• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.

O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.

Ben tüm italyanlar kötü kokuyor diye bir genelleme yapmadım...iyisi temizi de vardır kötüsü pisi de...Gidip gördüğümü ,rastladıklarımı söyledim...Kızı da erkeği de çok rahat bir şekilde gaz çıkarıyordu..Tuvaletleri de öyle ahım şahım değildi..Pisti...Cebinde tarak taşımak başka herkesin içinde gaz çıkarmak başka konu zaten...Kadınların bile koltuk altlarından kıllar fışkırıyordu...Hele domuz kasaplarının önünden geçmek zorunda kaldığımızda burnumuzu tutuyorduk.Çünkü bildiğin rahatsız edici leş kokusu vardı...Kadınları da erkekleri de tv.lerde dergilerde olduğu gibi muhteşem tipler değildi...Hatta kadınlar gayet bakımsızdı...Türkiye ye geldiğimizde gördüğüm tüm kadınlar gözüme afet,erkekler de çok yakışıklı göründü...Alsancak ta da bazan Rus kızlar görüyorum hiç bir güzellikleri,çekicilikleri yok..Ya da bana denk gelmedi...Yani bizi eleştirene dek kendilerini görsünler...

Son düzenleyen: Moderatör:
ehh hani hakli oldugun nokta cok tabii :)
soguklar , daha dogrusu bizim alistigimiz tarzda bir sevgi gosterisi bilmiyorlar , sen ona yaptiginda cok hosuna gidiyor ama o yapmiyor daha dogrusu yapmayi bilmiyor ,alismadik g...don durmazmis derler :) bir gun yapsa ertesi gun ne yapacagini sasiriyor ...
ama bazen dusunuyorum da bizim icimize yerlesmis ya o sevgi gosterileri ,canim cicimler , sarilip koklasmalar , bunlar cok yasanmiyor gun icerisinde ,ama sevildigini biliyorsun ,oyun yok
evet icmeyi seviyorlar , ama kaldirabiliyorsa vucutlari ki cogu cok guzel tolore ediyor ,pek sorun degil ..
ama sarisin da sevmiyorsan ,o zaman diycek cevap yok...ne desem bos :))

Ama bir Gerard Butler var ya, o bir erkek degil iste baska birsey:)) Iskocya'ya gidelim buluruz belki. Sen ben dolasiriz Iskocya semalarinda:)) Tipten cok davranisi onemli bence. Sorumsuzluga kesinlikle katlanamam.

Ben tüm italyanlar kötü kokuyor diye bir genelleme yapmadım...iyisi temizi de vardır kötüsü pisi de...Gidip gördüğümü ,rastladıklarımı söyledim...Kızı da erkeği de çok rahat bir şekilde gaz çıkarıyordu..Tuvaletleri de öyle ahım şahım değildi..Pisti...Cebinde tarak taşımak başka herkesin içinde gaz çıkarmak başka konu zaten...kadınların bile koltuk altlarından kıllar fışkırıyordu...Hele domuz kasaplarının önünden geçmek zorunda kaldığımızda burnumuzu tutuyorduk.Çünkü bildiğin rahatsız edici leş kokusu vardı...kadınları da erkekleri de tv.lerde dergilerde olduğu gibi muhteşem tipler değildi...Hatta kadınlar gayet bakımsızdı...Türkiye ye geldiğimizde gördüğüm tüm kadınlar gözüme afet,erkekler de çok yakışıklı göründü...Alsancak ta da bazan Rus kızlar görüyorum hiç bir güzellikleri,çekicilikleri yok..Ya da bana denk gelmedi...Yani bizi eleştirene dek kendilerini görsünler...

