Türk kadını güzeldir

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
Ne kolay eleştirmek bir kadını, erkekler için. Kaşını, gözünü, boyunu, posunu, kilosunu, huyunu, suyunu, yapabildiğini, yapamadığını, ayaktaki halini, yataktaki halini, anneliğini, karılığını, evlatlığını...
Ne çok şey isteniyor kadınlardan özellikle Türk kadınlarından. Güzel ol ama başkalarının sana bakacağı kadar değil, bakımlı ol ama para harcama bal mal sür, akıllı ol ama hayatındaki erkekle beraberken salakmışsın gibi davran, çocuk doğur, hamileyken iç organlarının yeri bile değişsin, neredeyse insanlıktan çık ama zayıf kal, kadın kal, yatakta anneliğini unut ama anneyken kadınlığını unut, iki çocuk büyüt bu arada evin çiçek gibi olsun, sen çiçek gibi ol, çalış eve para getir ama adamı ezme, nasıl harcayacağına o karar versin, anneni babanı gururlandır, kocanı gururlandır, çocuğunu gururlandır ama sen gururlanma, şımarırsın falan, hoş değil!
Tuhaf şeyler okuyorum, “şişman kadın sevmem” mesela. Nasıl yani? Size bir şey itiraf edeyim, biz Türk kadınları da çirkin erkek sevmiyoruz aslında. Ama coğrafi durum diye bir şey var. Her insan gibi her halk da kendi kaderini yaşıyor!

Bir insanın özellikleri arasında sayacağınız ilk şey midir şişmanlık? Arkadaşın nasıl biri? Şişman! Anneni bana anlatsana? Şöyle anlatayım, şişman! Evlendim şişmanladı. Sen ne oldun, terbiyesiz mi? Erkeklerimiz de Latin kanı taşımıyor, görüyoruz. Kadınlar için güzel vücut oranları var da, erkekler için yok mu? Santimetre vermeyeyim, sizin kadınlara yaptığınızı sizlere yapmamak için. Tek bir şey söyleyeyim, bacak uzunluğunuz vücut uzunluğunuza eşit mi mesela? Yani sizleri zayıflıkta kurtarmıyor ama bizim sesimiz çıkmıyor.

Ben başka Türkiye' de yaşamıyorum. Köylüsünden, kentlisine görüyorum insanlarımızı. Allı morlu şalvarlarının içinde yuvarlak yüzü, güzel gözleri, kırmızı yanakları, sürekli gülen yüzleri ile tercih ederim kadınlarımızı erkeklerimize.

Akıllı olun derim ben, çok şey istemeyin ki, bir gün salak gibi davranmak istemeyen biz Cadılar gibi kadınlar da sizlerin eksikliklerini gözünüze sokmasınlar. Türk erkekleri olarak Türk kadınlarını aşağılamak size bir şey kazandırmaz. Bazen öğretilerle bazen genlerinde taşıdığı mükemmel eş olma dürtüsüyle yaşayan kadınların ülkesidir Türkiye. Bunun kıymetini bilin.

Ve son olarak çok ama çok güzel kadınların ülkesidir Türkiye. Güzel kaş, göz, iyi analık, iyi eşlik bir yana dursun, koca yürekli kadınların ülkesidir Türkiye...

alıntıdır
Ceyno GÜR TOKER

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle canım..
Her ne olursa olsun Türk Anası güzeldir..
Türk Kadını güzeldir..
Edebi,görgüsü,bakış açısı,misafirperverliği,güler yüzü,yazıldığı gibi şalvarıyla güzeldir..
Harika bir paylaşım,teşekkürler.

valla son zamanlarda okuduğum en güzel yazı...forum da da almış başını gidiyordu çirkinim şişmanım gibi dert yanmalar erkekler maşşallah :nazar: dört dörtlük sorarsan hepsi brad pitt ne ingilizi ne fransızı ne rusu ne japon kızı hepsinin alası TÜRK KIZI :hooray:

sizler, koca p...nuza, koca göbeğinize, boynunuzdan boğazınızdan fışkıran tüylerinize bakmayıp.bizi eleştirenler....
sizler, yabancı kadınların uzun boylarını beğenip.yanlarına gittiklerinde ne kadar komik durduklarını farketmeyenler..
her yabancı kadının güler yüzlülüğünü,kendine verilmiş bir işaret zannedip,havalara girenler..
sizler o beğenmediğiniz Türk kadının nasırlı ellerindeki tırnağına kurban olun..

alıntı değildir... içimden geldi yazdım..

Cok cok hosuma gitti bu yazi.
Nasil bir anlatimdir bu!.. cok güzel..
Paylasimin icin tesekkürler..

sizler, koca p...nuza, koca göbeğinize, boynunuzdan boğazınızdan fışkıran tüylerinize bakmayıp.bizi eleştirenler....
sizler, yabancı kadınların uzun boylarını beğenip.yanlarına gittiklerinde ne kadar komik durduklarını farketmeyenler.. her yabancı kadının güler yüzlülüğünü,kendine verilmiş bir işaret zannedip,havalara girenler..
sizler o beğenmediğiniz Türk kadının nasırlı ellerindeki tırnağına kurban olun..

alıntı değildir... içimden geldi yazdım..

Bu dogru amakaydirigubbakcemile3

canım alıntı kimden, can yücelin bi şiirini hatırlattıda bana

Size bir şey itiraf edeyim, biz Türk kadınları da çirkin erkek sevmiyoruz aslında. Ama coğrafi durum diye bir şey var. Her insan gibi her halk da kendi kaderini yaşıyor!
alkisalkisalkis aynen öyle yaaaa hay ağzını öpeyim kim yazdıysa... hele şu nette kliplerin videoların altına yorum yapmıyorlar mı "türk kızları örnek alsın vs" tav oluyorum tav!!! tipine bi bak önce sen yaa, türk kızları adriana lima gibi olsun diye grup kuruyorsun ama o zaman inan bu dünyada çok yalnız olursun be salak

canım alıntı kimden, can yücelin bi şiirini hatırlattıda bana

canım nette araştırırken buldum.

Ceyno GÜR TOKER adlı bir bayanın bu yazı. çok hoşuma gitti ,sizle paylaşayım dedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve son olarak çok ama çok güzel kadınların ülkesidir Türkiye. Güzel kaş, göz, iyi analık, iyi eşlik bir yana dursun, koca yürekli kadınların ülkesidir Türkiye..

İşte en güzeli de bu her güzelliği birden barındırmak....
Paylaşım için teşekkürler çok çok güzel bir yazı olmuş...

Back
X