• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Türk erkekleri Türk kadınının kendilerinin dişi versiyonu olduğunun farkında değiller sanırım.
Kendi annelerinin, kız kardeşlerinin ve kendi kız çocuklarının yani kendi parçalarının da Türk olduğunun farkında değiller...
Nesillerinin devam etmesi için Türk kadınlarına ihtiyaçları olduğunu ve gelecek nesillerin erkek olsun kadın olsun Türk kadınının bir parçası olacağını da farkedememiş gariplerim... :31:

Bir insan hiç bir zaman olduğu gibi babasına ya da annesine benzemez, bazı huylarını babasından bazı huylarını annesinden alır. E kız çocukları sadece annelerine, erkek çocukları sadece babalarına benzer demek mantık dışı olur bu durumda.
(Ha tabi çocuğun soyunun babadan geldiğini sanan, kalıtımdan bihaber bir millete bunları ne kadar anlatsan boş. Anlayana...)

Yani içiçeyiz, birbirimizin tamamlayıcısıyız. Kadın olsun erkek olsun toplumu yaratan biziz. Türk kadını Türk erkeği değil de, Türk insanı olarak bütün bir milletiz. Irk ayrımcılığı kadar gereksiz bir ayrımcılık bu.

Ayrıca Türk kadınının geleneğine bağlı bir yapısının olduğunu da farkedememiş olsalar gerek... Sen bedenini sadece sana saklaması için kadını kısıtla, en ufak bir kusurunda(?) kaşar damgasını yapıştır, her hareketinde habire uyar, giyimine bile karış sonra da ondan rahat, cilveli, erkeği cinsel yönüyle etkileyen bir kadın olmasını bekle...
Çok beklersin canım... :51: Bu tip kadını sen ve senin geleneğin yarattı, beğenmiyosan Rusya'da Rus kızları seni bekliyor. :3:

Kısacası Türk erkeğinin Türk kadınını beğenmemesi abesle iştigal oluyor. Bazıları zamanında çok tekme yemişler, umduklarını bulamamışlar, karalamaya çalışıyorlar klavye arkasından. Aslında kendilerini karaladıklarını farkedememişler hala...
Halk arasında 'yumurtadan çıkmış, kabuğunu beğenmiyor' derler buna... :ssz:

Zaten kadınlar şöyledir erkekler böyledir diye genelleme yapmak da ayrı bir saçma. Her insan bambaşkadır, kadın olsun erkek olsun herkesin huyları farklıdır. Bir erkek bütün erkekleri, bir kadın bütün kadınları temsil etmez. Gereksiz gruplaşmaya ve ayrımcılığa lüzum yok...

Son düzenleme:
rus kadınları icin kaprisiz yok iyi falan filan derler turk kızlarını kotulerler ya yok oyle birsey benim bir yakınım rus bir bayanla evli kadın 30 yasında ama sanki 50 yasında gibi bir goruntusu var bakım deseniz yok sıradan bir kadın turk kızları bin kat daha bakımlı hatta kendide der bunu yani turk erkekleri kendi hayal alemlerinde yasasınlar bırakın:1:..bir akrabamda hollandalı bir adamla evli adam oyle kibar oyle romantiki karısınıda cok seviyor bizim ozenmemiz lazım yabancı erkeklerle evlenmeye:27:

Son düzenleme:
Biraz uzun bır yazı ama artık bu konudan ööö geldıgı ıcın banada hak vereceksınız

Ben her yaz antalya zumrutte tatıl yapıyorum hıcte oyle agzımı ıkı karıs acıp begendıgım bır rus olmadı kimse kusura bakmasında.
kucuck gogusler soluk benızler buz kalıbı gıbı kemıklı bır surat.
Sen gorsellerden alır koyarsan paraguayın kızları bıle guzeldır.
Bır ıkı tane fotosunu koyayım kucuk dılını yutarsın demıs arkadas.
Sarısın ve rahat davranmaları cok guzel yapıyorsa onları demekkı bu arkadaslarda o erkeklerın zıhnıyetındeler.
Abuk subuk kıyafet kombınasyonu gorgusuzlukten herkesın parmak arası terlıkle gezdıgı yere onlar platform topukla gelıyorlar.Rüküşlük almış basını gıdıyor zaten cok ıyı gıyınıyorlar dıyen arkadasın gıyım zevkını görmek ısterım.