Domuz etı yemeyen bırıne domuz kokusu hemen gelır bılıyorum..
Alsancak dedıgın ızmır mı ? Oraya kadar gelmısmı bunlar gercekten sınır olmaya basladım yanı artık.
Artık turkıyede bır azınlık nufus olusturdular nerdeyse
Bunun onune gecılmesı lazım.Istanbulda tasksımde lalelıde ankara ızmırde antalyada heryerdeler.
Bence bu devletın bırsey yapması lazım .
Hem fuhus oranında hem de ruslar dusman yoluyla sıcak denızlere degıl artık barış yoluyla ınmeyı planlıyorlar herhalde.
Bu ne ya iyi ki bir kapı acıldı dolustular buraya.

Domuz etı yemeyen bırıne domuz kokusu hemen gelır bılıyorum..
Alsancak dedıgın ızmır mı ? Oraya kadar gelmısmı bunlar gercekten sınır olmaya basladım yanı artık.
Artık turkıyede bır azınlık nufus olusturdular nerdeyse
Bunun onune gecılmesı lazım.Istanbulda tasksımde lalelıde ankara ızmırde antalyada heryerdeler.
Bence bu devletın bırsey yapması lazım .
Hem fuhus oranında hem de ruslar dusman yoluyla sıcak denızlere degıl artık barış yoluyla ınmeyı planlıyorlar herhalde.
Bu ne ya iyi ki bir kapı acıldı dolustular buraya.

Evet Alsancak İzmir i kastetmiştim....

türk erkeklerinin genelinin kuyruk acısı varda ondan nefret ediyorlar.
em kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. :12::36:

Bir izmir kalmıstı dolusmadıkları.
En nefret ettıgım mıllettır.
Hem sinsiler hem ne vıcdan ne merhamet hıcbırı yok onlarda.
Leş gıbı kokuyorlar bırde

Bir izmir kalmıstı dolusmadıkları.
En nefret ettıgım mıllettır.
Hem sinsiler hem ne vıcdan ne merhamet hıcbırı yok onlarda.
Leş gıbı kokuyorlar bırde

Öyle ne için geldiklerini bilemem..Fuhuş için gelmiş gibi bir halleri yoktu..Bunu da anlayamam tabi ama vay be gözlerimi alamıyorum be ne güzellik diyebileceğim bir durumları yoktu...Arada alışveriş için dolaşırken ya da başka bir işim için gittiğimde görüyorum,konuşmalarından anlıyorum Rus olduklarını...

Son düzenleyen: Moderatör:
yle ne için geldiklerini bilemem..Fuhuş için gelmiş gibi bir halleri yoktu..Bunu da anlayamam tabi ama vay be gözlerimi alamıyorum be ne güzellik diyebileceğim bir durumları yoktu...Arada alışveriş için dolaşırken ya da başka bir işim için gittiğimde görüyorum,konuşmalarından anlıyorum Rus olduklarını...

Sorunda o işte bu kadar ovduklerı kadınlara ben hıc ımrenerek bakmadım.Benım zevkım mı kötü bılemıyorum ama ankaradada var onlardan neylerı bu kadar abartılıp pohpohlanıyor bılmıyorum

Ama bir Gerard Butler var ya, o bir erkek degil iste baska birsey:)) Iskocya'ya gidelim buluruz belki. Sen ben dolasiriz Iskocya semalarinda:)) Tipten cok davranisi onemli bence. Sorumsuzluga kesinlikle katlanamam.

onu hiiicc deme zaten :) tapilacak kadar guzel bir adam ...sanirim hem guzel hem neseli erkek tanimina da en uygun irklardan biri iskoclar ...buraya gelmeden iskoc,irlanda ,ingiliz hepsini bir potaya koyardim.. ama bir kac kere ust uste begendigim erkeklerin iskocyali oldugunu anladigimdan beri bu ulusa kanim kaynadi ...gercekten arkadas canlisi ,guzel erkekleri var...

cok gariptir ki boyle yagmurlu ,islak bir ulkeden boyle neseli insanlar ciksin ...cunku ingiltere de iklim hemen hemen ayni olmasina ragmen iskoc ve irlandalilarin nesesi ,canayakinligini ingiliz yerlisinde pek goremedim ,ya da bana denk dusmedi ...

