- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.
O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.
Ben tüm italyanlar kötü kokuyor diye bir genelleme yapmadım...iyisi temizi de vardır kötüsü pisi de...Gidip gördüğümü ,rastladıklarımı söyledim...Kızı da erkeği de çok rahat bir şekilde gaz çıkarıyordu..Tuvaletleri de öyle ahım şahım değildi..Pisti...Cebinde tarak taşımak başka herkesin içinde gaz çıkarmak başka konu zaten...Kadınların bile koltuk altlarından kıllar fışkırıyordu...Hele domuz kasaplarının önünden geçmek zorunda kaldığımızda burnumuzu tutuyorduk.Çünkü bildiğin rahatsız edici leş kokusu vardı...Kadınları da erkekleri de tv.lerde dergilerde olduğu gibi muhteşem tipler değildi...Hatta kadınlar gayet bakımsızdı...Türkiye ye geldiğimizde gördüğüm tüm kadınlar gözüme afet,erkekler de çok yakışıklı göründü...Alsancak ta da bazan Rus kızlar görüyorum hiç bir güzellikleri,çekicilikleri yok..Ya da bana denk gelmedi...Yani bizi eleştirene dek kendilerini görsünler...
Son düzenleyen: Moderatör: