• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

bence rus kizlarina bu kadar bindirmeyin . rusya kocaman bir ulke. biz moldovyalisindan ,ukraynalisina , litvanyalisina kadar hepsine topluca rus diyip isin icinden cikiyoruz ama kazin ayagi oyle degil.rusca konusuyor olmalari onlari iste rus kadini diye siniflandirmaya yetmez...

mesela moldovyalilar ,rusca konusuyorlar ama ekonomik ,sosyal kulturel her yonden rusyada ozellkle buyuk sehirlerinde yetismis ruslardan elma armut kadar farklilar,zaten beyaz rusya , belarus ya da ukrayna kadinlari kadar carpici fizik yapilari yok
turk kizi dediginizde ne anlayalim peki
istanbulda ( ya da buyuk sehirler diyelim ,eskisehir,izmir ,antalya gibi ) her turlu markayi goren ,giyen, ergenlik cagindan itibaren karsi cinsle tanisan ,konusan sosyallesen, boylelikle eline erkek eli degince kipkirmizi kesilip ,bocalamayan , hadi herkesin kullandigi tabirle ,cagdas yetisen diyelim , kizlar da turk kizi ,
kucuk , ya da (konya gibi mesela) buyuk anadolu sehirlerinde, dogu illerinde yetisen ya da istanbulda baba abi korkusuyla kapanan , karsi cinsle butun munasebetleri sinirlandirilmis ,yatakta tutuk, utangac, giyinmeyi ya sartlar elvermedigi icin ya da oyle gordugu icin bilmeyen , turk kizlari da var ,
kisacasi turk kizi derken neyi kastediyoruz, rus derken neyi,

evet slavlar irk olarak sansli , uzunlar ,kemik yapilari vucutlarina zerafet katiyor, yuz hatlari yumusak ,iste burunlar daha kucuk ,yuzleri daha uzun dar bunlarin icine zaten rus degil sadece slovaklar ,macarlar ,ceklerler de giriyor , biz turk kadinlarinin genelinde genis basen ,kisa bacak boyu olmasi vucutta ahengi bozuyor ..bir de ruslarin ,petersburg veasire gibi cocuk yasta cok iyi egitim verilen sehirlerinden gelenler var ki onlar zaten bizimkilere bakmaz ,,baksa da en egitimlisini ,yakisiklisini kapar ...
bence erkeklerle ilgili nefretimizi baska irklardan cikarmayalim :)
sezarin hakki sezara

Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.

O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.

Alın işte ekşiciler başmış. :ssz:

Toplam 43 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 42 ziyaretçi)