simdi bunu yazarken dusundum de acaba kadinlar nasil orda ,hic dusunmemistim bunun ustune ,...tecrubesi bilgisi olan yazsin valla merak ettim ....
arkadaslar genelleme yapmayin diyor bazen yorumlara .....burdaki her yorum kisisel , tabii ki yanilma payimiz olacak , adi ustunde kisisel ,kisiye ozel dusunceler bunlar ..her irkla ilgili herkes ama dogru ama yanlis biriktirir ,gorur ,yazar ..bazi arkadaslarin nefretle ruslari karalamasi bence aklin suzgecinden gecirilmeden yapiliyor ..sevimli bir irk degiller ruslar dogru , hatta soguk ,bencil yaradilislari oldugunu bile yazabilirim ,ama allah icin cirkin demek abesle istigal ...gunes balcikla sivanmaz ...

amann...türk erkeğiymiş de bilmem ne

.. bi sürü şey sayabilirim genel olaraktan tabi hepsi aynı demiyorum

tabi içlerini bilemem görüntü olarak diyorum

en başta insanımız kokuyor.kadın ya da erkek bakımsızlık bir boşvermişlik bi pis olma durumu aman Allahmm

neyse

javier_bardem_1_634.jpg

javier bardem.

çok mu yakışıklı değil ama bi ispanyolca konuşsun gitar çalsın bide mırıldansın yeter :))

en önemli şey bakımlı bi görüntü ve mis gibi bi koku.temizlik:31::31:

Bana gore benım guzellık anlayısıma gore rusların cogu cırkın evet.
soluk bır benız kucucuk göğüsler buz gıbı suratlar bana hıcbır zaman guzel gelmemıstır.
Guzellerıde vardır elbet ama ben turkıyede gordugum hıcbır rusa agzım acık bakmadım.
Bu karalama değil öyle
Siz begenıyorsanız orası ayrı
Bana ıtıcı gelıyorlar sırf boydan ıbaret baska hıcbırsey yok.
yapılamaz denemez gıbı konusmasak daha şık olur.
Guzellık mutlak değildir.:ssz:

amann...türk erkeğiymiş de bilmem ne

.. bi sürü şey sayabilirim genel olaraktan tabi hepsi aynı demiyorum

tabi içlerini bilemem görüntü olarak diyorum

en başta insanımız kokuyor.kadın ya da erkek bakımsızlık bir boşvermişlik bi pis olma durumu aman Allahmm

neyse

javier_bardem_1_634.jpg

javier bardem.

çok mu yakışıklı değil ama bi ispanyolca konuşsun gitar çalsın bide mırıldansın yeter :))

ee sen onu koymuşsun bende gerardımı koyiim :37:

ama pek fotojenik diil sanki. filmlerde çok daha yauşuhlu :31:

ay iki tane oldu yanlşlkla
$gerard_butler_02.webpEki Görüntüle 430400 $gerard_butler_02.webpEki Görüntüle 430400

Son düzenleme:
Bana gore benım guzellık anlayısıma gore rusların cogu cırkın evet.
soluk bır benız kucucuk göğüsler buz gıbı suratlar bana hıcbır zaman guzel gelmemıstır.
Guzellerıde vardır elbet ama ben turkıyede gordugum hıcbır rusa agzım acık bakmadım.
Bu karalama değil öyle
Siz begenıyorsanız orası ayrı
Bana ıtıcı gelıyorlar sırf boydan ıbaret baska hıcbırsey yok.
yapılamaz denemez gıbı konusmasak daha şık olur.
Guzellık mutlak değildir.:ssz:

aynen sana katılıyorum arkadaşım ya ne türk kızları var bin tane rus kızına taş çıkarır. Sadece boydan ibaretler demişsin doğru söylemşsin ve türklerden hem boy pos,hem incelik,hemde bebek gibi yüzlü öyle kızlar varki ruslar da neymş diyo insan :1:

aynen sana katılıyorum arkadaşım ya ne türk kızları var bin tane rus kızına taş çıkarır. Sadece boydan ibaretler demişsin doğru söylemşsin ve türklerden hem boy pos,hem incelik,hemde bebek gibi yüzlü öyle kızlar varki ruslar da neymş diyo insan :1:

