türk kadını yabancılardan farklımı

ya bizim erkekler kendilerine bakmadan bir de kadınlara b.k atıyor.
sanki her biri seks tanrısı bunların. önce bi kendileri iyi olsunlar,
kadına saygı duymayı bilsinler de kadınlar zaten duygusallar onlar erkeklerden daha iyi olur.

biz aşağılanmaya aile içinde başlıyoruz maalesef kız çocuğu şöyledir böyledir gibi küçük görülerek sonra elin adamından saygı sevgi beklemekte saçma geliyor bana...

Bir insan yaşadığı topluma göre yaşayışını belirler örneğin ülkemizde doğu ve batı arasındaki kadınların bile yaşam ve kültürel farklılıkları var türk kadınları ve yabancı kadınlar arasında karşılaştırma yapan erkekleri anlayamıyorum çünkü yaşadığımız toplumda hayat ölçülerimizi onlar Belirliyor gece 10-12'den sonra onlar yüzünden dışarı çıkamıyoruz ,bize bir sarkan olur mu diye açık giyinemiyoruz yani yabancı kızlarındaki beğendikleri özellikleri genel olarak onlar yok ediyorlar işte erkeklerin en kötü özelliği burda çıkıyor çünkü o küçük beyinleri fazla derine inemiyor...

Turk kadinin benim gozledigim en negatif ozellikleri:
(1) Cinsine ozgu cahilligi benimsemesi ve benimsetmesi, olgunlasmaya hic de meyilli olmamasi
(2) Kendini gelistirmek yerine sosyal hiyerarside diger kadinlara ustunluk taslamasi (gagalama seviyesi)
(3) Istihdam ve politik katilim konulari sanki baska gezegendeki kadinlara mahsusmus, kendileri vatandas degilmis gibi eliyle itmesi/gormezden gelmesi, dunyadaki yerini sorgulamamasi
(4) Kendisi ve cocuklari icin siddet dolu erkek karsisinda kendini ezdirmeye devam ettirmesi
(5) Diger kadinlara hatta kendine yapilan siddeti dogru bulmasi/ savunmasi /icra etmesi
(6)Kendini sadece ve sadece bir erkekle varligini ifade etmesi ve erkegi evrenin ortasina koyup gereksiz yere yuceltmesi

Yabanci kadinin benim gozledigim en negatif ozellikleri:
(1) Cok kucuk yasta kendini cinsel iliskiye zorlamasi ve (dusuk gelirliyse)ergenlikte hamile kalmasi
(2)( En azindan Calisan sinif Ingilizlerde)Dogurunca kendini fiziksel olarak salmasi, tembellesmesi, calismamasi
(3)Bilim ve teknoloji konularina zeka seviyesinin yetmedigini kendine ve kiz cocuklarina inandirmasi
(4) Zengin koca ve luks meraki olmasi, ozellikle ust sinifta soylularla evlenme yarisi
(5) Vucudundan hep nefret etmesi, diger kadinlari zalimece elestirmesi, bunu ileri goturup anoreksiyaya yatkin olmasi,
(6)Her uygun gordugu erkekle yatip kalkmasi ve zuhrevi hastalik icin onlem almamasi.

Liste uzar gider.

Turk kadinlari kadar cefakar, evinin kolesi, cocuklari icin kendi hayatlarindan vaz gecen, eslerinin baskilarina, kotu huylarina katlanan, ustune ustluk kayinvalide kayinpeder gorumce yedi sulalesini idare edebilen vs vs vs, kadin yok.
Turk kadini guclu, sabirli eli opulesi kadindir!

Yabanci kadinlara gelince bir kere diger ulkelerde kadin haklari vardir erkek haklari icin insan haklari vardir yani kadinlar her zaman erkege gore kanunen ilk sirada yer alir.

Yetistirilirken de kiz erkek esit olarak yetistirildigi icin kiz da erkek de otomatikmen yerini bilir.

Kadinlarin ozguvenleri tamdir erkege boyun egmezler bu nedenle erkek kadina yanlis yaptiginda erkek terkedilecegini bilir, kadinina ona gore davranir.

Evliliklerde iliskilerde kadin-erkek esitligi vardir, ustun taraf yoktur.
..........

Turk kadinlari ile yabanci kadinlar arasindaki fark turk kadinlarina dogustan deger verilmemesi, yerinin erkegin bir adim arkasinda gosterilmesidir.

Erkeklerin ne düsündüklerini bir kenara birakirsak, Türk kadini olmak cok zor, yorucu ve yipratici bence.
Anane, gelenek ve göreneklerimiz de cok yorucu ve yipratici buluyorum.
Türkiye' ye gittigimde cok yoruldugumu ve sinirlendigimi biliyorum.
Ama zamane genc arkadaslarin daha bilincli ve zeki olduklarini biliyorum.

Japon kadinlari da cok fedakarlardi ama zamane kadinlari tam tersi oluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…