çoğu ordan burdan duyup konuşuyo işte
ben de türk kızlarının çirkin olduğunu düşünmüyorum, keza erkeklerinin de. her ırkta çirkin güzel oluyor. rus kızlarına gelince, çok güzeller gerçekten ama ben ispanyol bi hatunu tercih ederdim heralde çok uzun olmayan, kıvrımlı falan

rus kızlarına bakardım, izlerdim ne güzeller diye. erkek arkadaşım üniden mezun olmadan önce 18 yaşından beri her yaz alanyadaki büyük disco barlarda barmenlik yapmış harçlık çıkarıp babasından istememek için. 6 sene boyunca her yaz 3 ay yani. sürekli swedish night, deutch nightlar falan olurmuş. isveçlisi, hollandalısı fini almanı doluşurlarmış. bir sürü yabancı sevgilisi olmuş, bu kızlardan bazıları hala faceden falan ilişkisi olduğunu bile bile yazıyorlar hatta. diyor ki güzeller cidden, cinsellik konusunda çok rahatlar ve ortalamaya vurunca türk kızlarından daha kültürlüler. bir çok erkeğin isteyeceği kız arkadaşlar ama bir şey eksik diyo, yani fiziksel bi beğeninin dışına çıkamamış hiç. kendime bakıyorum, o kızlara tamam çirkin değilim ama o kız çok çok güzel. bu çocuk benimle. demek ki her şey heykel gibi güzellik değil heralde. bana sorsan ben onlardan birini seçerdim ama çok güzeller cidden