Hayır sınır oluyorum yanı nıye bunlar ınsan degıl mı hıc cırkını kotusu yokmuda kımse eleştiremez.
Sıktı artık bu rus muhabbeti
Zaten genel olarak sarısın mavı gozlu tıpten hoslanmam
Bir cilve yok duvar gıbı surat hepsi
He begenen turk erkegı evlensın sankı turk erkeklerı cok yakısıklı karızmatık efendı.
Bizde abaza kabilesınden kurtulmus oluruz
Onlar kendılerını begendırmek ıcın acmadıkları yerlerını bırakmazken türk kadınları elimi sallasam ellisi modunun keyfını yaşıyor.

Hayır sınır oluyorum yanı nıye bunlar ınsan degıl mı hıc cırkını kotusu yokmuda kımse eleştiremez.
Sıktı artık bu rus muhabbeti
Zaten genel olarak sarısın mavı gozlu tıpten hoslanmam
Bir cilve yok duvar gıbı surat hepsi
He begenen turk erkegı evlensın sankı turk erkeklerı cok yakısıklı karızmatık efendı.
Bizde abaza kabilesınden kurtulmus oluruz
Onlar kendılerını begendırmek ıcın acmadıkları yerlerını bırakmazken türk kadınları elimi sallasam ellisi modunun keyfını yaşıyor.

al benden de o kdr sarışın insanı ben de sevmem gerek erkek gerek kadın olsun... kaşlı gözlü olacak biraz ya... :112: aslnda bizim türk erkeklerinin de neden rus rus diyp durdklarını iyi biliyorum da ben siz de tahmin etmişsinizdr türk kızlarının namusunun %1 i olmadığı için onlar da.. e tabi bizmkilerin abazalkları da var =D yksa çok güzel oldklarından flan değl yani.

Son düzenleme:
Ben de diyorum ki! Türk erkekleri gitsin; İrlanda(:69:), İskoç, İtalyan erkekleri gelsin. Baksanıza beğenenleri çok. :kkk:

Oldu mu şimdi? Hadin bakim koşun Rusya'ya! Değiş tokuş işlemlerine başlayalım hemen. :27:

Türk kızları evet ortalama olarak ülke sıralamasında baya geride kalıyor. Genel olarak pek güzel değiliz malesef. Ama asıl komik olan bence dünya sıralamasında direkt sonuncu olan türk erkeklerinin bunu söylemesi :52: Bi de bu güzellik dışında şey muhabbeti vardır ya türk kızları çok kıro, kaprisli, güleryüzlü, samimi, sıcak değil ruslar öyle mi ya ne kadar rahatlar falan diye.. O rus kızlar gelip türkiyede kadın olarak 1 yıl yaşamaya çalışsın bakalım kalıyo mu güler yüzü, rahatlığı, samimiyeti :1:

Yabancı özentisi bi milletiz şaşırmamak gerekir
Erkekler komik oluyor çoğu zaman yok bütün rus hatunları onlara bayılıyomuş-muş-muşta :37:
Kendileri yazıp,kendileri oynuyor

Ben de diyorum ki! Türk erkekleri gitsin; İrlanda(:69:), İskoç, İtalyan erkekleri gelsin. Baksanıza beğenenleri çok. :kkk:

Oldu mu şimdi? Hadin bakim koşun Rusya'ya! Değiş tokuş işlemlerine başlayalım hemen. :27:

İtalyan erkekleri de o kadar yakışıklı değil yaa :)) Zaten tip olarak bizlere çok benziyorlar... Daha önce dediğim gibi gazete ve tv lerde seçmeceler var sanırım..1 tane bile çok yakışıklı italyan erkeğine rastlamadım gittiğimde...Karizma vs hiç biri yoktu..Hayal kırıklığı kısacası...:9:

Back
X