Bende bir Türk erkegıyım ama bu geyık benı bıle sıktı artık.Arkadasım onlar sana bayılmıyolar zaten ki şu yazman buyuk ıhtımalle sana bayılmadıkları ıcın.Etrafımız kıl ter gobekten olusan anatomılerıyle ortada dolaşan türk erkeklerıyle dolu.pardonda sen bu kızlardan ne beklıyorsun ? Kültürmü Kız cocugunu okut o zaman.Bakım mı üzerıne onlarca sorumlulugu vermeyıp kendısıne bakmasına ızın ver o zaman. Biraz acık gıyındıgınde donup ac köpekler gıbı bakma.Sana biraz guler yuz gosterdınmı hakkında kötü düşünme.Anladın mı ? önce kendını sorgula. Kafası yerde yürümeyen kadına o...pu gozuyle bakılan bır ulkede yasıyorsun sen. veya kendısı kahvede oturup karısını temızlıge gonderen, üç kuruş parasınıda elınden alıp karısına kopek gıbı davranan herıflerın ulkesınde yasıyorsun. Hee cokmu rahatsızsın bulursun bır rus kızı evlenırsın ama doğacak kızınıda ılerıde senın gıbılerın agzına dusmemek ıcın rahat, erkeklerın ısteklerını karsılayan herkese gulucuk dagıtAn bır kız olarak yetıstırırsın.İşte bunu yaptıgın zaman ben bu adam gercekten bunu ıstıyormus derım.Burada sözde entel dusuncelıler varya icraata gelınce nasıl olucaklar bakalım o zaman. Yok kültürsüzmüşler bakımsızmıslar.E sen nesın hepınız davıd backham gıbı dolasmıyosunuz ortada .bı araya gelınce ulkenın politik durumlarından sheaksperin 66. sonesınden bahsetmıyorsunuz. cogunuzun beynıyle uckuru yer degıstırmıs durumda anca karı kız. Dur bakalım hele bi kendını gelıstır henuz bırılerını temızlık hıjyenlık kültür konusunda eleştiricek kıvamda değilsınız. Ne guzel atıp tutuyor bazıları herkes Türk erkegıne bayılıyormuş. 36 yasındayım ve seyahat turızmcısı oldugum ıcın 11 ulkeyı dolastım emın olun Türk erkeği dedınmı kacacak delik arıyolar. Oyle rusyanın köylerınden aç kızlar gelıp en kırosuna bıle pas verıyor dıye egonuz tavan yapmasın.size değil arka cebınızdekı kabarık cuzdanınıza verıyolar o pası.gerçi türk erkeklerının ılgısıne ıhtıyacımız yok diye onlarda ısyan etmeye basladı artık.Sorsan tum dunya bıze hasta klasık komplekslı türk erkegı repliği. Sadece Türk kızları boyle davransaydı bize avrupada barların kapısına 'türk erkekleri giremez' diye panoyu yapıstırmazlardı.Komık olmayın arkadaslar komık olmayın.O guzellık uykusundan bı an once uyanıp sılkelenın.Burdakı haykırıslarınız yakarıslarınız hiçbir Türk kızının umrunda değil emin olun.Onlar hep boyle olacak sizde hep boyle ısyan edıceksınız cunku sucu hep baskasında arıyacaksınız.zaten ülkeyı ingiliz damatlar bastı atı alan üsküdarı geçiyor.

(alıntı)

bir erkegin agzından bu kadar guzel anlatılabilirdi:1:

Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.

O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.

bu da baska bir hayret ettigim nokta , nerdeyse dunya ustundki her irki bir sekilde efendim hristiyanlasmis turk , yok rengi kararmis turk diye israrla turk yapiyorlar , ona bakarsan kizilderililerde de turk, (niyagara selalesinin asli da ne yaygara dan geliyormus)
macar dilinin turk diliyle ayni dil grubu icinde oldugunu biliyordum ama bunu bu gece ogrendim ,tabii ki antropolog degilim ,iddia etmiyorum ama bana biraz zorlama geldi ...
slav irkinin guzel oldugunu iddia eden sadece biz turkler degiliz ,ingilizce arama sitelerine de girersen ,dunya genelinde bu irka karsi yapilan ayricalikli yorumlari gorursun...
zaten slavlar sarisin mavi gozlu oduklari icin degil kemik yapilarindan dolayi ovgu alirlar ..ona bakarsan alman kadinlari da sarisin mavi gozlu ama bir allahin kulu cikip da alman kadinlarina guzel irk muamelesi cekmez,cunku degiller .tam tersi kaba hatlari vardir ...
izmir zaten guzel kizlariyla meshur ama turkiyenin geri kalani icin ne denir bilmiyorum ...
avrupada yasayan biri olarak sunu da ekliyim , burda aupair -nanny basligi altinda ingiliz kadinlarinin kendi aralarindaki bir sohbet sitesindeki yorumlara baktigimda , guzellik acisindan en korktuklari irk slavlar , birbirlerine verdikleri ogut de eve alinacak kizi japon ,cin ,gibi carpici guzellikleri olmayan irklardan secmek ...

