bu ne kompleks kızlar yapmayın Allahaşkına...
ekşi sözlük gibi bi platformda yazanları ciddiye alıp hiç tanımadığınız insanlar hakkında amma atıp tutmuşsunuz, hemen yok ruslar şöyle ruslar böyle... ben rus olsam yazdıklarınızı olusam amma da kompleksliler diye düşünürdüm valla...bize ne nasıl olduklarından ...
başlığı okuduğumda neden bilmem benim aklıma hiç rus kızları vsvs gelmedi...dış görünüş olarak düşünmedim....erkekler neler söylediler bilmem ama gördüğüm şey kızlar nasıl göründüğünü daha az önemseyip biraz daha fazla düşünür beynini büyütürse kimse bişey söyleyemez...ve maaalesef etrafımdaki çooook genç kızın buna acil ihtiyacı var...aklını saçına başına, kaşına gözüne takmış bir kız dünya güzeli de olsa hızla çok itici görünebilir....
ben olsa olsa bundan bahsetmişlerdir diye düşünmüştüm...kafanın dışını değil içini güzelleştirmeli
valla türk kadınında kurban olsunlar .başka milletin kızı asla bu kadar uğraşmaz ilşkisinde evliliğinde .işine gelmezse çeker gider .başkasına aşık olur aldatır hiç umrunda olmaz .öyle ahlaktı bilmemneyi diye düşünmez .keyfi bilir .istedğini yaşar .umru olmaz .
bu lafları eden türk ekeği ne umutlarla evlendiği yabancı kızla sonu hüsran olur .çünkü çorabını yıkayan yemeğini önüne getiren ailesinden gördüğü o hizmeti yabancı hanım kızımızda bulamaz .hadi boşanır alır bir türk kızı rahat eder .bu tip erkekleri allaha havale ediyorum .
evlilik sadece kaş-göz bilmem ne den ibaret değil.böle düşünen beylerimiz hayal kırıklığı yaşamasınlar yinede .evde temiz çorap ve yemek göremeyince.
Rus kızları aşırı bağlıdır derler. Dediğiniz doğru Tamer abim var komşumuzun oğlu köylümüz yurtdışında yaşıyor yazdan yaza gelir ingiliz ile evlendi ama şuan öylesine evlililer boşanamıyor iki kızı var onun kültüründe yetişmesini istemiyor Tamer abimin kardeşim Yeşim anlattı bana yemek yok ütü yok eşi sürekli bende çalışıyor bu evde görevlerimizde ortak yapmak zorunda değilim gibi söylevlerde bulunuyormuş. Bizim kültürümüzde bu yok kadın nasıl olsa evi evirir çevirir arkasını toplar.
rus polan japon fark etmez.. her ulkenin guzeli de var cirkini de ..ahlaklisi ,ahlaksizi, yalancisi ,durustu, uzun boylusu , kisa boylusu, zayifi ,sismani , dolgun dudaklisi, ince dudaklisi yani ulke olarak genelleme yapmamak gerekiyor
ama banyo nun ne demek oldugunu Turk milletinden ogrenmis hic bir millet ulkemin nadide kizlarindan, insanlarindan ustun olamaz ayrica biz onlarin dogallik adi altinda usendikleri icin yapmadiklari seyleri yaptigimiz icin mi begenilmiyormusuz
ps. banlanmama sebep olacaklar(kotu icerik) mevzusu tmm yazmiyom daha
ben bu oranın kızı buranın kızı ırkçılığından nefret ediyorum yapan erkekler de kültürsüzün önde gidenidir
herkes önce insandır benim gözümde
her milletin iyisi kötüsü sadaktsizi vefalısı vardır
lakin benim en çok kızdığım şey türk kızlarına yükledikleri türk kızlarından bekledikleri vasıfları yabancı kızlarda aramamalarıdır
bekaret yabancı kızda aranmaz ama türk kızını öldürme sebebidir
ev işleri türk kızının görevi onların değil
namusları ya da onurları yabancı kadına gelince değişiverir ki bu kareaktersizlik örneğidir
hey Allahım ya,
milletçe en sık yaptığımız şey kafamızı kuma gömmek.
Demek banyo yapmayı türklerden öğrenmişler ha.İyi ki de öğrenmişler o zaman.
Bizde insanlar ortalama haftada 1 banyo yapıyorken .Onlarda bu oran günde 1 banyo oluyor.
Umarım böyle saçma sapan şeyleri yabancı arkadaşlarınıza falan söyleyip de bizi küçük duruma düşürmüyosunuzdur.Adamlar duysa bi taraflarıyla gülerler bu söylemlere.
aslinda cevap vermek istemezdim niyetim tartisma ortami uretmek degil ama yazayim yine de sanirim sizin avrupa ortacagi hic ilginizi cekmedi
avrupalilarin banyo yapma aliskanligini 19. yuzyilin baslarinda kazandiklarindan da haberiniz yoktur 16. yuzyilda avrupalilarin sadece el ve agizlarini yikadigi belki hic dikkatinizi cekmedi
avrupa da tuvaletlerde tahret muslugunun olmadigi konusunda hic bir sey duymadiniz mi?
aslinda cevap vermek istemezdim niyetim tartisma ortami uretmek degil ama yazayim yine de sanirim sizin avrupa ortacagi hic ilginizi cekmedi
avrupalilarin banyo yapma aliskanligini 19. yuzyilin baslarinda kazandiklarindan da haberiniz yoktur 16. yuzyilda avrupalilarin sadece el ve agizlarini yikadigi belki hic dikkatinizi cekmedi
avrupa da tuvaletlerde tahret muslugunun olmadigi konusunda hic bir sey duymadiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?