Bir kere sunu acik söylemeliyimki türk kadinlari cok güzeller....sadece Almanya hakkinda konusabilirimki
Amaaaa alman kadinlarida daha özgüvenli, daha rahat, daha güclü karekterdeler. Alman kadinlari bir erkegin yaptigi her isi yapabiliyor, badana, duvari kagidi, vs. vs. matkap kullaniyor yapmadigi hic bir sey yok. Mesela kocasini beklemiyor 3 ay, bir resim asmaya, aliyor matkabi kendisi yapiyor.
Dedikodu hic sevmezler ve dedikodu yapan bir almana hic rastlamadim, yapanida sevmezler, cünkü bunu yapan bir gün benim hakkimdada yapar düsüncelerindeler. Herkese anlayislilar ve seni pür dikkat dinlerler birsey anlattiginda, sevgileri yapmacik degil, ya seni severler yada sevmezler, bunuda acik ve net belli ederler.
Kurallari cok vardir, kücük cocuklar Saat 8`de uyur kimin evine gidersen git.
Cok cocuklarinin üzerine abartili bir sekilde titremezler, düserse düser cocuk, ögrenecek neticede aciyi.
Ama kuralcilar, hic bir cocuk dis fircalamadan yatmaz, kendileride öyle. Temizlik konusunda cok temizler.
Cocuklarini dogurur dogurmaz yine zinde ve güclüler, bizimkiler gibi kayinvalidem gelmedi annem bakmadi cocuguma yok.
Hamileliklerini cok güzel yasarlar 90 % son aylarina kadarda calisir. Hamilelik onlar icin hastalik degildir. Ellerinden geldigi Kadar dogal yoldan cocuk dogururlar, öyle canlari pek kiymetli degildir.
Deliler gibi spor yaparlar, bisiklet zaten temel ihtiyac olarak görürler. 90 % 60 yasina kadar calisir. Her kadin emekliligini düsünür, yaslaninca kimseye muhtac olmak istemez.
Iste böyle benden ...