Keza aydın fethıyede ıngılız damatlar boluda ıtalyan damatlar oldukça bol.Türk kızı ter kokusundan gecılmeyen coğu türk erkegıne zaten kalmadı. ki Türk erkeklerının coğu hareketlerı yakınmaları da hep Turk kadının tavız vermemesının yuzunden..Şöyle bır taksımde bır cafede oturup onunuzden gecen sevgılılerı gordugunuzde Türk kadının turk erkegıne fazla bıle oldugunu anlarsınız.Türk erkegınınde rus erkegınden bır farkı kalmadı tembellıkte etrafım kocası bos bos dolanıp karısı temızlık yaparak gecınen Türk aılelerıyle dolu bu adamların neresının kıymetını bılecegız ? Kıl ter gobek anatomısınden olusan turk erkegının yanında sırf kapağı buraya atmak amacıyla dolasan o kadınların kendılerını cok yakısıklı buluyorlar dıye mı bırlıkte oldugunu zannedıyorlar? Birde sunu hıc anlayamadım sankı etrafımızda antonıo banderaslar josh hollawaylar varda bızı begenmıyor.Annem 175 boyunda yolda yurudugu zaman cogu erkek omzuna ancak yetısıyor.Türk kadınını elestırmeden once bı kendı durumlarına baksınlar onlar ıcın daha gulunc bır durum olmaz en azından.İşim gucum yok onlara uzulcem dıkkat edıcem aman dıyıcem :) nereye gıdıyorlarsa gıtsınler canım allah askına helen heykellerı gıbı erkekleri götürüyor ıngılteredekı arkadaslarım.

Bu arada gecen haberlerde ıkı tane ıngılız kızını taksımde tacız eden Turk gencını gosterıyorlardı.Rahat takılan bu kızlar bıle bu adamdan nasıl rahatsız olmuslarsa artık polise haber vermısler cocukta egılmıs onlerınde yalvarıyor nolur polise vermeyın nolur dıye.İşte Türk erkegının kendını bu kadar alcaltabılmesı bu kadar rezıl etmesı bızı bıktıran.O kadınlar yılda bır kez cekıyolar kahırlarını bız hergun.Rus kızlarıda bıktı artık eskısı gıbı bakmıyorlar ınternet sıtelerıne Turk erkeklerı yazmasın gelmesın dıye uyarı yazmıslar.Ukraynada burası genel ev degıl dıye ısyan etmeler falan.

bir ınternet haberınde okumustum Turk erkeklerıyle evlenen ıngılız azeri vs vs kadınları bıle aradan bır yıl gecmeden toplayıp pılısını pırtısını cocugunu kacıyormus ülkeden.Ilk once yuzlerı yumusak tabı sonra gosterıyor yamyamlıklarını adamlar. kadınlar alıskın mı bızım gıbı hemen topukluyorlar tabı kım ceker bu lanetlerın kahırlarını.Bence bıraz kendılerınde eksıklık arasınlar kadınlara dalascaklarına.
Yorumumu bıtırmeden once bir anektod daha nakletmek ıstıyorum.İsvşiçre kayak merkezıne giden ve ıclerınde 28 yasındakı bayan kuzenımın bulundugu bır Türk gurubuna, ısvıcrelı bır adamın garsonu cagırıp kadınlarının bu kadar guzel olup aynı zamanda erkeklerının bu denli tipsiz olan bu gurubun hangı mılletten oldugunu ogrenmek ıstemesıde sanırım olayı acık sekılde ıspatlıyor. =)

Hee rus kızlarının turk kırolarına atlaması durumu ancak soyle ızah edılebılır ; Bizim erkekten saymayıp tükürüğümüzü atmıcagımız hanzoları onlar nımetten sayıp koluna takıyor.:34:

valla onu bunu bilemiyeceğim de rusyadan gelmiş erkekleri dolandıran bir kadın çetesi haberi vardı.Orada polisler kadınları götürüken muhabirin biri soruyodu neden türkiyey geldiniz diye ,niye burada o işi yapıyorsunuz manasında.Kadının verdiği cevap 'Burada keriz çok':1:
O bebek gibi ruslar bizim bu kro+ apaçi bozuntularına yüz veriyosa bile kerizliklerini beğendiği için veriyordur.Bizim apaçilerimiz de kerizliklerine doymasınlar.

onlara genelleme yapıyor diye kızıyorsunuz da sizde aynı şeyi yapıyorsunuz..

ayrıca ruslar güzel yada değil tartışması ne kadar saçma her milletin güzelide olur çirkinide olur ama genelde hep onların güzellerini görürüz :)

klaveyeden herkes atar tutar :) o yazanların kaçı cidden yakışıklı ? aynayı gösterseniz kaçacak tipler var belki :) onlar kötü dedi diye kötü olunmaz ki..

