- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
bence rus kizlarina bu kadar bindirmeyin . rusya kocaman bir ulke. biz moldovyalisindan ,ukraynalisina , litvanyalisina kadar hepsine topluca rus diyip isin icinden cikiyoruz ama kazin ayagi oyle degil.rusca konusuyor olmalari onlari iste rus kadini diye siniflandirmaya yetmez...
mesela moldovyalilar ,rusca konusuyorlar ama ekonomik ,sosyal kulturel her yonden rusyada ozellkle buyuk sehirlerinde yetismis ruslardan elma armut kadar farklilar,zaten beyaz rusya , belarus ya da ukrayna kadinlari kadar carpici fizik yapilari yok
turk kizi dediginizde ne anlayalim peki
istanbulda ( ya da buyuk sehirler diyelim ,eskisehir,izmir ,antalya gibi ) her turlu markayi goren ,giyen, ergenlik cagindan itibaren karsi cinsle tanisan ,konusan sosyallesen, boylelikle eline erkek eli degince kipkirmizi kesilip ,bocalamayan , hadi herkesin kullandigi tabirle ,cagdas yetisen diyelim , kizlar da turk kizi ,
kucuk , ya da (konya gibi mesela) buyuk anadolu sehirlerinde, dogu illerinde yetisen ya da istanbulda baba abi korkusuyla kapanan , karsi cinsle butun munasebetleri sinirlandirilmis ,yatakta tutuk, utangac, giyinmeyi ya sartlar elvermedigi icin ya da oyle gordugu icin bilmeyen , turk kizlari da var ,
kisacasi turk kizi derken neyi kastediyoruz, rus derken neyi,
evet slavlar irk olarak sansli , uzunlar ,kemik yapilari vucutlarina zerafet katiyor, yuz hatlari yumusak ,iste burunlar daha kucuk ,yuzleri daha uzun dar bunlarin icine zaten rus degil sadece slovaklar ,macarlar ,ceklerler de giriyor , biz turk kadinlarinin genelinde genis basen ,kisa bacak boyu olmasi vucutta ahengi bozuyor ..bir de ruslarin ,petersburg veasire gibi cocuk yasta cok iyi egitim verilen sehirlerinden gelenler var ki onlar zaten bizimkilere bakmaz ,,baksa da en egitimlisini ,yakisiklisini kapar ...
bence erkeklerle ilgili nefretimizi baska irklardan cikarmayalim :)
sezarin hakki sezara
Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.
O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.