bu da baska bir hayret ettigim nokta , nerdeyse dunya ustundki her irki bir sekilde efendim hristiyanlasmis turk , yok rengi kararmis turk diye israrla turk yapiyorlar , ona bakarsan kizilderililerde de turk, (niyagara selalesinin asli da ne yaygara dan geliyormus)
macar dilinin turk diliyle ayni dil grubu icinde oldugunu biliyordum ama bunu bu gece ogrendim ,tabii ki antropolog degilim ,iddia etmiyorum ama bana biraz zorlama geldi ...
slav irkinin guzel oldugunu iddia eden sadece biz turkler degiliz ,ingilizce arama sitelerine de girersen ,dunya genelinde bu irka karsi yapilan ayricalikli yorumlari gorursun...
zaten slavlar sarisin mavi gozlu oduklari icin degil kemik yapilarindan dolayi ovgu alirlar ..ona bakarsan alman kadinlari da sarisin mavi gozlu ama bir allahin kulu cikip da alman kadinlarina guzel irk muamelesi cekmez,cunku degiller .tam tersi kaba hatlari vardir ...
izmir zaten guzel kizlariyla meshur ama turkiyenin geri kalani icin ne denir bilmiyorum ...
avrupada yasayan biri olarak sunu da ekliyim , burda aupair -nanny basligi altinda ingiliz kadinlarinin kendi aralarindaki bir sohbet sitesindeki yorumlara baktigimda , guzellik acisindan en korktuklari irk slavlar , birbirlerine verdikleri ogut de eve alinacak kizi japon ,cin ,gibi carpici guzellikleri olmayan irklardan secmek ...

Söz konusu ırklarsa ayrım yapıcaz tabı bunun sasılacak tarafı ne ? Cunku turkıyede ırk olarak slavlar cok goze batıyor bunun nedenı dogru duzgun baska gormedıklerı ırklardır.Rustan baska ne gormus mıllet ? herhalde rus der. Türk erkegının dedıgı seylerı burada yansıtıyorsunuz bana gore kabadır kemıklerı oyle alman kadınlarının daha yumusak hatları vardır. İzmirin dısındakılere ne dıyorsunuz bılmıyorsanız gıdın baska sehırlerıde gorun derım.Cunku bu gercekten sacma bır yorum oldu.Ben turkıyenın 52 eyaletını gezmıs bırı olarak soyluyorum cunku bunu.

O ingiliz kadınları olayı cok garıp.Cunku ıngılız erkeklerının rus kadınlarıyla uzaktan yakından ısı yoktur.Ingılız erkeklerı genel olarak Türk kadınlarına sempatılerı vardır.Etrafında bır ıngılız varsa bunu sor bu cevabı alacagından emınım.. Ayrıca japonlar turkıyede tutulmasa bıle ıngılız-amerıkan erkeklerı japon kızlara daha dogrusu cekık gozlu mınyon tıplı hatunlara bayılırlar.Bende bunu yabancı bır sıtede en guzel kadınların yasadıgı ulke anketınde gordum.Tıp olarak ıngılız kızlarıyla slavların arasında bır fark yok ki niye korksunlar.sarısın mavı goz uzun boy hepsı onlardada var.Belkı fuhuş olarak korkmuslardır buda dogru.

Son düzenleme:
O yazının hepsıne katılıyorum ama son cumleye tamamıyle katılıyorum.Şu son zamanlarda ıngılız damat furyası başladı bilmem farkında mısınız ?

bilmem ben duymadım aslında..ingiliz erkekleride ingiliz kızlarından cok sikayetci sanırım asırı hareketlerinden falan nette okumustum herkes ulkesinin kızlarından sikayet ediyor:9:

turk erkeklerı once kendılerıne baksınlar; toplu tasıma araclarına les gıbı ter kokularından bınınmıyor

sac sakal bı karıs gezınırler bakımdan bır haberler ,balkon seklıne dönmus gobeklerıne baksınlar once .

sankı bız de bayılıyorduk onlara .turk erkeklerın ne yazık kı en medenısı bıe hıc kadın gormemıs gıbı

bıraz dekolte gıy aç gıbı bakarlar .bız de sıkıldık bu rahatsız edıcı bakıslardan .hıc kadın gormemıs gıbı

bakıslarıyla bızı rahatsız etmesınler bız de her ıstedıgımızı rahat rahat gıyelım .