ki kuyruk acısı denen şey de vardır :) çoğu o sebepten karalar kızları

bu ne kompleks kızlar yapmayın Allahaşkına...

ekşi sözlük gibi bi platformda yazanları ciddiye alıp hiç tanımadığınız insanlar hakkında amma atıp tutmuşsunuz, hemen yok ruslar şöyle ruslar böyle... ben rus olsam yazdıklarınızı olusam amma da kompleksliler diye düşünürdüm valla...bize ne nasıl olduklarından ...

başlığı okuduğumda neden bilmem benim aklıma hiç rus kızları vsvs gelmedi...dış görünüş olarak düşünmedim....erkekler neler söylediler bilmem ama gördüğüm şey kızlar nasıl göründüğünü daha az önemseyip biraz daha fazla düşünür beynini büyütürse kimse bişey söyleyemez...ve maaalesef etrafımdaki çooook genç kızın buna acil ihtiyacı var...aklını saçına başına, kaşına gözüne takmış bir kız dünya güzeli de olsa hızla çok itici görünebilir....

ben olsa olsa bundan bahsetmişlerdir diye düşünmüştüm...kafanın dışını değil içini güzelleştirmeli

Son düzenleme:
bu ne kompleks kızlar yapmayın Allahaşkına...

ekşi sözlük gibi bi platformda yazanları ciddiye alıp hiç tanımadığınız insanlar hakkında amma atıp tutmuşsunuz, hemen yok ruslar şöyle ruslar böyle... ben rus olsam yazdıklarınızı olusam amma da kompleksliler diye düşünürdüm valla...bize ne nasıl olduklarından ...

başlığı okuduğumda neden bilmem benim aklıma hiç rus kızları vsvs gelmedi...dış görünüş olarak düşünmedim....erkekler neler söylediler bilmem ama gördüğüm şey kızlar nasıl göründüğünü daha az önemseyip biraz daha fazla düşünür beynini büyütürse kimse bişey söyleyemez...ve maaalesef etrafımdaki çooook genç kızın buna acil ihtiyacı var...aklını saçına başına, kaşına gözüne takmış bir kız dünya güzeli de olsa hızla çok itici görünebilir....

ben olsa olsa bundan bahsetmişlerdir diye düşünmüştüm...kafanın dışını değil içini güzelleştirmeli

birazcık baksaydın dış görünüşten fazlaca bahsetmişler :17:

rus polan japon fark etmez.. her ulkenin guzeli de var cirkini de ..ahlaklisi ,ahlaksizi, yalancisi ,durustu, uzun boylusu , kisa boylusu, zayifi ,sismani , dolgun dudaklisi, ince dudaklisi yani ulke olarak genelleme yapmamak gerekiyor

ama banyo nun ne demek oldugunu Turk milletinden ogrenmis hic bir millet ulkemin nadide kizlarindan, insanlarindan ustun olamaz ayrica biz onlarin dogallik adi altinda usendikleri icin yapmadiklari seyleri yaptigimiz icin mi begenilmiyormusuz

ps. banlanmama sebep olacaklar(kotu icerik) mevzusu tmm yazmiyom daha

valla türk kadınında kurban olsunlar .başka milletin kızı asla bu kadar uğraşmaz ilşkisinde evliliğinde .işine gelmezse çeker gider .başkasına aşık olur aldatır hiç umrunda olmaz .öyle ahlaktı bilmemneyi diye düşünmez .keyfi bilir .istedğini yaşar .umru olmaz .
bu lafları eden türk ekeği ne umutlarla evlendiği yabancı kızla sonu hüsran olur .çünkü çorabını yıkayan yemeğini önüne getiren ailesinden gördüğü o hizmeti yabancı hanım kızımızda bulamaz .hadi boşanır alır bir türk kızı rahat eder .bu tip erkekleri allaha havale ediyorum .
evlilik sadece kaş-göz bilmem ne den ibaret değil.böle düşünen beylerimiz hayal kırıklığı yaşamasınlar yinede .evde temiz çorap ve yemek göremeyince.

valla türk kadınında kurban olsunlar .başka milletin kızı asla bu kadar uğraşmaz ilşkisinde evliliğinde .işine gelmezse çeker gider .başkasına aşık olur aldatır hiç umrunda olmaz .öyle ahlaktı bilmemneyi diye düşünmez .keyfi bilir .istedğini yaşar .umru olmaz .
bu lafları eden türk ekeği ne umutlarla evlendiği yabancı kızla sonu hüsran olur .çünkü çorabını yıkayan yemeğini önüne getiren ailesinden gördüğü o hizmeti yabancı hanım kızımızda bulamaz .hadi boşanır alır bir türk kızı rahat eder .bu tip erkekleri allaha havale ediyorum .
evlilik sadece kaş-göz bilmem ne den ibaret değil.böle düşünen beylerimiz hayal kırıklığı yaşamasınlar yinede .evde temiz çorap ve yemek göremeyince.

