- Konu Sahibi denizerdem
-
Övmek değil ki...
Çaresizlik...
Ne yapsınlar ki?
Onlara öğretilen bu!
Evliliğiniz yolunda gitmiyorsa boşanamazsınız,eşinizin iyi yönlerini bulup onlarla avunursunuz..
Kocam çok küfreder,ama asla dövmez gibi bişiy bu...
evet bu cok dogru birsey , burda okadar cok seyler okuyorumki bende hayata inanmiyorum coguna.. yok kocam söyle yok kocam böyle sanki 4 4lük müs gibi.. dünyada tek mis gibi anlatiliyor ya insanlar kendilerini kandiriyorlar baska birsey degil... ayrica arkadas cevremdede görüyorum dayak yiyenler bilene var ama sorsan "kocam dünya iyi bir insan cok romantik asla sinege bile el kaldiramaz" oluyor..
bende laf arasinda arasira esimi overim.ama dediginiz gibi ne dayak yedim ne kufur ne tokat ne asagilama.allaha sukur de cok mutluyum.cevremde gorduklerim de oyle ovmuyor kocalarini.genelde asagilama seklinde.yok para tutmuyor yok bana yardimci olmuyor yok disardan eve gelmiyor sorumsuz.bunu orta yaslilardan cok duyuyorum...
ayrica insanin durumu nekadar da iyi olsa bence calismali.kadin ozellikle kendi ayaklarinin ustunde durabilmeli.bu hayatta insanin basina hersey gelebilir.olum trafik kazasi bosanma hastalik vs vs...ne olacagimiz belli degilki...
ama su yuzden insanlar bosanamiyor bence.calismadiklari icin,elalem ne der korkusu cocugum var babasiz/anasiz buyumesin.babam eve kabul etmez fln...oyuzden hayat boyu cekiyorlar.halbuki evladim orda aglarken neyleyim ben sicak yatagi...ogretilmis caresizlik cok kotu olsa gerek...
allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin...
birde ben sunu anlamiyorum eslerini kotuleyen insanlar.ertesi gun yine ayni sofrada yemek yiyip birbirinin yuzune bakiyorlar?bu nasil oluyor?
stockholm sendromu düpedüz!
yıllarca aynı evde yaşayan, kocasının herşeyine,en önemlisi de adına,soyadına kendini muhtaç hisseden kadın,kocası 5 para etmez olsa da o olmasa dünya dönmez sanır...
mutlaka övgüye layık,mükemmele yakın erkekler var.. onların eşlerini tenzih ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?