Bende bir ingilizle evlenicem gunesce aha buraya yaziyorum:)) Birakin bunlari ya Allah cirkin sansi versin.

aslinda icten ice ben de cok isterim kendi dilimde biriyle evlenmek ki evlendim ve bosandim ama gercekten saka bir tarafa oyle demokratik ,destekleyici taraflari var ki ,artik dil ikinci plana dusuyor ...cok fark goruyorsun , ayrica bunla ilgili bir ton yazilabilir

aslinda icten ice ben de cok isterim kendi dilimde biriyle evlenmek ki evlendim ve bosandim ama gercekten saka bir tarafa oyle demokratik ,destekleyici taraflari var ki ,artik dil ikinci plana dusuyor ...cok fark goruyorsun , ayrica bunla ilgili bir ton yazilabilir

Kiminle evlenip bosanacagini bilemezsin. Ingilizler soguk ya kiskanc degiller. Surekli bira icerler. Eglence anlayislari sifir. Benim tarzim degil hem ben sarisinlardan hoslanmam:)

Kiminle evlenip bosanacagini bilemezsin. Ingilizler soguk ya kiskanc degiller. Surekli bira icerler. Eglence anlayislari sifir. Benim tarzim degil hem ben sarisinlardan hoslanmam:)

katılıyorum .ıngılızler esıne hıc bır sekıl de sahıp cıkmıyorlar .

kadın olarak bırazcık kıskanılmayı da hepımız ısterız yanı:)

Son düzenleme:
italyan ve ispanyol erkegi iyi diyorlar:9::27:
ya yinede boyle kendini bilen saygılı akıllı turk erkeklerimizde var haklarını yemeyelim dimi:27:

italyan ve ispanyol erkegi iyi diyorlar:9::27:
ya yinede boyle kendini bilen saygılı akıllı turk erkeklerimizde var haklarını yemeyelim dimi:27:

canım turk erkeklerı genelleme yaparsa bız de yaparız hem o kendını bılen saygılı akıllı turk erkeklerı

yok denecek kadar az artık .

italyan ve ıspanyal erkeklerı huyları suyları nasıl bılmem ama vucutları tıplerı oldukca ıyı :51:

begenırım kendılerını :51:

[video=youtube;usTyUNaghaU]http://www.youtube.com/watch?v=usTyUNaghaU[/video]

ehh hani hakli oldugun nokta cok tabii :)
soguklar , daha dogrusu bizim alistigimiz tarzda bir sevgi gosterisi bilmiyorlar , sen ona yaptiginda cok hosuna gidiyor ama o yapmiyor daha dogrusu yapmayi bilmiyor ,alismadik g...don durmazmis derler :) bir gun yapsa ertesi gun ne yapacagini sasiriyor ...
ama bazen dusunuyorum da bizim icimize yerlesmis ya o sevgi gosterileri ,canim cicimler , sarilip koklasmalar , bunlar cok yasanmiyor gun icerisinde ,ama sevildigini biliyorsun ,oyun yok
evet icmeyi seviyorlar , ama kaldirabiliyorsa vucutlari ki cogu cok guzel tolore ediyor ,pek sorun degil ..
ama sarisin da sevmiyorsan ,o zaman diycek cevap yok...ne desem bos :))

ehh hani hakli oldugun nokta cok tabii :)
soguklar , daha dogrusu bizim alistigimiz tarzda bir sevgi gosterisi bilmiyorlar , sen ona yaptiginda cok hosuna gidiyor ama o yapmiyor daha dogrusu yapmayi bilmiyor ,alismadik g...don durmazmis derler :) bir gun yapsa ertesi gun ne yapacagini sasiriyor ...
ama bazen dusunuyorum da bizim icimize yerlesmis ya o sevgi gosterileri ,canim cicimler , sarilip koklasmalar , bunlar cok yasanmiyor gun icerisinde ,ama sevildigini biliyorsun ,oyun yok
evet icmeyi seviyorlar , ama kaldirabiliyorsa vucutlari ki cogu cok guzel tolore ediyor ,pek sorun degil ..
ama sarisin da sevmiyorsan ,o zaman diycek cevap yok...ne desem bos :))