Rus kızları aşırı bağlıdır derler. Dediğiniz doğru Tamer abim var komşumuzun oğlu köylümüz yurtdışında yaşıyor yazdan yaza gelir ingiliz ile evlendi ama şuan öylesine evlililer boşanamıyor iki kızı var onun kültüründe yetişmesini istemiyor Tamer abimin kardeşim Yeşim anlattı bana yemek yok ütü yok eşi sürekli bende çalışıyor bu evde görevlerimizde ortak yapmak zorunda değilim gibi söylevlerde bulunuyormuş. Bizim kültürümüzde bu yok kadın nasıl olsa evi evirir çevirir arkasını toplar.

Rus kızları aşırı bağlıdır derler. Dediğiniz doğru Tamer abim var komşumuzun oğlu köylümüz yurtdışında yaşıyor yazdan yaza gelir ingiliz ile evlendi ama şuan öylesine evlililer boşanamıyor iki kızı var onun kültüründe yetişmesini istemiyor Tamer abimin kardeşim Yeşim anlattı bana yemek yok ütü yok eşi sürekli bende çalışıyor bu evde görevlerimizde ortak yapmak zorunda değilim gibi söylevlerde bulunuyormuş. Bizim kültürümüzde bu yok kadın nasıl olsa evi evirir çevirir arkasını toplar.

evet onlarda herşey ortak .yani zaten yemek diye saçma sapan şeyleri yaparlar yaparlarsa oda .
ben rusların sadık olduğunu düşünmüyorum .zaten aile yapısı olarak öle yetişmiyolar .erkekelr uydurmuştur onu kendilerini güvende hissetmek içindir kesin .

rus polan japon fark etmez.. her ulkenin guzeli de var cirkini de ..ahlaklisi ,ahlaksizi, yalancisi ,durustu, uzun boylusu , kisa boylusu, zayifi ,sismani , dolgun dudaklisi, ince dudaklisi yani ulke olarak genelleme yapmamak gerekiyor

ama banyo nun ne demek oldugunu Turk milletinden ogrenmis hic bir millet ulkemin nadide kizlarindan, insanlarindan ustun olamaz ayrica biz onlarin dogallik adi altinda usendikleri icin yapmadiklari seyleri yaptigimiz icin mi begenilmiyormusuz

ps. banlanmama sebep olacaklar(kotu icerik) mevzusu tmm yazmiyom daha

hey Allahım ya,
milletçe en sık yaptığımız şey kafamızı kuma gömmek.
Demek banyo yapmayı türklerden öğrenmişler ha.İyi ki de öğrenmişler o zaman.
Bizde insanlar ortalama haftada 1 banyo yapıyorken .Onlarda bu oran günde 1 banyo oluyor.
Umarım böyle saçma sapan şeyleri yabancı arkadaşlarınıza falan söyleyip de bizi küçük duruma düşürmüyosunuzdur.Adamlar duysa bi taraflarıyla gülerler bu söylemlere.

ben bu oranın kızı buranın kızı ırkçılığından nefret ediyorum yapan erkekler de kültürsüzün önde gidenidir
herkes önce insandır benim gözümde
her milletin iyisi kötüsü sadaktsizi vefalısı vardır
lakin benim en çok kızdığım şey türk kızlarına yükledikleri türk kızlarından bekledikleri vasıfları yabancı kızlarda aramamalarıdır
bekaret yabancı kızda aranmaz ama türk kızını öldürme sebebidir
ev işleri türk kızının görevi onların değil
namusları ya da onurları yabancı kadına gelince değişiverir ki bu kareaktersizlik örneğidir

ben bu oranın kızı buranın kızı ırkçılığından nefret ediyorum yapan erkekler de kültürsüzün önde gidenidir
herkes önce insandır benim gözümde
her milletin iyisi kötüsü sadaktsizi vefalısı vardır
lakin benim en çok kızdığım şey türk kızlarına yükledikleri türk kızlarından bekledikleri vasıfları yabancı kızlarda aramamalarıdır
bekaret yabancı kızda aranmaz ama türk kızını öldürme sebebidir
ev işleri türk kızının görevi onların değil
namusları ya da onurları yabancı kadına gelince değişiverir ki bu kareaktersizlik örneğidir

bence yabancılarle evlenirken kendilerini kaybediyolar.bak işte avrupalı kadınla evlendim hehehel diyen kekoşlar sonra hayal kırıklığına uğruyor .çünkü evlilikte kültür farkı önemli oluyor bir süre sonra .bide o kızları alıp kendi istedği gibi biri yapmaya çalışanlar var onlar ayrı .sarayla musa vardı eskiden kız kapandı falan sonra kaçtı gitti ülkesine .

