibi birde turk kızını begenmiyorlar farkındalarmı bilmem ama turk kadınları turk erkekleri yuzunden yolda rahat ozgur bir sekilde gezip tozamıyor madem bu kadar cirkiniz kotuyuz kardesim laf atmayın bırakın bizi ozaman oh ne rahat valla gidin yabancı kızlara bizde huzura kavusalım
Olay güzellik değil. Bizim kızların havasından geçilmiyor genel olarak, daha ulaşılmazlar yani. He bunu yapan, havayı basan da bizim Türk erkekleri, o da ironik bir durum tabi.
Siz simdi rus kizlarina guzelmi diyorsunuz
Guzel gormesek guzel sanicaz
ciddi diilsin di mii
canım bizim için çirkin diyolar havasını filan bilmemde sadece güzellik olarak baktın mı bence çok güzel kızlar var
rusları baştacı yapan özellik güzellikleri değil bence ki ben de çok beğenmem.güzellik deyince benim aklima kaş,göz,dudak gelir o da arap ırkının kızlarında var...(benim fikrim tabi genellemiyorum)türk kadınını tartışmam bile ...rus meselesi başka bişey...onu da genellemiyorum ama bize tükaka dedirten kitle farklı..anlatabildim umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?