İngilizlerin o aksanı yeter diyorum fiziksel olarak mükemmel bir ırk olmasalar da, mesela Alan Rickman yakışıklı bir adam sayılmaz asla ama pin_up gel dese saatlerce oturup kraliyet ailesinden bahsetse dinlerim yani adamı :9: Hatta bundan ibaret bir ilişkimiz bile olsa mutlu olurum. :9:

katılıyorum .ıngılızler esıne hıc bır sekıl de sahıp cıkmıyorlar .

kadın olarak bırazcık kıskanılmayı da hepımız ısterız yanı:)

bak bu da dogru ,bu da farkli .bize kiskanilmak sevilmektir diye dikte edilmistir kucukten beri ...annemize biri baksa ,babamiz hemen celallenir ,benim karima yan gozle bakti ,goz suzdu falan diye ..
bizde cocukluktan beri bunu gorduk diye , esimizin sevgilimizin bizi kiskanmasini bekleriz .
onlarsa yanlarinda olan kadina bakilmasindan gurur duyuyorlar , ancak korunmaya ihtiyacin varsa sana omuz veriyor ,aslinda bu konular cok ilginc ...ne cok farkli algilar var insanoglunun yetistirilis ve algilayisinda

Gördüğüm ıngılız enısteler hıc soguk değil açıkcası.Tam tersı yardım edıyor yorulmanı ıstemıyor ... Hm o haberı buldum bu arada lınk paylasmak yasak mı bılmıyorum ama

İNGİLİZ ERKEKLER, TÜRK KIZLARINA HAYRAN...

sogukluk derken aslinda kastedilen su ( en azindan benim kafamdaki ) : hani biz boyle cok dip dibe ,yanak yanaga oluruz ya ilk yillarda ,cicim aylarinda ,,devamli bir sevgi bocegi ucar ciftlerin ustunde :)
bu yok ..
ama yardim dersen superler ...iste o yuzden diyorum evlenilcek adam bunlar esas diye ...evde is yapman beklenmiyor , daha cok sosyal olmak ,disari cikmak , eglenmek istiyorlar ...
cocuklara bile bakmak gayet normal geliyor , altini temizlemek , parka goturmek , cocugun her ihtiyaci icin babasini cagirmasi normal ...
bunlar cok arti bir evlilikte

sogukluk derken aslinda kastedilen su ( en azindan benim kafamdaki ) : hani biz boyle cok dip dibe ,yanak yanaga oluruz ya ilk yillarda ,cicim aylarinda ,,devamli bir sevgi bocegi ucar ciftlerin ustunde :)
bu yok ..
ama yardim dersen superler ...iste o yuzden diyorum evlenilcek adam bunlar esas diye ...evde is yapman beklenmiyor , daha cok sosyal olmak ,disari cikmak , eglenmek istiyorlar ...
cocuklara bile bakmak gayet normal geliyor , altini temizlemek , parka goturmek , cocugun her ihtiyaci icin babasini cagirmasi normal ...
bunlar cok arti bir evlilikte

O ıc ıce dıp dıbe zaten turk erkeklerınde en fazla 5 ay suruyor sonra kazulet gıbı bır surat ne ılgı ne bırsey ıngılız erkeklerı bın kat daha ıyı bu konuda.
Ben bunu bılır bunu soylerın Türk kızları bu mılletgın erkeklerıne haddınden cok fazla.

Back
X