hey Allahım ya,
milletçe en sık yaptığımız şey kafamızı kuma gömmek.
Demek banyo yapmayı türklerden öğrenmişler ha.İyi ki de öğrenmişler o zaman.
Bizde insanlar ortalama haftada 1 banyo yapıyorken .Onlarda bu oran günde 1 banyo oluyor.
Umarım böyle saçma sapan şeyleri yabancı arkadaşlarınıza falan söyleyip de bizi küçük duruma düşürmüyosunuzdur.Adamlar duysa bi taraflarıyla gülerler bu söylemlere.

aslinda cevap vermek istemezdim niyetim tartisma ortami uretmek degil ama yazayim yine de sanirim sizin avrupa ortacagi hic ilginizi cekmedi

avrupalilarin banyo yapma aliskanligini 19. yuzyilin baslarinda kazandiklarindan da haberiniz yoktur 16. yuzyilda avrupalilarin sadece el ve agizlarini yikadigi belki hic dikkatinizi cekmedi

avrupa da tuvaletlerde tahret muslugunun olmadigi konusunda hic bir sey duymadiniz mi?

aslinda cevap vermek istemezdim niyetim tartisma ortami uretmek degil ama yazayim yine de sanirim sizin avrupa ortacagi hic ilginizi cekmedi

avrupalilarin banyo yapma aliskanligini 19. yuzyilin baslarinda kazandiklarindan da haberiniz yoktur 16. yuzyilda avrupalilarin sadece el ve agizlarini yikadigi belki hic dikkatinizi cekmedi

avrupa da tuvaletlerde tahret muslugunun olmadigi konusunda hic bir sey duymadiniz mi?

benece pisler laf aramızda.ya ağda bile yapmıolar bir kere öle kıllı kıllı .iğrenç bizim erkeklerde bunları beğenir işte .

ortaçağı biliyorum da sizin günümüzden pek haberiniz yok herhalde.Mesela İstanbulda yazın hiç metrobüse bindiniz mi o iğrenç kokular arasında kalmadınız mı hiç.Ayrıca taharet musluğu olayına da bir açıklama getireyim neden tuvalet banyoların içinde ve niye bu adamlar günde en az bir defa duş alıyorlar hiç düşündünüz mü.Ayrıca eliyle bu temizliği yapıp 3sn yıkayınca elinin temiz olduğunu düşünen insanlarımız var,yurtdışında bu cerrahlara neden hiç ameliyat yaptırılmadığını da düşünmediniz sanırım.

Onlar ortaçağda şöyleydi böyleydi geyikleri ne kadar saçma ya.Adamlar almış yürümüş asıl biz bu temizlik olayında ortaçağda nasılsak hala aynıyız.Ve uyanmaya da hiç niyetimiz yok.Biz ortaçağda çok iyiydik çünkü.

Son düzenleme:
türkler neden türk kızlarından nefret etsın ki anlayamadım yani? alakası yok , belkı turızm yerlerınde ki krolar ulaşamadıkları için nefret edıyorlardır, çünkü turızm yerlerınde ki, türk kızlar pek bakmazlar türk erkeklerıne çünkü hepsı kro...ayrıca kro oldukları için yabancı kızların ılgılerını cekıyorlar, yolda görsen yüzlerine bakmayacagın tipler..zaten o mal tipler baksa nolur, bakmasa nolur...ayrıca yabancı kızların hepsı pis değil arkadaslar benım bazı arkadaslarım var hepsı bırbırınden bakımlı ve tertemızler..sankı bızım bazı türk kızları pis değil mi?? etrafımda bır ıkı üniv öğrencısı var bunlar söylenmez ama neysekı ısım vermıyorum, iğrenç kokuyorlar ve şaşarsın bı tıpıne bakarsın bırde yanındayken o dayanılmaz kötü kokuya..bende türk yabancı ayrımı dıye bır sey yok, pis pistir her zaman

Back
X